Mėsą supjaustyti gabaliukais, supilti nubrauktą šaukštą druskos, po trečdalį nubraukto šaukštelio cukraus, pipirų, muskato, suberti smulkintus česnakus, išmaišyti.
Bent po kelių valandų gaminti - į keptuvę įpilti šlakelį aliejaus ir mėsą apkepti. Kai skystis išgaruoja, suberti, nepadauginant, miltus, ar džiuvėsėlius ir mėsą juose apkepintii ir supilti į puodą su verdančiu vandeniu (2 l.)
Tuomet ruošti sriubą - sutarkuoti nuluptus persikus, supilti vieną stiklinę pomidorų padažo, sudėti smulkiai pjaustytą salierą, bei saldžiąją papriką, smulkintas petražoles ir, jei mėgstama, šiek tiek aitriosios paprikos ir virti apie 20 min, vis pamaišant. Patartina paragauti koks skonis, jei reikia, pridėti dar prieskonių.

Persikais, muskatu, česnakais pagardinta kiaulienos sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
400 gramų | kiauliena |
1 vienetas | paprika (aitrioji) |
1 vienetas | salierai (stiebai) |
2 vienetai | persikai |
4 skiltelės | česnakas |
1 sauja | petražolės |
šiek tiek | paprika (aitrioji) |
1 stiklinė | pomidorų padažas (pikantiškas) |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | juodieji pipirai |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | muskatas (maltas) |
2 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Moliūgų sriuba su maskarponės sūriu
-
Trinta aguročių sriuba
-
Aštri meksikietiška sriuba
-
Sriuba "Sveikata"
-
Pupelių sriuba
-
Tiršta pievagrybių sriuba
-
Meksikietiška sriuba
-
Rūgštynių ir špinatų sriuba
-
Vengriška žuvienė
-
Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
-
Vasariška sriuba
-
Ukrainietiški barščiai
-
Grybų sriuba su slyvomis
-
Persikais, muskatu, česnakais pagardinta kiaulienos sriuba
-
Pomidorų sriuba su cukinija
-
Trinta brokolių sriuba
-
Svogūnų sriuba
-
Pertrinta burokėlių sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Tiršta bulvienė su mėsa
Persikais, muskatu, česnakais pagardinta kiaulienos sriuba
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena,
400 gramų -
Paprika, aitrioji,
1 vienetas -
Salierai, stiebai,
1 vienetas -
Persikai,
2 vienetai -
Česnakas,
4 skiltelės -
Petražolės,
1 sauja - Paprika, aitrioji
-
Pomidorų padažas, pikantiškas,
1 stiklinė -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis - Cukrus
- Juodieji pipirai
-
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai - Muskatas, maltas
-
Džiūvėsėliai,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustyti gabaliukais, supilti nubrauktą šaukštą druskos, po trečdalį nubraukto šaukštelio cukraus, pipirų, muskato, suberti smulkintus česnakus, išmaišyti.
Bent po kelių valandų gaminti - į keptuvę įpilti šlakelį aliejaus ir mėsą apkepti. Kai skystis išgaruoja, suberti, nepadauginant, miltus, ar džiuvėsėlius ir mėsą juose apkepintii ir supilti į puodą su verdančiu vandeniu (2 l.)
Tuomet ruošti sriubą - sutarkuoti nuluptus persikus, supilti vieną stiklinę pomidorų padažo, sudėti smulkiai pjaustytą salierą, bei saldžiąją papriką, smulkintas petražoles ir, jei mėgstama, šiek tiek aitriosios paprikos ir virti apie 20 min, vis pamaišant. Patartina paragauti koks skonis, jei reikia, pridėti dar prieskonių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...