Agurką nuskusti, perpjovus per pusę išvalyti sėklas, supjaustyti į gabalus. Papriką išvalyti nuo sėklų, irgi supjaustyti. Svogūną nulupti ir supjaustyti. Viską užpilti pomidorų sultimis, acto, pipirų ir druskos dėti pagal skonį. Palikti šaldytuve per naktį, kad pasimarinuotų. Sutrinti su blenderiu ir pertrinti per sietą.
Tiekti šaltą. Labai tinka vasarą arba po išgertuvių:)

Gazpacho
INGREDIENTAI:
1 vienetas | agurkų |
1 vienetas | paprika (raudona) |
1 vienetas | svogūnai (raudonas) |
1 litras | pomidorų sultys |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | baltieji pipirai (malti) |
šiek tiek | acto (balzaminis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies sriuba su kuskusu „sicilietišku stiliumi“
-
Sriuba "Charčio"
-
Daržovių sriuba su žiediniais kopūstais
-
Netradiciniai šaltibarščiai su aguročiu
-
Vitaminų sriuba
-
Saldi slyvų sriuba
-
Angliška sriuba iš veršio galvos
-
Rūgštynių sriuba su kalmarais
-
Šparaginių pupelių sriuba
-
Žuvienė, virta ant laužo
-
Pupelių ir kukurūzų sriuba
-
Pieniška sriuba su aguonomis
-
Voveraičių sriuba
-
Sriuba su cukinija ir pomidorais
-
Šaltibarščiai
-
Baltarusiška grybų sriuba
-
Ryžių sriuba vakarui
-
Soti žuvienė
-
Pieniška daržovių sriuba
-
Saldi makaronų sriuba
Gazpacho
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Agurkai,
1 vienetas -
Paprika, raudona,
1 vienetas -
Svogūnai, raudonas,
1 vienetas -
Pomidorų sultys,
1 litras - Druska
- Baltieji pipirai, malti
- Actas, balzaminis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Agurką nuskusti, perpjovus per pusę išvalyti sėklas, supjaustyti į gabalus. Papriką išvalyti nuo sėklų, irgi supjaustyti. Svogūną nulupti ir supjaustyti. Viską užpilti pomidorų sultimis, acto, pipirų ir druskos dėti pagal skonį. Palikti šaldytuve per naktį, kad pasimarinuotų. Sutrinti su blenderiu ir pertrinti per sietą.
Tiekti šaltą. Labai tinka vasarą arba po išgertuvių:)
Reklama:
Komentarai (3)
-
asta
2012-06-28 11:31
is tikruju tai dar trugsta jusu recepte alyvuogiu aliejaus ir nuotraukoi atrodo labai tirstas,turetu buti truputely skystesnis :geda:
pati skaniausia vasaros sriuba,po saltibarsciu :super2:
-
Kristina
2010-09-17 16:27
pati skaniausia sriuba :-D
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...