Receptas vienai porcijai.
Silkei išimami viduriai, suvyniojama į popierių ir kepama orkaitėje. Po to išimami kaulai, minkštimas susmulkinamas. Rauginti burokėliai, silkės minkštimas užpilama burokėlių rasalu, praskiedžiama atšaldytu virintu vandeniu, pridedama druskos, pipirų ir acto.
Patiekiant sriubą, atskirai paduodamos virtos bulvės su odele.
Rasalynė
INGREDIENTAI:
| 90 gramų | silkė |
| 20 gramų | svogūnai |
| 50 gramų | burokėliai (rauginti) |
| 150 mililitrų | vanduo |
| 1 gramas | acto |
| 100 gramų | bulvių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkė pataluose su granato sėklomis
-
Naminis lydytas sūris su krapais
-
Krevetės šoninės patale
-
Grybų užkandis
-
Šventiniai žaliukai
-
Migdolinės pelytės
-
Pavasariu alsuojanti pica
-
Aštrūs kalakutų kaklai
-
Lavašo suktinukai
-
Blyneliai su dešra ir sūriu
-
Pupelių ir duonos mišrainė
-
Silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu
-
Karališka kiaušinienė su pomidorais
-
Mini picos su majonezu
-
Dideli Guliverio pirštai
-
Paprikos užkandėlė su varške
-
Keptuvėje keptas varškės sūris
-
Bulvių traškučiai
-
Migdoliniai kotletėliai
-
Šventiniai sūrio vėrinukai
Rasalynė
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Silkė,
90 gramų -
Svogūnai,
20 gramų -
Burokėliai, rauginti,
50 gramų -
Vanduo,
150 mililitrų -
Actas,
1 gramas -
Bulvės,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Receptas vienai porcijai.
Silkei išimami viduriai, suvyniojama į popierių ir kepama orkaitėje. Po to išimami kaulai, minkštimas susmulkinamas. Rauginti burokėliai, silkės minkštimas užpilama burokėlių rasalu, praskiedžiama atšaldytu virintu vandeniu, pridedama druskos, pipirų ir acto.
Patiekiant sriubą, atskirai paduodamos virtos bulvės su odele.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
