Receptas vienai porcijai.
Silkei išimami viduriai, suvyniojama į popierių ir kepama orkaitėje. Po to išimami kaulai, minkštimas susmulkinamas. Rauginti burokėliai, silkės minkštimas užpilama burokėlių rasalu, praskiedžiama atšaldytu virintu vandeniu, pridedama druskos, pipirų ir acto.
Patiekiant sriubą, atskirai paduodamos virtos bulvės su odele.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Rasalynė
INGREDIENTAI:
90 gramų | silkė |
20 gramų | svogūnai |
50 gramų | burokėliai (rauginti) |
150 mililitrų | vanduo |
1 gramas | acto |
100 gramų | bulvių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krabų lazdelės tešloje
-
Įdaryti artišokai
-
Krevetės su pomidorais
-
Silkė su daržovėmis
-
Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
-
Lašišos bokšteliai
-
Tortilijos su krabų lazdelėmis
-
Sočioji užkandėlė su silke
-
Kiaušininė piciukė keptuvėje
-
Mini picos su majonezu
-
Piršteliai su aguonomis
-
Keptos krevetės
-
Aluje virti vėžiai
-
Piršteliai su kmynais
-
Cukinija su feta sūriu
-
Duona įdaryti pomidorai
-
Virtų kiaušinių pusryčiai
-
Lašišos sumuštinukai
-
Uždara pica
-
Bulvių ir lašišos kukuliai
Rasalynė
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
-
Silkė,
90 gramų -
Svogūnai,
20 gramų -
Burokėliai, rauginti,
50 gramų -
Vanduo,
150 mililitrų -
Actas,
1 gramas -
Bulvės,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Receptas vienai porcijai.
Silkei išimami viduriai, suvyniojama į popierių ir kepama orkaitėje. Po to išimami kaulai, minkštimas susmulkinamas. Rauginti burokėliai, silkės minkštimas užpilama burokėlių rasalu, praskiedžiama atšaldytu virintu vandeniu, pridedama druskos, pipirų ir acto.
Patiekiant sriubą, atskirai paduodamos virtos bulvės su odele.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...