
Pieniška migdolų sriuba
INGREDIENTAI:
200 gramų | migdolai (kartieji) |
10 gramų | migdolai (kartieji) |
20 gramų | sviestas |
120 gramų | ryžiai |
1.5 litro | pienas |
70 gramų | cukrus |
60 gramų | razinos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Migdolus nuplikyti, nulupti, sumalti arba sugrūsti. Razinas perrinkti ir nuplauti. Pieną užvirinti su sviestu ir cukrumi, užpilti juo migdolus, razinas ir biriai išvirtus ryžius.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ukrainietiški šaltibarščiai "Okroshka"
-
Lapienė su mėsa
-
Trinta morkų ir moliūgų sriuba
-
Ryžių sriuba vakarui
-
Daržovių sultinys su vištiena
-
Trinta porų ir bulvių sriuba
-
Įvairių daržovių sriuba
-
Maltos mėsos ir porų sriuba
-
Svogūnų trinta sriuba
-
Sultinys su pievagrybiais
-
Burokėlių-grybų sriuba
-
Vištienos sriuba su koldūnais
-
Dietiniai barščiai
-
Avokadų sriuba su imbieru
-
Tiršta mėsos sriuba su daržovėmis
-
Šalta mėlynių sriuba
-
Pomidorų sriuba su faršu
-
Rumuniška sriuba
-
Lietuviški šaltibarščiai
-
Pupelių ir kukurūzų sriuba
Pieniška migdolų sriuba
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Migdolai, kartieji,
200 gramų -
Migdolai, kartieji,
10 gramų -
Sviestas,
20 gramų -
Ryžiai,
120 gramų -
Pienas,
1.5 litro -
Cukrus,
70 gramų -
Razinos,
60 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Migdolus nuplikyti, nulupti, sumalti arba sugrūsti. Razinas perrinkti ir nuplauti. Pieną užvirinti su sviestu ir cukrumi, užpilti juo migdolus, razinas ir biriai išvirtus ryžius.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...