![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
2 riekės | batonas |
1 valgomasis šaukštas | kiaušiniai |
1.5 valgomojo šaukšto | majonezas ( VILNIUS) |
4 valgomieji šaukštai | pienas |
1 žiupsnelis | prieskoniai |
2 riekės | sūris |
1 saujelė | vištiena |
Užpilkite likusį plakinį. Nebijokite, jei susigėrė ne visas - taip geriau. Palikite pastovėti, kad įsigertų, kepdamas skystis išgaruos.
Dėkite į mikrobangų krosnelę 2 - 3 min. Neperkepkite.
Kartoti tiek kartų, iš kiek riekelių daroma.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių ir špinatų apkepas
-
Rudeniška daržovių užkepėlė - La troškinys
-
Bulviškienė
-
Tarkuotų bulvių apkepas
-
Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
-
Moliūgų ir ryžių apkepas
-
Pica su pievagrybiais ir krevetėmis
-
Vištienos apkepėlė
-
Cukinija su pomidorais ir brinza
-
Lazanija su lašiša
-
Pica su ančiuviais
-
Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais
-
Ryžių pyragas su silke
-
Vištienos pyragas su grybais
-
Kopūstų tortas
-
Žuvies užkepėlė su daržovėmis
-
Tinginių pica
-
Speltos pica
-
Mamos picos padas
-
Bulvinis pyragas
Batono pudingas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Batonas,
2 riekės -
Kiaušiniai,
1 valgomasis šaukštas -
Majonezas, VILNIUS,
1.5 valgomojo šaukšto -
Pienas,
4 valgomieji šaukštai -
Prieskoniai,
1 žiupsnelis -
Sūris,
2 riekės -
Vištiena,
1 saujelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Puodelį ištepti sviestu.
Užpilkite likusį plakinį. Nebijokite, jei susigėrė ne visas - taip geriau. Palikite pastovėti, kad įsigertų, kepdamas skystis išgaruos.
Dėkite į mikrobangų krosnelę 2 - 3 min. Neperkepkite.Išplakti kiaušinį su majonezu ir pienu. Įberti mėgiamų prieskonių.
Naudojau mažas TIP TOP batono riekeles. Nuo batono riekių nupjaustyti kraštelius, patepti sviestu. Pirmąją riekelę dėti į sviestu išteptą puodelį, dėi vištieną (galima pakeisti bet kokia kita mėsa ar daktariška dešra), dėti sūrio riekelę, pilti dalį kiaušinio / pieno / majonezo plakinio. Paspausti. Vėl dėti vištieną, sūrį, batoną, pilti plakinį.
Kartoti tiek kartų, iš kiek riekelių daroma.Viršutinis sluoksnis turi būti batono. Aš dar pabarsčiau pomidoro gabaliukų ir baziliko, raudonėlio.