Virtus kaušinius perpjauname per pusę (skersai) ir išimame trynius.
Trynius sumaišome su smulkiai supjaustyta vištiena, sviestu ir prieskoniais. Įdarą dedame į baltymų puseles ir jas suglaudžiame taip, kad išeitų kiaušinis. Tada suvilgome jį kiaušinio plakinyje, džiūvėsėliuose ir kepame karštuose riebaluose.
Iškepusius kiaušinius dedame į krepšelius, papuošiame mėsos drebučiais ir žalumynais.
Užkandis su kiaušiniais
INGREDIENTAI:
| 3 vienetai | kiaušiniai (tryniai, kietai virti) |
| 2 vienetai | kiaušiniai (tryniai, kietai virti) |
| 50 gramų | džiūvėsėliai |
| 500 gramų | aliejaus |
| 3 vienetai | tešla (trapi, krepšeliai) |
| 200 gramų | mėsa (drebučiai) |
| 3 vienetai | kiaušiniai (tryniai, kietai virti) |
| 50 gramų | vištienos filė (virta) |
| 20 gramų | sviestas |
| šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti krepšeliai
-
Kūčiukai
-
Greita užkandėlė šventiniam stalui
-
Gardžios duonos lazdelės
-
Sumuštinukai su silke
-
Virti vėžiai
-
Virtinukai su grybais
-
Boružėlės
-
Silkių bokšteliai
-
Aštrūs antienos kukuliukai
-
Labai skanūs sumuštiniai
-
Vytintos dešros
-
Silkė su ryžiais
-
Pica, kepta keptuvėje
-
Karališki pusryčiai
-
Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
-
Tortilijos su krabų lazdelėmis
-
Virtos dešros dubenėliai su daržovėmis
-
Kepeninis paštetas su putpelių kiaušinukais
-
Šaltiena greitpuodyje
Užkandis su kiaušiniais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Kiaušiniai, tryniai, kietai virti,
3 vienetai -
Kiaušiniai, tryniai, kietai virti,
2 vienetai -
Džiūvėsėliai,
50 gramų -
Aliejus,
500 gramų -
Tešla, trapi, krepšeliai,
3 vienetai -
Mėsa, drebučiai,
200 gramų -
Kiaušiniai, tryniai, kietai virti,
3 vienetai -
Vištienos filė, virta,
50 gramų -
Sviestas,
20 gramų - Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Virtus kaušinius perpjauname per pusę (skersai) ir išimame trynius.
Trynius sumaišome su smulkiai supjaustyta vištiena, sviestu ir prieskoniais. Įdarą dedame į baltymų puseles ir jas suglaudžiame taip, kad išeitų kiaušinis. Tada suvilgome jį kiaušinio plakinyje, džiūvėsėliuose ir kepame karštuose riebaluose.
Iškepusius kiaušinius dedame į krepšelius, papuošiame mėsos drebučiais ir žalumynais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
