Jautienos faršą sumaišome su druska, pipirais, sugrūstu česnaku, sukapotu svogūnu, džiūvėsėliais ir kiaušiniais.
Suformuojame nedidelius kukulius.
Sultinį įkaitiname ir suberiame sutarkuotą morką, lauro lapus, pipirus, petražoles ir po vieną įdedame kukulius. Verdame apie 15 minučių.
Po to suberiame ryžius ir verdame dar 10-15 minučių.

Sriuba su kukuliais
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai | petražolės |
1 sauja | ryžiai |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | druska |
2 vienetai | lauro lapų (lapelis) |
5 vienetai | juodieji pipirai |
2 skiltelės | česnakas |
2 litrai | sultinys |
500 gramų | jautiena (neriebi) |
2 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
1 vienetas | morkos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tofu sriuba su daržovėmis
-
Lašišos sriuba
-
Šaltibarščiai
-
Šalta pomidorų sriuba
-
Žemaitiški šaltibarščiai
-
Paprikų sriuba
-
Rūgštynių sriuba
-
Persikais, muskatu, česnakais pagardinta kiaulienos sriuba
-
Trinta pievagrybių sriuba
-
Pievagrybių sriuba su kiaušiniu
-
Šaltibarščiai kitaip
-
Olandiška pievagrybių sriuba
-
Vasaros sriuba
-
Rūgštynių sriuba su kalmarais
-
Pieniška sriuba
-
Prancūziška bulvių sriuba
-
Daržovių sriuba su žiediniais kopūstais
-
Svogūnų sriuba
-
Šalta daržovių sriuba
-
Pieniška moliūgų sriuba
Sriuba su kukuliais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Petražolės,
2 valgomieji šaukštai -
Ryžiai,
1 sauja -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
-
Lauro lapai, lapelis,
2 vienetai -
Juodieji pipirai,
5 vienetai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Sultinys,
2 litrai -
Jautiena, neriebi,
500 gramų -
Džiūvėsėliai,
2 valgomieji šaukštai -
Morkos,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jautienos faršą sumaišome su druska, pipirais, sugrūstu česnaku, sukapotu svogūnu, džiūvėsėliais ir kiaušiniais.
Suformuojame nedidelius kukulius.
Sultinį įkaitiname ir suberiame sutarkuotą morką, lauro lapus, pipirus, petražoles ir po vieną įdedame kukulius. Verdame apie 15 minučių.
Po to suberiame ryžius ir verdame dar 10-15 minučių.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...