
2 riekės | batonas |
1 valgomasis šaukštas | kiaušiniai |
1.5 valgomojo šaukšto | majonezas ( VILNIUS) |
4 valgomieji šaukštai | pienas |
1 žiupsnelis | prieskoniai |
2 riekės | sūris |
1 saujelė | vištiena |
Užpilkite likusį plakinį. Nebijokite, jei susigėrė ne visas - taip geriau. Palikite pastovėti, kad įsigertų, kepdamas skystis išgaruos.
Dėkite į mikrobangų krosnelę 2 - 3 min. Neperkepkite.
Kartoti tiek kartų, iš kiek riekelių daroma.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Margaritos varškės apkepas
-
Alkanųjų pica
-
Pica su pievagrybiais ir krevetėmis
-
Avižinių dribsnių apkepas su mėsa
-
Šventinė kiaušinienė
-
Purus rikotos sūrio apkepas
-
Grybų apkepas
-
Sočiausioji pica
-
Bulvių ir cukinijų pyragas
-
Apkepas "Vyras virtuvėje"
-
Pomidorų ir cukinijų apkepas
-
Makaronų apkepas su obuoliais
-
Ukrainietiškas ryžių apkepas
-
Pyragas su žuvies įdaru
-
Kopūstų apkepas
-
Kopūstų ir žirnelių apkepas
-
Tarkuotų bulvių apkepas
-
Vištienos apkepas
-
Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
-
Cukinijos apkepas su ryžiais
Batono pudingas

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Batonas,
2 riekės -
Kiaušiniai,
1 valgomasis šaukštas -
Majonezas, VILNIUS,
1.5 valgomojo šaukšto -
Pienas,
4 valgomieji šaukštai -
Prieskoniai,
1 žiupsnelis -
Sūris,
2 riekės -
Vištiena,
1 saujelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Puodelį ištepti sviestu.
Užpilkite likusį plakinį. Nebijokite, jei susigėrė ne visas - taip geriau. Palikite pastovėti, kad įsigertų, kepdamas skystis išgaruos.
Dėkite į mikrobangų krosnelę 2 - 3 min. Neperkepkite.Išplakti kiaušinį su majonezu ir pienu. Įberti mėgiamų prieskonių.
Naudojau mažas TIP TOP batono riekeles. Nuo batono riekių nupjaustyti kraštelius, patepti sviestu. Pirmąją riekelę dėti į sviestu išteptą puodelį, dėi vištieną (galima pakeisti bet kokia kita mėsa ar daktariška dešra), dėti sūrio riekelę, pilti dalį kiaušinio / pieno / majonezo plakinio. Paspausti. Vėl dėti vištieną, sūrį, batoną, pilti plakinį.
Kartoti tiek kartų, iš kiek riekelių daroma.Viršutinis sluoksnis turi būti batono. Aš dar pabarsčiau pomidoro gabaliukų ir baziliko, raudonėlio.