Liežuvius išvirti pasūdytame vandenyje su lauro lapais, krapais, pipirų žirneliais (virti apie 1 val. 20 min.). Atvėsinti. Iš daržovių pagaminti jūsų mėgstamą mišrainę. Patiekti liežuvius su majonezų bei daržovėmis.
Skanaus.
Liežuvio užkandėlė
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 kilogramas | kiauliena ((liežuvis)) |
šiek tiek | daržovės |
šiek tiek | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Boružėlės
- Helovyno voriukai
- Silkė pataluose su granato sėklomis
- Šventinė silkė su razinomis
- Varškės užtepėlė su pomidorais ir žalumynais
- Karališkos krevetės paprastai
- Vabaliukai
- Lašišos „Carpaccio“ su džiovintų pomidorų ir krapų padažu
- Vėrinukai su lašiša
- Daržovės drebučiuose
- Sumuštinukai "Sweat dreams"
- Užtepėlės su duonelėmis
- Įdarytų paprikų užkandis
- Paprikų valtelės
- Japoniški suktinukai
- Vytintos dešros
- Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
- Šventinis kelmas
- Šokoladinės vynuogės
- Žėlė apelsino žievėje
Liežuvio užkandėlė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kiauliena, (liežuvis),
1 kilogramas - Daržovės
- Majonezas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Liežuvius išvirti pasūdytame vandenyje su lauro lapais, krapais, pipirų žirneliais (virti apie 1 val. 20 min.). Atvėsinti. Iš daržovių pagaminti jūsų mėgstamą mišrainę. Patiekti liežuvius su majonezų bei daržovėmis.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...