
Kiaulienos muštinis
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | kiaulienos nugarinė |
2 vienetai | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas (tirpintas) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Kiaulienos nugarinė supjaustoma 2 cm storio gabalais (kiekvienas su šonkauliuku). Šiauresniame gale mėsa įpjaunama taip, kad nedidelė kauliuko dalis būtų be mėsos. Mėsa truputį pamušama kūjeliu, apibarstoma pipirais, druska, pavoliojama išplaktame kiaušinyje ir džiūvėsėliuose. Kepama prieš pat valgant gerai įkaitintuose riebaluose iš abiejų pusių. Iškepę muštiniai tiekiami pašildytame pusdubenyje, apšlakstyti sviestu. Prie jų tinka keptos bulvės, bulvių tyrė, rauginti agurkai ar kopūstai, tarkuoti krienai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Smaližių liežuvis
-
Kepta jautiena su kriaušėmis
-
Triušienos pjausniai
-
Neįprasti šašlykai
-
Skani kiauliena "Funtikas"
-
Itališkų makaronų apkepas, Lazanija
-
Sultingi jautienos kotletai
-
Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
-
Savo sultyse marinuoti šašlykai
-
Jautienos pjausnys garstyčių marinate
-
Kiaulienos su kruopom apkepas
-
Kiaulienos išpjova po porais
-
Virdžinijos kumpis
-
Jautiena gurmanams
-
Bulvių apkepas su šparagais
-
Super skanūs ir greitai pagaminami kiaulienos kepsneliai
-
Orkaitėje kepti kotletai su sūriu
-
Šoninės ir svogūnų pyragas
-
Įdaryti jautienos kepsneliai
-
Paprastasis guliašas
Kiaulienos muštinis
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulienos nugarinė,
800 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Taukai (kiaulių), tirpinti,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas, tirpintas,
2 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
- Džiūvėsėliai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulienos nugarinė supjaustoma 2 cm storio gabalais (kiekvienas su šonkauliuku). Šiauresniame gale mėsa įpjaunama taip, kad nedidelė kauliuko dalis būtų be mėsos. Mėsa truputį pamušama kūjeliu, apibarstoma pipirais, druska, pavoliojama išplaktame kiaušinyje ir džiūvėsėliuose. Kepama prieš pat valgant gerai įkaitintuose riebaluose iš abiejų pusių. Iškepę muštiniai tiekiami pašildytame pusdubenyje, apšlakstyti sviestu. Prie jų tinka keptos bulvės, bulvių tyrė, rauginti agurkai ar kopūstai, tarkuoti krienai.
Reklama:
Komentarai (8)
-
(anonimas)
2009-01-28 15:10
:myliu:
-
Daiva
2009-01-05 20:47
labai skanu.......... :super: :super2:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...