
Moliūgų sriuba su baravykais
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
2 valgomieji šaukštai | krapai (smulkinti) |
200 gramų | baravykai |
2 valgomieji šaukštai | petražolės (smulkintos) |
1 vienetas | poras |
400 gramų | moliūgai |
1 vienetas | morkos |
2 stiklinės | sultinys (pagal poreikį, gali būti daugiau) |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Porą supjaustome griežinėliais, morką sutarkuojame burokine tarka, kepiname ant silpnos ugnies, kol įgaus gintarinį atspalvį. Tuomet sudedame smulkintą moliūgą, dar šiek tiek pakepiname. Užpilame verdančiu sultiniu, uždengiame dangtį ir troškiname (tol, kol suminkštės moliūgas). Kitoje keptuvėje kepiname grybus. Maždaug po 15 min. daržovės jau būna išvirusios. Viską sutriname. Sriuba jau paruošta, į kiekvieną sriubos lėkštę atskirai pridedame keptų grybų, sumaišytų su petražolėmis ir krapais. Pagardiname grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skani burokėlių sriuba
-
Maljorkietiška kopūstų sriuba
-
Gurmaniška pomidorų sriuba
-
Pieniška sriuba su riešutais ir duona
-
Arvydo gaspačio – šalta daržovių sriuba
-
Šalta obuolių sriuba
-
Žuvienė iš konservų
-
Baravykų sriuba su cukinija
-
Ryžių sriuba su pievagrybiais
-
Dilgėlių sriuba
-
Keptų moliūgų sriuba su vištiena
-
Daržovių sriuba su mėsos kukuliais
-
Aguonpienis su kūčiukais
-
Žuvienė kitaip
-
Vyšnių ledinė sriuba
-
Obuolių sriuba su grietinėle
-
Dilgėlių sriuba
-
Prancūziška žirnienė
-
Trinta aguročių sriuba
-
Makaronų sriuba
Moliūgų sriuba su baravykais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Juodieji pipirai
- Druska
-
Krapai, smulkinti,
2 valgomieji šaukštai -
Baravykai,
200 gramų -
Petražolės, smulkintos,
2 valgomieji šaukštai -
Poras,
1 vienetas -
Moliūgai,
400 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Sultinys, pagal poreikį, gali būti daugiau,
2 stiklinės -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Porą supjaustome griežinėliais, morką sutarkuojame burokine tarka, kepiname ant silpnos ugnies, kol įgaus gintarinį atspalvį. Tuomet sudedame smulkintą moliūgą, dar šiek tiek pakepiname. Užpilame verdančiu sultiniu, uždengiame dangtį ir troškiname (tol, kol suminkštės moliūgas). Kitoje keptuvėje kepiname grybus. Maždaug po 15 min. daržovės jau būna išvirusios. Viską sutriname. Sriuba jau paruošta, į kiekvieną sriubos lėkštę atskirai pridedame keptų grybų, sumaišytų su petražolėmis ir krapais. Pagardiname grietine.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...