![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Plakta kiaušinienė su lašiša ir svogūnų laiškais
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
2 vienetai | kiaušiniai |
5 valgomieji šaukštai | pienas |
1 žiupsnelis | druska |
80 gramų | lašiša |
1 pundelis | svogūnų laiškai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Kiaušinius išplakti su pienu ir druska.
2.
Susmulkinti lašišą ir svogūno laiškus norimo dydžio gabalėliais.
3.
Įkaitinti truputį sviesto ant keptuvės, pilti kiaušinių masę, truputį palaukti, kol ši sutvirtės ir mentele išskaidyti. Sudėti lašišą ir svogūno laiškus į keptuvę. Viso kepimo metu mentele paskaidyti kepamą kiaušinį į gabalėlius. Kepti iki pageltonuos, užtenka labai trumpai. Apie 2 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių ir špinatų apkepas
-
Rudeniška daržovių užkepėlė - La troškinys
-
Bulviškienė
-
Tarkuotų bulvių apkepas
-
Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
-
Moliūgų ir ryžių apkepas
-
Pica su pievagrybiais ir krevetėmis
-
Vištienos apkepėlė
-
Cukinija su pomidorais ir brinza
-
Lazanija su lašiša
-
Pica su ančiuviais
-
Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais
-
Ryžių pyragas su silke
-
Vištienos pyragas su grybais
-
Kopūstų tortas
-
Žuvies užkepėlė su daržovėmis
-
Tinginių pica
-
Speltos pica
-
Mamos picos padas
-
Bulvinis pyragas
Plakta kiaušinienė su lašiša ir svogūnų laiškais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Pienas,
5 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Lašiša,
80 gramų -
Svogūnų laiškai,
1 pundelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius išplakti su pienu ir druska.
Susmulkinti lašišą ir svogūno laiškus norimo dydžio gabalėliais.
Įkaitinti truputį sviesto ant keptuvės, pilti kiaušinių masę, truputį palaukti, kol ši sutvirtės ir mentele išskaidyti. Sudėti lašišą ir svogūno laiškus į keptuvę. Viso kepimo metu mentele paskaidyti kepamą kiaušinį į gabalėlius. Kepti iki pageltonuos, užtenka labai trumpai. Apie 2 min.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...