Receptas vienai porcijai.
Silkei išimami viduriai, suvyniojama į popierių ir kepama orkaitėje. Po to išimami kaulai, minkštimas susmulkinamas. Rauginti burokėliai, silkės minkštimas užpilama burokėlių rasalu, praskiedžiama atšaldytu virintu vandeniu, pridedama druskos, pipirų ir acto.
Patiekiant sriubą, atskirai paduodamos virtos bulvės su odele.
Rasalynė
INGREDIENTAI:
90 gramų | silkė |
20 gramų | svogūnai |
50 gramų | burokėliai (rauginti) |
150 mililitrų | vanduo |
1 gramas | acto |
100 gramų | bulvių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Labai greita kiaušinių užtepėlė
- Silkė su svogunais marinate
- Grybukai po sniegu
- Silkė su plakta grietine
- Boquerones en vinagre (kilkė acte)
- Sumuštiniai su lašiša
- Jūros ešerio filė šulinėliai
- Sūrio lazdelės
- Šventinė kiaušinių užkandėlė
- Mini picos su trupintu gaudos sūriu
- Užtepėlė su pelėsiniu sūriu
- Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
- Įdaryti kiaušiniai
- Aštrūs antienos kukuliukai
- Tuno pica
- Žiemos skanumynas
- Silkės iešmeliai su svogūnėliais, paprikomis ir grietinės padažu
- Ežiukai
- Sumuštiniai su rūkytu šamu, keptais pomidoriukais, razinomis ir kedro riešutais
- Šaltai rūkytos Saliami dešros
Rasalynė
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Silkė,
90 gramų -
Svogūnai,
20 gramų -
Burokėliai, rauginti,
50 gramų -
Vanduo,
150 mililitrų -
Actas,
1 gramas -
Bulvės,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Receptas vienai porcijai.
Silkei išimami viduriai, suvyniojama į popierių ir kepama orkaitėje. Po to išimami kaulai, minkštimas susmulkinamas. Rauginti burokėliai, silkės minkštimas užpilama burokėlių rasalu, praskiedžiama atšaldytu virintu vandeniu, pridedama druskos, pipirų ir acto.
Patiekiant sriubą, atskirai paduodamos virtos bulvės su odele.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...