Jautienos faršą sumaišome su druska, pipirais, sugrūstu česnaku, sukapotu svogūnu, džiūvėsėliais ir kiaušiniais.
Suformuojame nedidelius kukulius.
Sultinį įkaitiname ir suberiame sutarkuotą morką, lauro lapus, pipirus, petražoles ir po vieną įdedame kukulius. Verdame apie 15 minučių.
Po to suberiame ryžius ir verdame dar 10-15 minučių.

Sriuba su kukuliais
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai | petražolės |
1 sauja | ryžiai |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | druska |
2 vienetai | lauro lapų (lapelis) |
5 vienetai | juodieji pipirai |
2 skiltelės | česnakas |
2 litrai | sultinys |
500 gramų | jautiena (neriebi) |
2 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
1 vienetas | morkos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Burokėlių sriuba
-
Špinatų sriuba
-
Morkų sriuba
-
Sriuba su makaronais
-
Saldi sriuba su džiovintais obuolais
-
Trinta kukurūzų sriuba
-
Rūgšynių sriuba
-
Pieniška moliūgų sriuba
-
Sriuba „Minestrone“
-
Daržovių sriuba su pupelėmis
-
Šviežių kopūstų sriuba
-
Vištienos sriuba su koldūnais
-
Kopūstienė su grybais
-
Vasariška sriuba
-
Vengriška šalta sriuba
-
Rugštynių sriuba su vištienos sparneliais
-
Šaltibarščiai kitaip
-
Vengriški barščiai
-
Pievagrybių sriuba su anakardžiais
-
Pupų sriuba
Sriuba su kukuliais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Petražolės,
2 valgomieji šaukštai -
Ryžiai,
1 sauja -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
-
Lauro lapai, lapelis,
2 vienetai -
Juodieji pipirai,
5 vienetai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Sultinys,
2 litrai -
Jautiena, neriebi,
500 gramų -
Džiūvėsėliai,
2 valgomieji šaukštai -
Morkos,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jautienos faršą sumaišome su druska, pipirais, sugrūstu česnaku, sukapotu svogūnu, džiūvėsėliais ir kiaušiniais.
Suformuojame nedidelius kukulius.
Sultinį įkaitiname ir suberiame sutarkuotą morką, lauro lapus, pipirus, petražoles ir po vieną įdedame kukulius. Verdame apie 15 minučių.
Po to suberiame ryžius ir verdame dar 10-15 minučių.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...