Liežuvius išvirti pasūdytame vandenyje su lauro lapais, krapais, pipirų žirneliais (virti apie 1 val. 20 min.). Atvėsinti. Iš daržovių pagaminti jūsų mėgstamą mišrainę. Patiekti liežuvius su majonezų bei daržovėmis.
Skanaus.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Liežuvio užkandėlė
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 kilogramas | kiauliena ((liežuvis)) |
šiek tiek | daržovės |
šiek tiek | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Salotos ananase
-
Sūrio ir mėsos miksas
-
Blynelių suktinukai su lašiša ir žirnelių kremu
-
Helovyno užkandžiai
-
Gaspadoriaus užkanda
-
Žaliosiomis paprikomis įdarytas vyniotinis
-
Kepintų daržovių mišrainė su naminiu majonezu ir žolelėmis ant juodos duonos skrebučio
-
Užtepėlė su pelėsiniu sūriu
-
Piciukai
-
Kepenelių vyniotinis
-
Marinuotos lašišos užkandis CEVICHE
-
Baklažanų suktinukai
-
Velykų suktinukai - sushi
-
Daržovių puokštė "Vasaros gerybės"
-
Tuno - lašišos užkandinis tortas
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Valentino sumuštinukai
-
Lašišos sumuštinukai su mažaisiais pomidorais ir agurkais
-
Įdaryti obuoliai
-
Šventiniai šaltienos drebučiai
Liežuvio užkandėlė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kiauliena, (liežuvis),
1 kilogramas - Daržovės
- Majonezas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Liežuvius išvirti pasūdytame vandenyje su lauro lapais, krapais, pipirų žirneliais (virti apie 1 val. 20 min.). Atvėsinti. Iš daržovių pagaminti jūsų mėgstamą mišrainę. Patiekti liežuvius su majonezų bei daržovėmis.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...