
Kukuliai puodelyje
INGREDIENTAI:
500 gramų | kvietiniai miltai |
1 vienetas | kiaušiniai |
125 gramai | kiaulienos lašiniai |
250 gramų | varškė |
250 gramų | grietinė |
šiek tiek | druska |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš miltų, kiaušinio, druskos ir vandens užminkoma kieta tešla. Ji iškočiojama ir 10 min. palaikoma, kad apdžiūtų, po to suplėšoma gabalais ir sumetama į pasūdytą verdantį vandenį. Pridedama truputį aliejaus. Iškilę kukuliai tučtuojau kiaurasamčiu išgriebiami ir, nutekėjus vandeniui, paduodami valgyti karšti, puodelyje. Viršus apibarstomas varške, apipilamas spirgučiais ir tiršta grietine. Virtus kukulius dar galima apkepinti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepintų daržovių mišrainė su naminiu majonezu ir žolelėmis ant juodos duonos skrebučio
-
Ežiukai
-
Vegetariškos picutės
-
Farširuoti kiaušiniai
-
Pusryčių šulinėliai su šonine
-
Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
-
Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
-
Benedikto kiaušiniai su ZIGMO lašiša
-
Piciukai
-
Vaisių desertas su brendžiu
-
Sveiko hamburgerio gaminimas
-
Piršteliai su kmynais
-
Silkė su burokėliais
-
Gaivūs lavašo suktinukai
-
Vasaros ežiukas
-
Sūrio ir krabų lazdelių sumuštiniai
-
Sluoksniuotos tešlos krepšeliai
-
Gaivi sūrio užkandėlė
-
Šokoladinės braškės
-
Greitieji sūrio ir šoninės iešmeliai
Kukuliai puodelyje
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kvietiniai miltai,
500 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kiaulienos lašiniai,
125 gramai -
Varškė,
250 gramų -
Grietinė,
250 gramų - Druska
-
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš miltų, kiaušinio, druskos ir vandens užminkoma kieta tešla. Ji iškočiojama ir 10 min. palaikoma, kad apdžiūtų, po to suplėšoma gabalais ir sumetama į pasūdytą verdantį vandenį. Pridedama truputį aliejaus. Iškilę kukuliai tučtuojau kiaurasamčiu išgriebiami ir, nutekėjus vandeniui, paduodami valgyti karšti, puodelyje. Viršus apibarstomas varške, apipilamas spirgučiais ir tiršta grietine. Virtus kukulius dar galima apkepinti.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...