Agurką nuskusti, perpjovus per pusę išvalyti sėklas, supjaustyti į gabalus. Papriką išvalyti nuo sėklų, irgi supjaustyti. Svogūną nulupti ir supjaustyti. Viską užpilti pomidorų sultimis, acto, pipirų ir druskos dėti pagal skonį. Palikti šaldytuve per naktį, kad pasimarinuotų. Sutrinti su blenderiu ir pertrinti per sietą.
Tiekti šaltą. Labai tinka vasarą arba po išgertuvių:)
Gazpacho
INGREDIENTAI:
| 1 vienetas | agurkų |
| 1 vienetas | paprika (raudona) |
| 1 vienetas | svogūnai (raudonas) |
| 1 litras | pomidorų sultys |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | baltieji pipirai (malti) |
| šiek tiek | acto (balzaminis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Garšvos šaltibarščiai
-
Amerikietiška špinatų sriuba
-
Gaivūs šaltibarščiai
-
Šaltibarščiai
-
Šviežių žirnelių sriuba su grybais
-
Pieniška moliūgų sriuba su makaronais
-
Špinatų sriuba su sūriu
-
Obuolių sriuba "Svorio netektis"
-
Sriuba "Sveikata"
-
Daržovių sriuba su žiediniais kopūstais
-
Kiškio kopūstų sriuba
-
Raugintų kopūstų sriuba su džiovintais grybais
-
Braškynė
-
Florentietiška špinatų sriuba
-
Špinatų sriuba
-
Trinta kukurūzų sriuba
-
Moliūgų ir kukurūzų sriuba
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
-
Itališka svogūnų sriuba
-
Makaronų sriuba su jautienos juostelėmis
Gazpacho
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Agurkai,
1 vienetas -
Paprika, raudona,
1 vienetas -
Svogūnai, raudonas,
1 vienetas -
Pomidorų sultys,
1 litras - Druska
- Baltieji pipirai, malti
- Actas, balzaminis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Agurką nuskusti, perpjovus per pusę išvalyti sėklas, supjaustyti į gabalus. Papriką išvalyti nuo sėklų, irgi supjaustyti. Svogūną nulupti ir supjaustyti. Viską užpilti pomidorų sultimis, acto, pipirų ir druskos dėti pagal skonį. Palikti šaldytuve per naktį, kad pasimarinuotų. Sutrinti su blenderiu ir pertrinti per sietą.
Tiekti šaltą. Labai tinka vasarą arba po išgertuvių:)
Reklama:
Komentarai (3)
-
asta
2012-06-28 11:31
is tikruju tai dar trugsta jusu recepte alyvuogiu aliejaus ir nuotraukoi atrodo labai tirstas,turetu buti truputely skystesnis :geda:
pati skaniausia vasaros sriuba,po saltibarsciu :super2:
-
Kristina
2010-09-17 16:27
pati skaniausia sriuba :-D
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
