
2 riekės | batonas |
1 valgomasis šaukštas | kiaušiniai |
1.5 valgomojo šaukšto | majonezas ( VILNIUS) |
4 valgomieji šaukštai | pienas |
1 žiupsnelis | prieskoniai |
2 riekės | sūris |
1 saujelė | vištiena |
Užpilkite likusį plakinį. Nebijokite, jei susigėrė ne visas - taip geriau. Palikite pastovėti, kad įsigertų, kepdamas skystis išgaruos.
Dėkite į mikrobangų krosnelę 2 - 3 min. Neperkepkite.
Kartoti tiek kartų, iš kiek riekelių daroma.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pica su pievagrybiais ir krevetėmis
-
Tradicinė pica
-
Vasariškas omletas su špinatais
-
Šoninės ir svogūnų pyragas
-
Varškės apkepas
-
Avižinės košės apkepas
-
Baltarusiškas bulvių apkepas
-
Lazanija su jautiena
-
Kopūstų tortas
-
Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
-
Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
-
Keptas varškės ir žolelių masės pyragas
-
Rūkytos žuvies užkepėlė
-
Griežčių apkepas su mėsa
-
Makaronų apkepas
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Purus rikota apkepas
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Krevečių užkepėlė
-
Greitas varškės apkepas
Batono pudingas

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Batonas,
2 riekės -
Kiaušiniai,
1 valgomasis šaukštas -
Majonezas, VILNIUS,
1.5 valgomojo šaukšto -
Pienas,
4 valgomieji šaukštai -
Prieskoniai,
1 žiupsnelis -
Sūris,
2 riekės -
Vištiena,
1 saujelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Puodelį ištepti sviestu.
Užpilkite likusį plakinį. Nebijokite, jei susigėrė ne visas - taip geriau. Palikite pastovėti, kad įsigertų, kepdamas skystis išgaruos.
Dėkite į mikrobangų krosnelę 2 - 3 min. Neperkepkite.Išplakti kiaušinį su majonezu ir pienu. Įberti mėgiamų prieskonių.
Naudojau mažas TIP TOP batono riekeles. Nuo batono riekių nupjaustyti kraštelius, patepti sviestu. Pirmąją riekelę dėti į sviestu išteptą puodelį, dėi vištieną (galima pakeisti bet kokia kita mėsa ar daktariška dešra), dėti sūrio riekelę, pilti dalį kiaušinio / pieno / majonezo plakinio. Paspausti. Vėl dėti vištieną, sūrį, batoną, pilti plakinį.
Kartoti tiek kartų, iš kiek riekelių daroma.Viršutinis sluoksnis turi būti batono. Aš dar pabarsčiau pomidoro gabaliukų ir baziliko, raudonėlio.