
Plakta kiaušinienė su lašiša ir svogūnų laiškais
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
2 vienetai | kiaušiniai |
5 valgomieji šaukštai | pienas |
1 žiupsnelis | druska |
80 gramų | lašiša |
1 pundelis | svogūnų laiškai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Kiaušinius išplakti su pienu ir druska.
2.
Susmulkinti lašišą ir svogūno laiškus norimo dydžio gabalėliais.
3.
Įkaitinti truputį sviesto ant keptuvės, pilti kiaušinių masę, truputį palaukti, kol ši sutvirtės ir mentele išskaidyti. Sudėti lašišą ir svogūno laiškus į keptuvę. Viso kepimo metu mentele paskaidyti kepamą kiaušinį į gabalėlius. Kepti iki pageltonuos, užtenka labai trumpai. Apie 2 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės apkepas su persikais
-
Bulvių bei dešrelių apkepas
-
Musak
-
Žuvies pudingas
-
Įdaryta lazanija
-
Ukrainietiškas ryžių apkepas
-
Spalvota žuvies užkepėlė
-
Orkaitėje keptas omletas su daržovėmis
-
Apkepas iš žuvies
-
Faršo apkepas su daržovėmis
-
Varškės apkepas su avižiniais dribsniais
-
Pica su pievagrybiais ir krevetėmis
-
Daržovių ir mėsos apkepas
-
Varškės apkepas su razinomis
-
Vištienos užkepėlė
-
Pyragas su špinatų-varškės įdaru
-
Brokolių, grybų ir šoninės užkepėlė
-
Makaronų apkepas
-
Plokštainis „Močiutės kugelio prisiminimas“
-
Paprikoje paslėpta vištiena su žiediniu kopūstu
Plakta kiaušinienė su lašiša ir svogūnų laiškais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Pienas,
5 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Lašiša,
80 gramų -
Svogūnų laiškai,
1 pundelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius išplakti su pienu ir druska.
Susmulkinti lašišą ir svogūno laiškus norimo dydžio gabalėliais.
Įkaitinti truputį sviesto ant keptuvės, pilti kiaušinių masę, truputį palaukti, kol ši sutvirtės ir mentele išskaidyti. Sudėti lašišą ir svogūno laiškus į keptuvę. Viso kepimo metu mentele paskaidyti kepamą kiaušinį į gabalėlius. Kepti iki pageltonuos, užtenka labai trumpai. Apie 2 min.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...