Į litrinį stiklainį įpilame 500ml vandens ir dedame cukrų bei pilame actą santykiu 1:1
Skonis turi buti stipriai saldžiarūgštis (pabrėžiu - ne švelniai, o stipriai saldžiarūgštis)
Mano skoniui išėjo 10 a.š. sukraus ir 10 a.š. acto.
Dabar supjaustome svogūnus griežinėliais, viską išmaišome ir paliekame porai val. marinuotis.

Marinuota saldžiarūgšti silkė
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų | silkė ( (filė) sūdyta) |
10 arbatinių šaukštelių | obuolių actas |
10 arbatinių šaukštelių | cukrus |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
500 mililitrų | vanduo (šaltas, virintas) |
3 galvos | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lavašo suktinukai su krabų lazdelėmis
-
Silkė su daržovėmis
-
Kepenėlių vyniotinis su kiaušinių
-
Vytintos dešros
-
Sultingas Kebabas
-
Krabų lazdelėmis įdaryti kiaušiniai
-
Kiaušinių ir sūrio vyniotinis su faršu
-
Užkanda "Braškės"
-
Vaisių vėrinukai pagardinti saldžiarūgščiu medaus padažu
-
Sveiki brokolių rutuliukai
-
Antienos filė su traškučiais ir ožkos pieno sūriu
-
Liežuvio užkandėlė
-
Vėrinukai su lašiša
-
Agurkų užkandis su varškės mase
-
Kepenėlių tortas
-
Naminis varškės sūris
-
Kiaušinukai Kūčioms
-
Greitai įdaryti kiaušiniai
-
Skanieji įdaryti kiaušiniai
-
Užkandis "Margas pavasario stalas"
Marinuota saldžiarūgšti silkė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Silkė, (filė) sūdyta,
300 gramų -
Obuolių actas,
10 arbatinių šaukštelių -
Cukrus,
10 arbatinių šaukštelių -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Vanduo, šaltas, virintas,
500 mililitrų -
Svogūnai,
3 galvos - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į litrinį stiklainį įpilame 500ml vandens ir dedame cukrų bei pilame actą santykiu 1:1
Skonis turi buti stipriai saldžiarūgštis (pabrėžiu - ne švelniai, o stipriai saldžiarūgštis)
Mano skoniui išėjo 10 a.š. sukraus ir 10 a.š. acto.
Dabar supjaustome svogūnus griežinėliais, viską išmaišome ir paliekame porai val. marinuotis.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Palmira
2015-07-06 23:55
Aš dar dedu pipiriukų maltų, lauro lapų, o silkę imu ne file, o su galvom. Darbo gal daugiau, bet skonis geresnis
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...