Kiaulienos muštinis
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | kiaulienos nugarinė |
2 vienetai | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas (tirpintas) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Kiaulienos nugarinė supjaustoma 2 cm storio gabalais (kiekvienas su šonkauliuku). Šiauresniame gale mėsa įpjaunama taip, kad nedidelė kauliuko dalis būtų be mėsos. Mėsa truputį pamušama kūjeliu, apibarstoma pipirais, druska, pavoliojama išplaktame kiaušinyje ir džiūvėsėliuose. Kepama prieš pat valgant gerai įkaitintuose riebaluose iš abiejų pusių. Iškepę muštiniai tiekiami pašildytame pusdubenyje, apšlakstyti sviestu. Prie jų tinka keptos bulvės, bulvių tyrė, rauginti agurkai ar kopūstai, tarkuoti krienai.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Balandėliai pekino kopūsto lapuose
- Įdaryti burokėliai
- Maltinukai su sūriu
- Kepsniai su sūriu
- Skani kiauliena "Funtikas"
- Triušienos pjausniai
- Nugarinė ant grotelių
- Orkaitėje kepti kotletai su sūriu
- Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
- Spanguolinis šašlykas
- Klasikinis kiaulienos šašlykas
- Mėsos ir daržovių drebučiai
- Skanutėlis kiaulienos šašlykas
- Stirnienos vyniotiniai
- Itališkų makaronų apkepas, Lazanija
- Jautiena su garstyčių padažu
- Jautienos kukuliai
- Medžiotojų šašlykai
- Čipolino galvelės
- Maltos jautienos vyniotiniai
Kiaulienos muštinis
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulienos nugarinė,
800 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Taukai (kiaulių), tirpinti,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas, tirpintas,
2 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
- Džiūvėsėliai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulienos nugarinė supjaustoma 2 cm storio gabalais (kiekvienas su šonkauliuku). Šiauresniame gale mėsa įpjaunama taip, kad nedidelė kauliuko dalis būtų be mėsos. Mėsa truputį pamušama kūjeliu, apibarstoma pipirais, druska, pavoliojama išplaktame kiaušinyje ir džiūvėsėliuose. Kepama prieš pat valgant gerai įkaitintuose riebaluose iš abiejų pusių. Iškepę muštiniai tiekiami pašildytame pusdubenyje, apšlakstyti sviestu. Prie jų tinka keptos bulvės, bulvių tyrė, rauginti agurkai ar kopūstai, tarkuoti krienai.
Reklama:
Komentarai (8)
-
(anonimas)
2009-01-28 15:10
:myliu:
-
Daiva
2009-01-05 20:47
labai skanu.......... :super: :super2:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...