Rauginti kopūstai išplaunami šaltu vandeniu, prie jų pridedama pomidorų padažo, truputį sultinio ar vandens ir troškinama, kol suminkštės kopūstai. Tada dedama riebaluose pakepintų prieskoninių daržovių ir dar truputį patroškinama.
Į verdantį grybų sultinį sudedami troškinti kopūstai, pasūdoma ir užvirinama. Tiekiant, sudedami kapoti virti grybai, grietinė, pabarstoma petražolių lapeliais.
Raugintų kopūstų sriuba su grybais
INGREDIENTAI:
| 10 gramų | grybai (džiovinti) |
| 6 valgomieji šaukštai | rauginti kopūstai |
| 0.3 vieneto | morkos |
| 1 vienetas | petražolės |
| 0.5 vieneto | svogūnai |
| 1 valgomasis šaukštas | pomidorų padažas |
| 1 valgomasis šaukštas | margarinas |
| 1 valgomasis šaukštas | grietinė |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | sultinys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Paprasta makaronų sriuba "Jaunystė"
-
Trinta aguročių sriuba
-
Sriuba su vištiena ir raudonaisiais lęšiais
-
Garšvos šaltibarščiai
-
Itališka kopūstų sriuba su grūdais
-
Barščiai su džiovintais grybais
-
Kiaulpienių sriuba
-
Avižinių dribsnių sriuba su vištiena
-
Kreminė vištienos sriuba
-
Mikrobanginėje gaminta sūrio sriuba
-
Žirnių su perlinėmis kruopomis sriuba
-
Aštri pomidorų sriuba
-
Rūgštynių sriuba su špinatais
-
Žiedinių kopūstų tyrė
-
Grybų sriuba
-
Bulbienė
-
Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
-
Daržovių sultinys sriuboms
-
Kopūstų sriuba u vištienos sparneliais
-
Kaimiška sriubikė
Raugintų kopūstų sriuba su grybais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Grybai, džiovinti,
10 gramų -
Rauginti kopūstai,
6 valgomieji šaukštai -
Morkos,
1/3 vieneto -
Petražolės,
1 vienetas -
Svogūnai,
0.5 vieneto -
Pomidorų padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Margarinas,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Sultinys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Rauginti kopūstai išplaunami šaltu vandeniu, prie jų pridedama pomidorų padažo, truputį sultinio ar vandens ir troškinama, kol suminkštės kopūstai. Tada dedama riebaluose pakepintų prieskoninių daržovių ir dar truputį patroškinama.
Į verdantį grybų sultinį sudedami troškinti kopūstai, pasūdoma ir užvirinama. Tiekiant, sudedami kapoti virti grybai, grietinė, pabarstoma petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
