Danijos virtuvė
Tešlai:
280 g miltų
2 kiaušinio tryniai
2 kiaušiniai
20 g krakmolo
5 g druskos
2 šaukštai vandens
50 g rapsų aliejaus
Gaminimas:
Mėsos kukuliams skirtus produktus sumaišome ir mažu šaukštu suformuojame rutuliukus.
Mikučių tešlos paruošimas: kiaušinius išplakame su aliejum ir druska, supilame vandenį, suberiame krakmolą ir miltus, išminkome tešlą. Iš tešlos formuojame rutuliukus. Į verdantį dedame sultinį, įberiame smulkintasi morkas,užviriname. Sudedame į sriubą tešlos ir mėsos rutuliukus ir dar paverdame apie 10 min. Sriubą pagardiname druska bei prieskoniais. Patiekiame su grietine.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Mėsos kukulaičių ir mikučių sriuba
INGREDIENTAI:
200 gramų | kiaulienos faršas |
200 gramų | jautienos faršas |
150 mililitrų | vanduo |
2 vienetai | kiaušiniai (baltymai) |
1 vienetas | svogūnai (smulkintas) |
300 gramų | kvietiniai miltai |
30 gramų | krakmolas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
2 vienetai | morkos |
1 vienetas | sultinys (kubeliais) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuolių ir kriaušių sriuba
-
Raugintų kopūstų sriubytė
-
Šalta šviežių agurkų sriuba
-
Paprasta kopūstų sriuba
-
Arvydo gaspačio – šalta daržovių sriuba
-
Morkų sriuba su pelėsiniu sūriu
-
Pieniška daržovių sriuba
-
Arbūzinė sriuba
-
Žuvienė kitaip
-
Austrių sriuba
-
Arvydo lieknėjimo sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Kopūstų sriuba
-
Bananų sriuba
-
Pieniška daržovių sriuba
-
Raugintų burokėlių barščiai
-
Daržovių sriuba
-
Vištienos sultinys
-
Trinta kukurūzų sriuba
-
Baravykų sriuba
Mėsos kukulaičių ir mikučių sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
-
Kiaulienos faršas,
200 gramų -
Jautienos faršas,
200 gramų -
Vanduo,
150 mililitrų -
Kiaušiniai, baltymai,
2 vienetai -
Svogūnai, smulkintas,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
300 gramų -
Krakmolas,
30 gramų - Druska
- Juodieji pipirai
-
Morkos,
2 vienetai -
Sultinys, kubeliais,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Danijos virtuvė
Tešlai:
280 g miltų
2 kiaušinio tryniai
2 kiaušiniai
20 g krakmolo
5 g druskos
2 šaukštai vandens
50 g rapsų aliejaus
Gaminimas:
Mėsos kukuliams skirtus produktus sumaišome ir mažu šaukštu suformuojame rutuliukus.
Mikučių tešlos paruošimas: kiaušinius išplakame su aliejum ir druska, supilame vandenį, suberiame krakmolą ir miltus, išminkome tešlą. Iš tešlos formuojame rutuliukus. Į verdantį dedame sultinį, įberiame smulkintasi morkas,užviriname. Sudedame į sriubą tešlos ir mėsos rutuliukus ir dar paverdame apie 10 min. Sriubą pagardiname druska bei prieskoniais. Patiekiame su grietine.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...