Silkes supjaustykite gabaliukais.
Svogūnus supjaustykite griežinėliais.
Į aliejų įspauskite iš pusės citrinos sultis, įmaišykite pipirus, muskatą, cukrų, kalendrą ir kitus prieskonius (jei norisi) pagal skonį.
Šį marinatą užpilkite ant silkės.
Sudėkite svogūnus ir išmaišykite.
Palikite šaldytuve 12 valandų, kad tikrai gerai išsimarinuotų.
Skanaus :))
Marinuota silkės filė
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
šiek tiek | muskatas |
šiek tiek | kalendra |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
2 vienetai | silkė (sūdyta) |
2 vienetai | svogūnai |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
0.5 vieneto | citrinos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pusryčių užkandėlė
- Pusryčiai puodelyje
- Mėsos ir daržovių vėrinukai
- Šventiniai krepšeliai
- Silkių vyniotiniai
- Pica, kepta keptuvėje
- Stirnienos vyniotiniai
- Kumpio suktinukai
- Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
- Valentino sumuštinukai
- Vaisių puokštė su šokolado glajumi
- Silkės su citrina
- Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
- Karališki pusryčiai
- Sauliaus kibinai
- Gaivūs lavašo suktinukai
- Pikantiški migdolai
- Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
- Greita užkandėlė šventiniam stalui
- Keptas lietuviškas sūris
Marinuota silkės filė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Muskatas
- Kalendra
- Kvapieji pipirai
-
Silkė, sūdyta,
2 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Citrinos,
0.5 vieneto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Silkes supjaustykite gabaliukais.
Svogūnus supjaustykite griežinėliais.
Į aliejų įspauskite iš pusės citrinos sultis, įmaišykite pipirus, muskatą, cukrų, kalendrą ir kitus prieskonius (jei norisi) pagal skonį.
Šį marinatą užpilkite ant silkės.
Sudėkite svogūnus ir išmaišykite.
Palikite šaldytuve 12 valandų, kad tikrai gerai išsimarinuotų.
Skanaus :))
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...