Receptas vienai porcijai.
Silkei išimami viduriai, suvyniojama į popierių ir kepama orkaitėje. Po to išimami kaulai, minkštimas susmulkinamas. Rauginti burokėliai, silkės minkštimas užpilama burokėlių rasalu, praskiedžiama atšaldytu virintu vandeniu, pridedama druskos, pipirų ir acto.
Patiekiant sriubą, atskirai paduodamos virtos bulvės su odele.

Rasalynė
INGREDIENTAI:
90 gramų | silkė |
20 gramų | svogūnai |
50 gramų | burokėliai (rauginti) |
150 mililitrų | vanduo |
1 gramas | acto |
100 gramų | bulvių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sumuštiniai su lašiša
-
Sluoksniuotos tešlos krepšeliai
-
Kepti aguročiai su slyvomis
-
Voriuko formos kiaušiniai
-
Keptas lietuviškas sūris
-
Sūdytos silkės aliejuje
-
Vytintos stintos
-
Užkandis su vytinta jautiena
-
Įdaryti piepagrybiai
-
Pikantiški migdolai
-
Keptos krevetės
-
Įdaryti kiaušiniai lukštuose
-
Vytinta kiaulienos nugarinė
-
Sauliaus kibinai
-
Naminė pica su faršu
-
Brokoliai tešloje
-
Greiti vištienos kąsneliai
-
Kiaušiniai – vėžliukai
-
Blynelių suktinukai su lašiša ir žirnelių kremu
-
Įdaryti kiaušiniai "Musmirės"
Rasalynė
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Silkė,
90 gramų -
Svogūnai,
20 gramų -
Burokėliai, rauginti,
50 gramų -
Vanduo,
150 mililitrų -
Actas,
1 gramas -
Bulvės,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Receptas vienai porcijai.
Silkei išimami viduriai, suvyniojama į popierių ir kepama orkaitėje. Po to išimami kaulai, minkštimas susmulkinamas. Rauginti burokėliai, silkės minkštimas užpilama burokėlių rasalu, praskiedžiama atšaldytu virintu vandeniu, pridedama druskos, pipirų ir acto.
Patiekiant sriubą, atskirai paduodamos virtos bulvės su odele.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...