
Pieniška migdolų sriuba
INGREDIENTAI:
200 gramų | migdolai (kartieji) |
10 gramų | migdolai (kartieji) |
20 gramų | sviestas |
120 gramų | ryžiai |
1.5 litro | pienas |
70 gramų | cukrus |
60 gramų | razinos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Migdolus nuplikyti, nulupti, sumalti arba sugrūsti. Razinas perrinkti ir nuplauti. Pieną užvirinti su sviestu ir cukrumi, užpilti juo migdolus, razinas ir biriai išvirtus ryžius.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ukrainietiški šaltibarščiai "Okroshka"
-
Daržovių sriuba su kumpiu
-
Mikrobanginėje gaminta sūrio sriuba
-
Žirnių su perlinėmis kruopomis sriuba
-
Žuvienė iš konservų
-
Trinta bulvių sriuba
-
Vištienos sriuba su makaronais
-
Vasariška sriuba
-
Dilgėlių sriuba
-
Šalta ispaniška sriuba
-
Šalta obuolių sriuba
-
Margaritos šaltibarščiai
-
Tiršta daržovių sriuba
-
Pieniška daržovių sriuba
-
Grybų sriuba
-
Rūgštynių ir špinatų sriuba
-
Daržovių sriuba su raugintais agurkais
-
Špinatų sriuba
-
Dilgėlių sriuba
-
Jogurtinė sriuba
Pieniška migdolų sriuba
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Migdolai, kartieji,
200 gramų -
Migdolai, kartieji,
10 gramų -
Sviestas,
20 gramų -
Ryžiai,
120 gramų -
Pienas,
1.5 litro -
Cukrus,
70 gramų -
Razinos,
60 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Migdolus nuplikyti, nulupti, sumalti arba sugrūsti. Razinas perrinkti ir nuplauti. Pieną užvirinti su sviestu ir cukrumi, užpilti juo migdolus, razinas ir biriai išvirtus ryžius.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...