Receptas vienai porcijai.
Silkei išimami viduriai, suvyniojama į popierių ir kepama orkaitėje. Po to išimami kaulai, minkštimas susmulkinamas. Rauginti burokėliai, silkės minkštimas užpilama burokėlių rasalu, praskiedžiama atšaldytu virintu vandeniu, pridedama druskos, pipirų ir acto.
Patiekiant sriubą, atskirai paduodamos virtos bulvės su odele.

Rasalynė
INGREDIENTAI:
90 gramų | silkė |
20 gramų | svogūnai |
50 gramų | burokėliai (rauginti) |
150 mililitrų | vanduo |
1 gramas | acto |
100 gramų | bulvių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Brusketa
-
Užkandėlė su sausais makaronais
-
Grybų užkandis
-
Dr. Oetker vištienos, ančiuvių ir šoninės vyniotinis
-
Krabų lazdelėmis įdaryti kiaušiniai
-
Maltinukai drebučiuose
-
Kibinai
-
Užkandėlė su rūkyta žuvimi
-
Arvydo alyvuogių užkanda
-
Olivijos omletas
-
Omleto keksiukai
-
Sūrių užkandelė
-
Naminiai čipsai su avokado padažu
-
Blyneliai su dešra ir sūriu
-
Sumuštiniai su lašiša
-
Konservuotų pupelių užkandėlė
-
Pievagrybiai su mėsos ir majonezo įdaru
-
Aluje virti vėžiai
-
Kiaušiniai su arbata
-
Burokėlių ir svogūnų puokštė
Rasalynė
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Silkė,
90 gramų -
Svogūnai,
20 gramų -
Burokėliai, rauginti,
50 gramų -
Vanduo,
150 mililitrų -
Actas,
1 gramas -
Bulvės,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Receptas vienai porcijai.
Silkei išimami viduriai, suvyniojama į popierių ir kepama orkaitėje. Po to išimami kaulai, minkštimas susmulkinamas. Rauginti burokėliai, silkės minkštimas užpilama burokėlių rasalu, praskiedžiama atšaldytu virintu vandeniu, pridedama druskos, pipirų ir acto.
Patiekiant sriubą, atskirai paduodamos virtos bulvės su odele.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...