Receptas vienai porcijai.
Silkei išimami viduriai, suvyniojama į popierių ir kepama orkaitėje. Po to išimami kaulai, minkštimas susmulkinamas. Rauginti burokėliai, silkės minkštimas užpilama burokėlių rasalu, praskiedžiama atšaldytu virintu vandeniu, pridedama druskos, pipirų ir acto.
Patiekiant sriubą, atskirai paduodamos virtos bulvės su odele.

Rasalynė
INGREDIENTAI:
90 gramų | silkė |
20 gramų | svogūnai |
50 gramų | burokėliai (rauginti) |
150 mililitrų | vanduo |
1 gramas | acto |
100 gramų | bulvių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Omleto keksiukai
-
Sūrainiai "Sūrskiai"
-
Karališkos krevetės paprastai
-
Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
-
Sūrio piršteliai prie alaus
-
Užkandiniai spirgučiai prie alaus
-
Vytintos dešros
-
Dešriukai
-
Autentiška meksikietiška "Guacamole"
-
Vaisių ir uogų krepšelis su bananiniais paukščiais
-
Pica studentiška
-
Karališka kiaušinienė su pomidorais
-
Pikantiškos salotos su svogūnų laiškais ir majonezu
-
Aluje virti vėžiai
-
Krekerių užkandėlė
-
Pomidoriukai
-
Silkės užkandėlė
-
Keptos krevetės
-
Kumpio salotos krepšeliuose
-
Naminė pica
Rasalynė
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Silkė,
90 gramų -
Svogūnai,
20 gramų -
Burokėliai, rauginti,
50 gramų -
Vanduo,
150 mililitrų -
Actas,
1 gramas -
Bulvės,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Receptas vienai porcijai.
Silkei išimami viduriai, suvyniojama į popierių ir kepama orkaitėje. Po to išimami kaulai, minkštimas susmulkinamas. Rauginti burokėliai, silkės minkštimas užpilama burokėlių rasalu, praskiedžiama atšaldytu virintu vandeniu, pridedama druskos, pipirų ir acto.
Patiekiant sriubą, atskirai paduodamos virtos bulvės su odele.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...