Pieniška migdolų sriuba
INGREDIENTAI:
200 gramų | migdolai (kartieji) |
10 gramų | migdolai (kartieji) |
20 gramų | sviestas |
120 gramų | ryžiai |
1.5 litro | pienas |
70 gramų | cukrus |
60 gramų | razinos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Migdolus nuplikyti, nulupti, sumalti arba sugrūsti. Razinas perrinkti ir nuplauti. Pieną užvirinti su sviestu ir cukrumi, užpilti juo migdolus, razinas ir biriai išvirtus ryžius.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Rūgštynių kremas
- Žuvienė daržovių sultinyje
- Rūgštynių sriuba
- Kreminė baravykų sriuba
- Kiškio kopūstų sriuba
- Kopūstų sriuba
- Paprikų ir vištienos sriuba
- Kreminė salierų sriuba
- Lapienė su mėsa
- Šaldytų grybų sriuba
- Baltųjų pupelių sriuba su daržovėmis
- Sriuba su cukinija ir pomidorais
- Raugintų kopūstų sriubytė
- Paprasta pievagrybių sriuba
- Daržovių sriuba su grybais
- Rūgštynių šaltibarščiai
- Daržovių sriuba su mėsos kukuliais
- Brokolių sriuba su pupomis
- Aštri meksikietiška sriuba
- Keptų moliūgų sriuba su vištiena
Pieniška migdolų sriuba
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Migdolai, kartieji,
200 gramų -
Migdolai, kartieji,
10 gramų -
Sviestas,
20 gramų -
Ryžiai,
120 gramų -
Pienas,
1.5 litro -
Cukrus,
70 gramų -
Razinos,
60 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Migdolus nuplikyti, nulupti, sumalti arba sugrūsti. Razinas perrinkti ir nuplauti. Pieną užvirinti su sviestu ir cukrumi, užpilti juo migdolus, razinas ir biriai išvirtus ryžius.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...