
Pieniška migdolų sriuba
INGREDIENTAI:
200 gramų | migdolai (kartieji) |
10 gramų | migdolai (kartieji) |
20 gramų | sviestas |
120 gramų | ryžiai |
1.5 litro | pienas |
70 gramų | cukrus |
60 gramų | razinos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Migdolus nuplikyti, nulupti, sumalti arba sugrūsti. Razinas perrinkti ir nuplauti. Pieną užvirinti su sviestu ir cukrumi, užpilti juo migdolus, razinas ir biriai išvirtus ryžius.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Makaronų sriuba su jautienos juostelėmis
-
Čili sriuba
-
Dilgėlių sriuba
-
Aštri pomidorų sriuba
-
Daržovių sriuba su žiediniais kopūstais
-
Trinta brokolių ir žirnių sriuba
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
-
Ukrainietiški barščiai
-
Vasaros sriuba
-
Žalumynų ir sūrio sriuba
-
Aguonpienis
-
Baltoji brokolių sriuba
-
Sriuba su perlinėm kruopom
-
Vištienos sultinys
-
Prancūziška žirnienė
-
Sultinys su pievagrybiais
-
Pomidorinė sriuba
-
Imbierinė avokadų sriuba
-
Pomidorų sriuba su mėsa
-
Leipcigo daržovių šiupininė
Pieniška migdolų sriuba
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Migdolai, kartieji,
200 gramų -
Migdolai, kartieji,
10 gramų -
Sviestas,
20 gramų -
Ryžiai,
120 gramų -
Pienas,
1.5 litro -
Cukrus,
70 gramų -
Razinos,
60 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Migdolus nuplikyti, nulupti, sumalti arba sugrūsti. Razinas perrinkti ir nuplauti. Pieną užvirinti su sviestu ir cukrumi, užpilti juo migdolus, razinas ir biriai išvirtus ryžius.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...