
Moliūgų sriuba su baravykais
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
2 valgomieji šaukštai | krapai (smulkinti) |
200 gramų | baravykai |
2 valgomieji šaukštai | petražolės (smulkintos) |
1 vienetas | poras |
400 gramų | moliūgai |
1 vienetas | morkos |
2 stiklinės | sultinys (pagal poreikį, gali būti daugiau) |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Porą supjaustome griežinėliais, morką sutarkuojame burokine tarka, kepiname ant silpnos ugnies, kol įgaus gintarinį atspalvį. Tuomet sudedame smulkintą moliūgą, dar šiek tiek pakepiname. Užpilame verdančiu sultiniu, uždengiame dangtį ir troškiname (tol, kol suminkštės moliūgas). Kitoje keptuvėje kepiname grybus. Maždaug po 15 min. daržovės jau būna išvirusios. Viską sutriname. Sriuba jau paruošta, į kiekvieną sriubos lėkštę atskirai pridedame keptų grybų, sumaišytų su petražolėmis ir krapais. Pagardiname grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šalta pomidorų sriuba su skrebučiais
-
Prancūziška bulvių sriuba
-
Šaltibarščiai
-
Pomidorų sriuba su mėsa
-
Ispaniška daržovių sriuba - Sopa Alicantina
-
Gurmaniška pomidorų sriuba
-
Lauko čili sriuba
-
Žuvienė daržovių sultinyje
-
Brokolių sriuba
-
Linos sriuba
-
Tiršta daržovių sriuba
-
Žirnių su perlinėmis kruopomis sriuba
-
Burokėlių sriuba
-
Sriuba su cukinija ir pomidorais
-
Kreminė krevečių sriuba
-
Grybų sriuba su duona
-
Tiršta kopūstų sriuba
-
Jogurtinė sriuba
-
Lašišos sriuba
-
Trinta moliūgų sriuba
Moliūgų sriuba su baravykais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Juodieji pipirai
- Druska
-
Krapai, smulkinti,
2 valgomieji šaukštai -
Baravykai,
200 gramų -
Petražolės, smulkintos,
2 valgomieji šaukštai -
Poras,
1 vienetas -
Moliūgai,
400 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Sultinys, pagal poreikį, gali būti daugiau,
2 stiklinės -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Porą supjaustome griežinėliais, morką sutarkuojame burokine tarka, kepiname ant silpnos ugnies, kol įgaus gintarinį atspalvį. Tuomet sudedame smulkintą moliūgą, dar šiek tiek pakepiname. Užpilame verdančiu sultiniu, uždengiame dangtį ir troškiname (tol, kol suminkštės moliūgas). Kitoje keptuvėje kepiname grybus. Maždaug po 15 min. daržovės jau būna išvirusios. Viską sutriname. Sriuba jau paruošta, į kiekvieną sriubos lėkštę atskirai pridedame keptų grybų, sumaišytų su petražolėmis ir krapais. Pagardiname grietine.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...