![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Kukuliai puodelyje
INGREDIENTAI:
500 gramų | kvietiniai miltai |
1 vienetas | kiaušiniai |
125 gramai | kiaulienos lašiniai |
250 gramų | varškė |
250 gramų | grietinė |
šiek tiek | druska |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš miltų, kiaušinio, druskos ir vandens užminkoma kieta tešla. Ji iškočiojama ir 10 min. palaikoma, kad apdžiūtų, po to suplėšoma gabalais ir sumetama į pasūdytą verdantį vandenį. Pridedama truputį aliejaus. Iškilę kukuliai tučtuojau kiaurasamčiu išgriebiami ir, nutekėjus vandeniui, paduodami valgyti karšti, puodelyje. Viršus apibarstomas varške, apipilamas spirgučiais ir tiršta grietine. Virtus kukulius dar galima apkepinti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rūkyti lašiniai
-
Silkės suktiniai su džiovintais baravykais ir kelmučiais
-
Kiaušininė piciukė keptuvėje
-
Originalūs sumuštiniai
-
Krepšeliai su daržovėmis
-
Krabų lazdelės tešloje
-
Klasikinis kiaulienos šašlykas
-
Suktukai su varške
-
Vaisių vėrinukai
-
Užkandis su avokadų kremu ir ZIGMO Italian Style silke
-
Velykinis užkandis
-
Kiaušinių krepšeliai
-
Įdarytos paprikos
-
Bulvių traškučiai
-
Sūrio užkandis prie vyno
-
Skanūs vafliai su įdaru
-
Vyšninių pomidorų užkandėlė
-
Kumpio ir sūrio bandelės
-
Sluoksniuotos tešlos suktinukai/bandelės "Gardumėlis"
-
Sumuštinukai
Kukuliai puodelyje
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
-
Kvietiniai miltai,
500 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kiaulienos lašiniai,
125 gramai -
Varškė,
250 gramų -
Grietinė,
250 gramų - Druska
-
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš miltų, kiaušinio, druskos ir vandens užminkoma kieta tešla. Ji iškočiojama ir 10 min. palaikoma, kad apdžiūtų, po to suplėšoma gabalais ir sumetama į pasūdytą verdantį vandenį. Pridedama truputį aliejaus. Iškilę kukuliai tučtuojau kiaurasamčiu išgriebiami ir, nutekėjus vandeniui, paduodami valgyti karšti, puodelyje. Viršus apibarstomas varške, apipilamas spirgučiais ir tiršta grietine. Virtus kukulius dar galima apkepinti.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...