600 gramų | moliūgai |
400 gramų | mėsa (virta) |
60 gramų | ryžiai (virti) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas (tirpintas) |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
1 arbatinis šaukštelis | kvietiniai miltai |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | sultinys |
Įdarui virta mėsa sumalama, pridedama smulkiai supjaustyto, svieste pakepinto svogūno, virtų ryžių, įmušamas kiaušinis, viskas išmaišoma ir pagardinama prieskoniais.
Padažui keptuvėje sviestas sumaišomas su miltais, įpilama pomidorų tyrės, sultinio, kuriame virė mėsa, viskas užvirinama.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Virtas vyniotinis
- Vaisių vėrinukai
- Labai skanūs sumuštiniai
- Silkės suktiniai su džiovintais baravykais ir kelmučiais
- Silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu
- Avokadų laiveliai grilyje
- Keptos krevetės
- Sūdytos lašišos užkandėlė su grūdėtų garstyčių padažu ir pomidorais
- Šventiniai krepšeliai
- Silkės užkandėlė su pupelėmis ir daigintais kviečiais
- Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
- Sumuštinukai
- Užkandėlė „Fantazija“
- Silkė su virtomis daržovėmis ir krienų su majonezu padažu
- Silkės iešmeliai su svogūnėliais, paprikomis ir grietinės padažu
- Švilpikai
- Pomidoriukai
- Krabų lazdelės tešloje.
- Įdarytos paprikos
- Greiti vištienos kąsneliai
Moliūgai, įdaryti mėsa
-
Moliūgai,
600 gramų -
Mėsa, virta,
400 gramų -
Ryžiai, virti,
60 gramų -
Sviestas, tirpintas,
2 valgomieji šaukštai -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
1 arbatinis šaukštelis -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Druska
- Sultinys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Moliūgai nulupami, supjaustomi skersai ir išilgai į 4 dalis, šaukštu išskobiamos sėklos. Tada jie pripildomi įdaro, sudedami į riebaluotą keptuvą, užpilami padažu ir 20—25 min. kepami orkaitėje.
Įdarui virta mėsa sumalama, pridedama smulkiai supjaustyto, svieste pakepinto svogūno, virtų ryžių, įmušamas kiaušinis, viskas išmaišoma ir pagardinama prieskoniais.
Padažui keptuvėje sviestas sumaišomas su miltais, įpilama pomidorų tyrės, sultinio, kuriame virė mėsa, viskas užvirinama.
Komentarai (10)
-
juokas
2010-10-09 13:03
Kazkaip man cia sunku suprasti,tai ka i ka prikimsti jei supjaustai i 4 dalis,o mliugas kokio didzio turi buti?Mano moliugas tai i orkaite tikrai netilps..... :-p :-D
-
spange
2010-09-28 18:54
Tai jei prikist, gal tai tik moliugelis, :-)
nes as kaiptik ieskau recepto, o mano "moliugelis" sveria 25kg ;-)
Tik ar neiztysta, pagrindas? gal reiks pabandyt, gaila, ka ner foto
-
[jurate
2010-09-06 17:43
as irgi nelabai supratau
:-p
-
lauri
2010-08-07 13:13
juk mesa reikia prikimsti i tas keturias dalis. ko cia nesuprasti? net pavadinimas pasako ka i ka reikia deti.
-
Doncia
2009-10-26 16:51
Nersupratau ką "prikimšti, jei į keturias delis supjaustom :-D