Rauginti kopūstai išplaunami šaltu vandeniu, prie jų pridedama pomidorų padažo, truputį sultinio ar vandens ir troškinama, kol suminkštės kopūstai. Tada dedama riebaluose pakepintų prieskoninių daržovių ir dar truputį patroškinama.
Į verdantį grybų sultinį sudedami troškinti kopūstai, pasūdoma ir užvirinama. Tiekiant, sudedami kapoti virti grybai, grietinė, pabarstoma petražolių lapeliais.
Raugintų kopūstų sriuba su grybais
INGREDIENTAI:
10 gramų | grybai (džiovinti) |
6 valgomieji šaukštai | rauginti kopūstai |
0.3 vieneto | morkos |
1 vienetas | petražolės |
0.5 vieneto | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | pomidorų padažas |
1 valgomasis šaukštas | margarinas |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | sultinys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Tiršta daržovių sriuba
- Vaistai nuo pachmelo
- Raugintų burokėlių barščiai
- Pieniška sriuba su cukinija
- Trinta pomidorų sriuba su sūriu
- Vegetariška avinžirnių sriuba
- Trinta moliūgų sriuba
- Šalta šviežių agurkų sriuba
- Trinta kukurūzų sriuba
- Burokėlių ir apelsinų sriuba su šaldyto jogurto kubeliais
- Persikais, muskatu, česnakais pagardinta kiaulienos sriuba
- Aštri bolonezo sriuba su sūriu
- Avienos sriuba su ropėmis
- Pikantiška daržovių sriuba
- Dilgėlių sriuba
- Pieniška žuvienė
- Aštri pomidorų sriuba su pupelėmis
- Makaronų sriuba su daržovėmis
- Burokėlių lapkočių sriuba
- Lietuviška kopūstienė
Raugintų kopūstų sriuba su grybais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Grybai, džiovinti,
10 gramų -
Rauginti kopūstai,
6 valgomieji šaukštai -
Morkos,
1/3 vieneto -
Petražolės,
1 vienetas -
Svogūnai,
0.5 vieneto -
Pomidorų padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Margarinas,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Sultinys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Rauginti kopūstai išplaunami šaltu vandeniu, prie jų pridedama pomidorų padažo, truputį sultinio ar vandens ir troškinama, kol suminkštės kopūstai. Tada dedama riebaluose pakepintų prieskoninių daržovių ir dar truputį patroškinama.
Į verdantį grybų sultinį sudedami troškinti kopūstai, pasūdoma ir užvirinama. Tiekiant, sudedami kapoti virti grybai, grietinė, pabarstoma petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...