Jautienos faršą sumaišome su druska, pipirais, sugrūstu česnaku, sukapotu svogūnu, džiūvėsėliais ir kiaušiniais.
Suformuojame nedidelius kukulius.
Sultinį įkaitiname ir suberiame sutarkuotą morką, lauro lapus, pipirus, petražoles ir po vieną įdedame kukulius. Verdame apie 15 minučių.
Po to suberiame ryžius ir verdame dar 10-15 minučių.

Sriuba su kukuliais
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai | petražolės |
1 sauja | ryžiai |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | druska |
2 vienetai | lauro lapų (lapelis) |
5 vienetai | juodieji pipirai |
2 skiltelės | česnakas |
2 litrai | sultinys |
500 gramų | jautiena (neriebi) |
2 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
1 vienetas | morkos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kopūstų sriuba su vištienos maltinukais
-
Šaldytų grybų sriuba
-
Paprikų ir vištienos sriuba
-
Žuvienė kitaip
-
Varnalėšos sriuba
-
Vengriška šalta sriuba
-
Kreminė baravykų sriuba
-
Balinti baršteliai su grybais
-
Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
-
Garšvos šaltibarščiai
-
Žemaitiški šaltibarščiai
-
Porų trinta sriuba
-
Kefyras su česnaku
-
Kamų sriuba
-
Kaliaropių sriuba
-
Žirnienė su grybais
-
Daržovių pieniška sriuba
-
Kinietiška grybų sriuba
-
Daržovių sriubytė "Vasara"
-
Sriuba "Korėja"
Sriuba su kukuliais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Petražolės,
2 valgomieji šaukštai -
Ryžiai,
1 sauja -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
-
Lauro lapai, lapelis,
2 vienetai -
Juodieji pipirai,
5 vienetai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Sultinys,
2 litrai -
Jautiena, neriebi,
500 gramų -
Džiūvėsėliai,
2 valgomieji šaukštai -
Morkos,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jautienos faršą sumaišome su druska, pipirais, sugrūstu česnaku, sukapotu svogūnu, džiūvėsėliais ir kiaušiniais.
Suformuojame nedidelius kukulius.
Sultinį įkaitiname ir suberiame sutarkuotą morką, lauro lapus, pipirus, petražoles ir po vieną įdedame kukulius. Verdame apie 15 minučių.
Po to suberiame ryžius ir verdame dar 10-15 minučių.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...