Silkes supjaustykite gabaliukais.
Svogūnus supjaustykite griežinėliais.
Į aliejų įspauskite iš pusės citrinos sultis, įmaišykite pipirus, muskatą, cukrų, kalendrą ir kitus prieskonius (jei norisi) pagal skonį.
Šį marinatą užpilkite ant silkės.
Sudėkite svogūnus ir išmaišykite.
Palikite šaldytuve 12 valandų, kad tikrai gerai išsimarinuotų.
Skanaus :))

Marinuota silkės filė
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
šiek tiek | muskatas |
šiek tiek | kalendra |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
2 vienetai | silkė (sūdyta) |
2 vienetai | svogūnai |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
0.5 vieneto | citrinos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Duonelė su sviesto ir ridikėlių tepiniu
-
Traškūs svogūnų žiedai
-
Kiaušinienė pomidoruose
-
Ikrų užkandėlė
-
Duona su įdaru
-
Keptuvėje keptas varškės sūris
-
Silkės užkandėlė
-
Marinuota skumbrė
-
Kiškienos paštetas
-
Traškios vištienos juostelės
-
Pomidoriukai
-
Orkaitėje keptas omletas su daržovėmis
-
Krevečių sumuštiniai
-
Žavesio skaniausi sumuštinukai
-
Šventinis lavašo vyniotinis
-
Dešrelės spiralėje
-
Žaismingi seniai besmegeniai
-
Karštos bandelės
-
Šventiniai braškių vėrinukai
-
Pikantiškos morkytės
Marinuota silkės filė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Muskatas
- Kalendra
- Kvapieji pipirai
-
Silkė, sūdyta,
2 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Citrinos,
0.5 vieneto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Silkes supjaustykite gabaliukais.
Svogūnus supjaustykite griežinėliais.
Į aliejų įspauskite iš pusės citrinos sultis, įmaišykite pipirus, muskatą, cukrų, kalendrą ir kitus prieskonius (jei norisi) pagal skonį.
Šį marinatą užpilkite ant silkės.
Sudėkite svogūnus ir išmaišykite.
Palikite šaldytuve 12 valandų, kad tikrai gerai išsimarinuotų.
Skanaus :))
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...