Rauginti kopūstai išplaunami šaltu vandeniu, prie jų pridedama pomidorų padažo, truputį sultinio ar vandens ir troškinama, kol suminkštės kopūstai. Tada dedama riebaluose pakepintų prieskoninių daržovių ir dar truputį patroškinama.
Į verdantį grybų sultinį sudedami troškinti kopūstai, pasūdoma ir užvirinama. Tiekiant, sudedami kapoti virti grybai, grietinė, pabarstoma petražolių lapeliais.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Raugintų kopūstų sriuba su grybais
INGREDIENTAI:
10 gramų | grybai (džiovinti) |
6 valgomieji šaukštai | rauginti kopūstai |
0.3 vieneto | morkos |
1 vienetas | petražolės |
0.5 vieneto | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | pomidorų padažas |
1 valgomasis šaukštas | margarinas |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | sultinys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
-
Šaltibarščiai
-
Pomidorinė sriuba
-
Špinatų sriuba
-
Agurkų sriuba
-
Aštri pomidorų sriuba su pupelėmis
-
Vištienos sultinys
-
Rūgštynių sriuba
-
Brokolių sriuba
-
Barščiai su džiovintais grybais
-
Trinta svogūnų sriuba
-
Kaimiška sriubikė
-
Leipcigo daržovių šiupininė
-
Pikantiška trinta sriubytė su skrebučiais
-
Pieniška briuselinių kopūstų sriuba
-
Paprikų ir vištienos sriuba
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
-
Obuolių ir erškėtuogių sriuba
-
Sriuba su perlinėm kruopom
-
Valstietiška duonos sriuba
Raugintų kopūstų sriuba su grybais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
-
Grybai, džiovinti,
10 gramų -
Rauginti kopūstai,
6 valgomieji šaukštai -
Morkos,
1/3 vieneto -
Petražolės,
1 vienetas -
Svogūnai,
0.5 vieneto -
Pomidorų padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Margarinas,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Sultinys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Rauginti kopūstai išplaunami šaltu vandeniu, prie jų pridedama pomidorų padažo, truputį sultinio ar vandens ir troškinama, kol suminkštės kopūstai. Tada dedama riebaluose pakepintų prieskoninių daržovių ir dar truputį patroškinama.
Į verdantį grybų sultinį sudedami troškinti kopūstai, pasūdoma ir užvirinama. Tiekiant, sudedami kapoti virti grybai, grietinė, pabarstoma petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...