Sutarkuojame morkas ir svogūną. Pakepiname įkaitintame aliejuje apie 4 minutes.
Po to sudedame vištienos gabaliukus ir pakepiname dar 5 minutes.
Užviriname vandenį. Sudedame keptuvės turinį. Įmaišome prieskonius ir verdame apie 20 minučių. Po to supilame grietinėlę, užviriname ir nukeliame nuo ugnies.
Skanaus :-)

Kreminė vištienos sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas | petražolės (kapotos) |
100 mililitrų | grietinėlės, 35% (15 proc. riebumo) |
2 vienetai | morkos |
300 gramų | vištienos filė |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
800 mililitrų | vanduo |
1 valgomasis šaukštas | bazilikas |
šiek tiek | juodieji pipirai (malta) |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Olandiška salierų sriuba
-
Brokolių sriuba
-
Baltarusiška grybų sriuba
-
Sriuba su perlinėm kruopom
-
Lydyto sūrelio sriuba su daržovėmis
-
Paprasta makaronų sriuba "Jaunystė"
-
Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
-
Burnočių sriuba
-
Lašišos galvyčių sriubytė
-
Daržovių sriubytė "Vasara"
-
Barščiai su džiovintais grybais
-
Daržovių sriuba su pupelėmis
-
Moliūgų sriuba „Tau, mano meile“
-
Pomidorinė kopūstų sriuba
-
Prancūziška svogūnų sriuba
-
Agurkinė
-
Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
-
Žiedinių kopūstų tyrė
-
Makaronų sriuba su daržovėmis
-
Prancūziška žirnienė
Kreminė vištienos sriuba
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Petražolės, kapotos,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinėlė, 35%, 15 proc. riebumo,
100 mililitrų -
Morkos,
2 vienetai -
Vištienos filė,
300 gramų -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Vanduo,
800 mililitrų -
Bazilikas,
1 valgomasis šaukštas - Juodieji pipirai, malta
- Druska
-
Svogūnai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sutarkuojame morkas ir svogūną. Pakepiname įkaitintame aliejuje apie 4 minutes.
Po to sudedame vištienos gabaliukus ir pakepiname dar 5 minutes.
Užviriname vandenį. Sudedame keptuvės turinį. Įmaišome prieskonius ir verdame apie 20 minučių. Po to supilame grietinėlę, užviriname ir nukeliame nuo ugnies.
Skanaus :-)
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...