Pieniška migdolų sriuba
INGREDIENTAI:
| 200 gramų | migdolai (kartieji) |
| 10 gramų | migdolai (kartieji) |
| 20 gramų | sviestas |
| 120 gramų | ryžiai |
| 1.5 litro | pienas |
| 70 gramų | cukrus |
| 60 gramų | razinos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Migdolus nuplikyti, nulupti, sumalti arba sugrūsti. Razinas perrinkti ir nuplauti. Pieną užvirinti su sviestu ir cukrumi, užpilti juo migdolus, razinas ir biriai išvirtus ryžius.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Saldi agrastų sriuba
-
Saldi slyvų sriuba
-
Charčio sriuba
-
Žirnių sriuba
-
Keptų moliūgų sriuba su vištiena
-
Daržovių pieniška sriuba
-
Kopūstienė su grybais
-
Lukštuko čili sriubkošė
-
Pikantiška daržovių sriuba
-
Rumuniška sriuba
-
Šaldytų grybų sriuba
-
Pievagrybių sriuba studentiškai
-
Trinta svogūnų sriuba
-
Grybų sriuba
-
Burokėlių sriuba pradedantiems
-
Pieniška sriuba su makaronais
-
Kopūstų sriuba
-
Gaivūs šaltibarščiai
-
Sriuba su brokoliais
-
Kaimiški šaltibarščiai su silke
Pieniška migdolų sriuba
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Migdolai, kartieji,
200 gramų -
Migdolai, kartieji,
10 gramų -
Sviestas,
20 gramų -
Ryžiai,
120 gramų -
Pienas,
1.5 litro -
Cukrus,
70 gramų -
Razinos,
60 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Migdolus nuplikyti, nulupti, sumalti arba sugrūsti. Razinas perrinkti ir nuplauti. Pieną užvirinti su sviestu ir cukrumi, užpilti juo migdolus, razinas ir biriai išvirtus ryžius.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
