Batono pudingas
AUTORIUS:
Ieva Visockytė
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
2 riekės batonas
1 valgomasis šaukštas kiaušiniai
1.5 valgomojo šaukšto majonezas ( VILNIUS)
4 valgomieji šaukštai pienas
1 žiupsnelis prieskoniai
2 riekės sūris
1 saujelė vištiena
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Puodelį ištepti sviestu.

Užpilkite likusį plakinį. Nebijokite, jei susigėrė ne visas - taip geriau. Palikite pastovėti, kad įsigertų, kepdamas skystis išgaruos.
Dėkite į mikrobangų krosnelę 2 - 3 min. Neperkepkite.
2.
Išplakti kiaušinį su majonezu ir pienu. Įberti mėgiamų prieskonių.
3.
Naudojau mažas TIP TOP batono riekeles. Nuo batono riekių nupjaustyti kraštelius, patepti sviestu. Pirmąją riekelę dėti į sviestu išteptą puodelį, dėi vištieną (galima pakeisti bet kokia kita mėsa ar daktariška dešra), dėti sūrio riekelę, pilti dalį kiaušinio / pieno / majonezo plakinio. Paspausti. Vėl dėti vištieną, sūrį, batoną, pilti plakinį.
Kartoti tiek kartų, iš kiek riekelių daroma.
4.
Viršutinis sluoksnis turi būti batono. Aš dar pabarsčiau pomidoro gabaliukų ir baziliko, raudonėlio.

Populiariausi receptai šią savaitę

Batono pudingas

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 1
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Puodelį ištepti sviestu.

    Užpilkite likusį plakinį. Nebijokite, jei susigėrė ne visas - taip geriau. Palikite pastovėti, kad įsigertų, kepdamas skystis išgaruos.
    Dėkite į mikrobangų krosnelę 2 - 3 min. Neperkepkite.

  2. Išplakti kiaušinį su majonezu ir pienu. Įberti mėgiamų prieskonių.

  3. Naudojau mažas TIP TOP batono riekeles. Nuo batono riekių nupjaustyti kraštelius, patepti sviestu. Pirmąją riekelę dėti į sviestu išteptą puodelį, dėi vištieną (galima pakeisti bet kokia kita mėsa ar daktariška dešra), dėti sūrio riekelę, pilti dalį kiaušinio / pieno / majonezo plakinio. Paspausti. Vėl dėti vištieną, sūrį, batoną, pilti plakinį.
    Kartoti tiek kartų, iš kiek riekelių daroma.

  4. Viršutinis sluoksnis turi būti batono. Aš dar pabarsčiau pomidoro gabaliukų ir baziliko, raudonėlio.

Receptą atsiuntė Ieva Visockytė
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų