Virtus kaušinius perpjauname per pusę (skersai) ir išimame trynius.
Trynius sumaišome su smulkiai supjaustyta vištiena, sviestu ir prieskoniais. Įdarą dedame į baltymų puseles ir jas suglaudžiame taip, kad išeitų kiaušinis. Tada suvilgome jį kiaušinio plakinyje, džiūvėsėliuose ir kepame karštuose riebaluose.
Iškepusius kiaušinius dedame į krepšelius, papuošiame mėsos drebučiais ir žalumynais.
Užkandis su kiaušiniais
INGREDIENTAI:
3 vienetai | kiaušiniai (tryniai, kietai virti) |
2 vienetai | kiaušiniai (tryniai, kietai virti) |
50 gramų | džiūvėsėliai |
500 gramų | aliejaus |
3 vienetai | tešla (trapi, krepšeliai) |
200 gramų | mėsa (drebučiai) |
3 vienetai | kiaušiniai (tryniai, kietai virti) |
50 gramų | vištienos filė (virta) |
20 gramų | sviestas |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Keptas sūris
- Silkių užkandėlė su kiviais
- Lavašo sumuštiniai
- Spurgos iš varškės
- Karštas aštrus užkandis iš pupelių
- Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
- Silkės užkandėlė
- Sūrio kremu įdaryta paprika
- Kiaušininė piciukė keptuvėje
- Įdarytos paprikos
- ZIGMO lašišos suktinukai su rikotos įdaru
- Lašišos bokšteliai
- Silkė su daržovėmis
- Lašišos vieno kąsnio sumuštinukai
- Vištienos tortas
- Šokoladinės braškės
- Kiaušinių ir sausų makaronų užtepas su majonezu
- Šventinė užkandėlė "Bokšteliai"
- Tortilijų suktinukai
- Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
Užkandis su kiaušiniais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Kiaušiniai, tryniai, kietai virti,
3 vienetai -
Kiaušiniai, tryniai, kietai virti,
2 vienetai -
Džiūvėsėliai,
50 gramų -
Aliejus,
500 gramų -
Tešla, trapi, krepšeliai,
3 vienetai -
Mėsa, drebučiai,
200 gramų -
Kiaušiniai, tryniai, kietai virti,
3 vienetai -
Vištienos filė, virta,
50 gramų -
Sviestas,
20 gramų - Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Virtus kaušinius perpjauname per pusę (skersai) ir išimame trynius.
Trynius sumaišome su smulkiai supjaustyta vištiena, sviestu ir prieskoniais. Įdarą dedame į baltymų puseles ir jas suglaudžiame taip, kad išeitų kiaušinis. Tada suvilgome jį kiaušinio plakinyje, džiūvėsėliuose ir kepame karštuose riebaluose.
Iškepusius kiaušinius dedame į krepšelius, papuošiame mėsos drebučiais ir žalumynais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...