
200 gramų | sūris (fermentinis) |
4 vienetai | kiaušiniai (baltymai) |
4 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 stiklinė | aliejaus |
Smulkiai sutarkuoti sūrį, sumaišyti su plaktais baltymais.
Suberti miltus į lėkštę.
Arbatiniu šaukšteliu imti truputį sūrio-kiaušinių masės, apvolioti ją miltuose, kad gautųsi rutuliukas ir greitai įmesti į verdantį aliejų.
Stebėti, kad pakliuvęs į aliejų rutuliukas nepriliptų prie dugno, o plaukiotų paviršiuje.
Po minutės rutuliuką apversti, kad apkeptų kitas jo šonas.
Rutuliukai aliejuje turėtų padidėti tris kartus.
Paruoštus rutuliukus išimti kiaurasamčiu, leisti aliejui nutekėti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Avokadų laiveliai grilyje
-
Vasaros ežiukas
-
Užkandžiai šulinėliuose su pikantiška mišraine, krevetėmis ir ikrais
-
Ypatingieji kiaušinukai
-
Įdaryti agurkėliai
-
Virtų kiaušinių pusryčiai
-
Silkė su svogūniukais
-
Grybų užtepelė
-
Galva
-
Šventinis kelmas
-
Blynelių suktinukai su lašiša ir žirnelių kremu
-
Karštas aštrus užkandis iš pupelių
-
Tortilijos su kumpeliu
-
Šventinė kiaušinių užkandėlė
-
Krevetės šoninės patale
-
Šokoladinės braškės
-
Įdaryti pomidorai
-
Kiaušinių ir sausų makaronų užtepas su majonezu
-
Įdarytos pievagrybių kepurėlės
-
Kalmaras vyno padaže
Sūrio rutuliukai

- Paruošimo laikas:
-
Sūris, fermentinis,
200 gramų -
Kiaušiniai, baltymai,
4 vienetai -
Kvietiniai miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaušinių baltymus gerai suplakti.
Smulkiai sutarkuoti sūrį, sumaišyti su plaktais baltymais.
Suberti miltus į lėkštę.
Arbatiniu šaukšteliu imti truputį sūrio-kiaušinių masės, apvolioti ją miltuose, kad gautųsi rutuliukas ir greitai įmesti į verdantį aliejų.
Stebėti, kad pakliuvęs į aliejų rutuliukas nepriliptų prie dugno, o plaukiotų paviršiuje.
Po minutės rutuliuką apversti, kad apkeptų kitas jo šonas.
Rutuliukai aliejuje turėtų padidėti tris kartus.
Paruoštus rutuliukus išimti kiaurasamčiu, leisti aliejui nutekėti.
Komentarai (8)
-
Lionė
2019-04-02 11:31
Labai labai gers tik tas y kad neiperku fermentinio sūrio. Tai padariau su tuo mano mėgstamiausiu kaimisku suriu mat podzius turejo likuti nes karves ispjove. Anukelems ir podziui labai patiko. Labai ir man patiko. Krasiva
-
marija
2016-03-21 21:06
Jetau,isiskaitykit. Aiskiai parasyta,kad fermentinis
-
vale
2013-10-24 13:08
o koks suris turi buti fermentinis ar kaimiskas baltas
-
Alma
2012-09-18 12:05
o suris cia koks turi but , fermentinis?
-
m
2012-08-24 17:41
O įdomu prie ko juos geriausia valgyti? :-)
-
Deimanciukas
2012-04-16 14:25
labai skanu, lengvai paruosiama.LABAI NUOSTABU!!! :-)
-
deivis
2012-02-18 11:44
labai skanu ir lengva