
Olandiška silkė
INGREDIENTAI:
8 vienetai | silkė |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | sviestas |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | svogūnai (laiškai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Silkės nuvalomos, atsargiai išėmus vidurius, apšlakstomos citrinos sultimis, pasūdomos, apibarstomos pipirais ir iš abiejų pusių apkepinamos. Po to nugaros keliose vietose įpjaunamos ir prikemšamos šviežių, smulkiai supjaustytų ir su sviestu sumaišytų krapų bei petražolių lapelių. Silkės paduodamos tuoj pat su biria ryžių koše.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Velykinis užkandis
-
Įdaryti avokadai
-
Kiaušiniai su arbata
-
Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
-
Mėsos duona
-
Migdolinės pelytės
-
Keptų kalmarų užkandėlė
-
ZIGMO silkė su daržovių salsa
-
Dinos sumuštinukai
-
Vaisių vėrinukai
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
-
Lašišos vieno kąsnio sumuštinukai
-
Meilės pica su Spelta
-
Pica lavaše jaukiems žiemos vakaras
-
Migdoliniai kotletėliai
-
Gruziniškas chačapuri
-
Omleto keksiukai
-
Salotos „Antikvaras“
-
Varškės kamuolėliai
-
Bulviniai traškučiai
Olandiška silkė
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Silkė,
8 vienetai - Citrinų sultys
- Druska
- Juodieji pipirai
- Aliejus
- Sviestas
- Krapai
- Petražolės
- Svogūnai, laiškai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Silkės nuvalomos, atsargiai išėmus vidurius, apšlakstomos citrinos sultimis, pasūdomos, apibarstomos pipirais ir iš abiejų pusių apkepinamos. Po to nugaros keliose vietose įpjaunamos ir prikemšamos šviežių, smulkiai supjaustytų ir su sviestu sumaišytų krapų bei petražolių lapelių. Silkės paduodamos tuoj pat su biria ryžių koše.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...