Išmaišyti sausus birius produktus tarpusavyje.
Kiaušinius išplakti ir supilti pieną.
Nuolat maišant berti sausų produktų mišinį (miltai, cukrus, druska, mielės).
Tešlą palikti valandai.
Po to tešlą dar kartą išmaišyti ir įpilti aliejaus.
Iš tešlos kepti blynus, kokio tik norite dydžio. Abi blyno pusės turi gražiai pagelsti, tik tada blynai bus tikrai iškepę.

Mieliniai blynai
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
0.5 arbatinio šaukštelio | mielės (sausos) |
3 valgomieji šaukštai | cukrus |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
2 vienetai | kiaušiniai |
1.5 stiklinės | pienas |
2 stiklinės | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvinė pica
-
Morkų sklindžiai
-
Maroko blynai
-
Slyvų blyneliai su mėtų padažu
-
Česnakiniai blyneliai
-
Desertiniai varškėčiai per 15 min
-
Ryžių blynai
-
Grikių blynai
-
Bulviniai blynai su mėsa
-
Varškės ir duonos blynai
-
Kaliaropių blyneliai
-
Blynai su tarkuotais obuoliais
-
Šventiniai blynai
-
Lietiniai su vištienos įdaru
-
Bulviniai blynai su moliūgais
-
Lavašo lietiniai
-
Kopūstų maltiniai
-
Blyneliai su baklažanais
-
Ruginiai blynai
-
Japoniški blynai
Mieliniai blynai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Mielės, sausos,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Pienas,
1.5 stiklinės -
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išmaišyti sausus birius produktus tarpusavyje.
Kiaušinius išplakti ir supilti pieną.
Nuolat maišant berti sausų produktų mišinį (miltai, cukrus, druska, mielės).
Tešlą palikti valandai.
Po to tešlą dar kartą išmaišyti ir įpilti aliejaus.
Iš tešlos kepti blynus, kokio tik norite dydžio. Abi blyno pusės turi gražiai pagelsti, tik tada blynai bus tikrai iškepę.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Raminta
2013-03-13 15:47
:super: :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...