Silkę supjaustyti gabalėliais.
Paprikas supjaustyti plonomis skiltelėmis.
Svogūną supjaustyti kubeliais.
Į actą įmaišyti aliejų ir citrinos sultis. Į dubenį supilti acto mišinį, sudėti silkės gabaliukus, paprikas ir apibarstyti čiobreliais, krapais ir bazilikais.
Palikti pasimarinuoti bent 2 valandoms.
Marinuota silkė su paprika
INGREDIENTAI:
šiek tiek | bazilikas |
1 arbatinis šaukštelis | krapai |
200 gramų | acto |
8 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | citrinų sultys |
0.5 arbatinio šaukštelio | čiobreliai |
200 gramų | silkė (filė) |
1 vienetas | paprika (saldžioji: raudona ir geltona) |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pusryčių užkandėlė
- Pusryčiai puodelyje
- Mėsos ir daržovių vėrinukai
- Šventiniai krepšeliai
- Silkių vyniotiniai
- Pica, kepta keptuvėje
- Stirnienos vyniotiniai
- Kumpio suktinukai
- Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
- Valentino sumuštinukai
- Vaisių puokštė su šokolado glajumi
- Silkės su citrina
- Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
- Karališki pusryčiai
- Sauliaus kibinai
- Gaivūs lavašo suktinukai
- Pikantiški migdolai
- Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
- Greita užkandėlė šventiniam stalui
- Keptas lietuviškas sūris
Marinuota silkė su paprika
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Bazilikas
-
Krapai,
1 arbatinis šaukštelis -
Actas,
200 gramų -
Aliejus,
8 valgomieji šaukštai -
Citrinų sultys,
1 valgomasis šaukštas -
Čiobreliai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Silkė, filė,
200 gramų -
Paprika, saldžioji: raudona ir geltona,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Silkę supjaustyti gabalėliais.
Paprikas supjaustyti plonomis skiltelėmis.
Svogūną supjaustyti kubeliais.
Į actą įmaišyti aliejų ir citrinos sultis. Į dubenį supilti acto mišinį, sudėti silkės gabaliukus, paprikas ir apibarstyti čiobreliais, krapais ir bazilikais.
Palikti pasimarinuoti bent 2 valandoms.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...