Išmaišyti sausus birius produktus tarpusavyje.
Kiaušinius išplakti ir supilti pieną.
Nuolat maišant berti sausų produktų mišinį (miltai, cukrus, druska, mielės).
Tešlą palikti valandai.
Po to tešlą dar kartą išmaišyti ir įpilti aliejaus.
Iš tešlos kepti blynus, kokio tik norite dydžio. Abi blyno pusės turi gražiai pagelsti, tik tada blynai bus tikrai iškepę.

Mieliniai blynai
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
0.5 arbatinio šaukštelio | mielės (sausos) |
3 valgomieji šaukštai | cukrus |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
2 vienetai | kiaušiniai |
1.5 stiklinės | pienas |
2 stiklinės | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lietiniai su obuolais
-
Lietiniai su žuvies įdaru
-
Blynai su grūdėta varške
-
Blyneliai su šokolado traškučiais
-
Čirviniai blynai su bananais
-
Cukinijų blyneliai
-
Žemaičių blynai su grybais
-
Čekiški bulviniai blynai
-
Vištienos blyneliai
-
Blynai "Obuoliukas"
-
Bulviniai blynai su dešrelėmis
-
Švediški bulviniai blynai
-
Burokėlių blynai su varške
-
Virtų bulvių blynai
-
Lietiniai su varške
-
Česnakiniai blyneliai
-
Jogurtiniai blyneliai su bananais
-
Bulviniai grybų sklindžiai
-
Vištienos širdelių blyneliai
-
Lietiniai su padažu
Mieliniai blynai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Mielės, sausos,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Pienas,
1.5 stiklinės -
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išmaišyti sausus birius produktus tarpusavyje.
Kiaušinius išplakti ir supilti pieną.
Nuolat maišant berti sausų produktų mišinį (miltai, cukrus, druska, mielės).
Tešlą palikti valandai.
Po to tešlą dar kartą išmaišyti ir įpilti aliejaus.
Iš tešlos kepti blynus, kokio tik norite dydžio. Abi blyno pusės turi gražiai pagelsti, tik tada blynai bus tikrai iškepę.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Raminta
2013-03-13 15:47
:super: :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...