Receptas vienai porcijai.
Silkei išimami viduriai, suvyniojama į popierių ir kepama orkaitėje. Po to išimami kaulai, minkštimas susmulkinamas. Rauginti burokėliai, silkės minkštimas užpilama burokėlių rasalu, praskiedžiama atšaldytu virintu vandeniu, pridedama druskos, pipirų ir acto.
Patiekiant sriubą, atskirai paduodamos virtos bulvės su odele.

Rasalynė
INGREDIENTAI:
90 gramų | silkė |
20 gramų | svogūnai |
50 gramų | burokėliai (rauginti) |
150 mililitrų | vanduo |
1 gramas | acto |
100 gramų | bulvių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pikantiški krepšeliai
-
Rūkyti lašiniai
-
Česnakiniai šonkauliukai
-
Brokoliai tešloje
-
Migdoliniai kotletėliai
-
Mini sumuštinukai
-
Karštos bandelės
-
Mėsos duona
-
Skrebučiai su užtepėle
-
Pica su pomidorais ir dešra
-
Žuvies tortas
-
Sumuštiniai su gorgonzola ir figomis
-
Kepenėlių vyniotinis su kiaušinių
-
Kalmaras vyno padaže
-
Sumuštiniai "Laiveliai"
-
Pyragėliai su žuvimi
-
Boružėlės
-
Bulvių košės kroketai
-
Silkė pataluose
-
Kiaušinienė pomidoruose
Rasalynė
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Silkė,
90 gramų -
Svogūnai,
20 gramų -
Burokėliai, rauginti,
50 gramų -
Vanduo,
150 mililitrų -
Actas,
1 gramas -
Bulvės,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Receptas vienai porcijai.
Silkei išimami viduriai, suvyniojama į popierių ir kepama orkaitėje. Po to išimami kaulai, minkštimas susmulkinamas. Rauginti burokėliai, silkės minkštimas užpilama burokėlių rasalu, praskiedžiama atšaldytu virintu vandeniu, pridedama druskos, pipirų ir acto.
Patiekiant sriubą, atskirai paduodamos virtos bulvės su odele.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...