Svogūną supjausčiau griežinėliais.
Išplakiau kiaušinį. Į kiaušinį įmaišiau druską, pipirus, miltus ir krapus.
Svogūno griežinėlius pamirkiau kiaušinio plakinyje ir apvoliojau džiūvėsėliuose. Kepiau įkaitintame aliejuje, kol svogūnai tešloje gražiai apskrudo.
Tinka prie alaus!
Kepti svogūnai tešloje
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai | krapai (susmulkinti) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
2 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Silkė su svogunais marinate
- Užkandėlė su sausais makaronais
- Liežuvio užkandėlė su majonezu
- Briuselio kopūstų ir kumpio šašlykai
- Omleto keksiukai
- Saldus užkandis
- Kepti sūrio sumuštiniai
- Sūri širdelė
- Keptos krevetės
- Žuvies vyniotinis drebučiuose
- Perverti sumuštinukai švediškam stalui
- Aštrus krevečių užkandis
- Keptas sūris
- Skrudintos alyvuogės
- Keptas varškės sūris
- Bulvės daniškai
- Pusryčiai puodelyje
- Žalumynų indeliai su krevetėmis
- Krepšeliai su daržovėmis
- Tortilijų suktinukai
Kepti svogūnai tešloje
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Krapai, susmulkinti,
2 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
-
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Aliejus, kepimui
-
Džiūvėsėliai,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūną supjausčiau griežinėliais.
Išplakiau kiaušinį. Į kiaušinį įmaišiau druską, pipirus, miltus ir krapus.
Svogūno griežinėlius pamirkiau kiaušinio plakinyje ir apvoliojau džiūvėsėliuose. Kepiau įkaitintame aliejuje, kol svogūnai tešloje gražiai apskrudo.
Tinka prie alaus!
Reklama:
Komentarai (3)
-
I.P.E.R.
2014-09-02 08:09
tikrai pameginsiu:) savaitgali vaziuoju i kaima:) tai nuvesiu seimynai prie alaus pasmaguriauti:)
-
Kestis
2012-06-01 18:57
pabandziau ir skaniai pavyko,tikrai tinka prie alaus. :) :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...