
Rūkyta lašiša ir rūkytas ungurys
INGREDIENTAI:
500 gramų | lašiša (rūkyta) |
500 gramų | ungurys (rūkytas) |
3 vienetai | citrinos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Gražiai supjaustyta ir sudėta lašiša papuošiama citrinos skiltelėmis (kad būtų patogiau išspausti sultis). Ungurys nulupamas ir, išėmus nugarkaulį, supjaustomas porcijomis. Išdėliojus lėkštėje, papuošiama citrinų skiltelėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas lietuviškas sūris
-
Skanios "Bačkutės"
-
Šventiniai braškių vėrinukai
-
Netikras zuikis įdarytas žaliosiomis alyvuogėmis
-
Traškios vištienos juostelės
-
Įdaryti svogūnai itališkai
-
Užtepėlė su pelėsiniu sūriu
-
Antienos filė su traškučiais ir ožkos pieno sūriu
-
Suši su krabų lazdelėmis
-
Skanūs sumuštiniai
-
Pievagrybiai ant žarijų
-
Kiaušininė užkandėlė
-
Vorų užkandėlė
-
Pikantiški krepšeliai
-
Lašišos sumuštinukai
-
Kibinai
-
Baltoji trobelė
-
Austrės su lietuviškais obuoliais
-
Naminis lydytas sūris su krapais
-
Šventiniai sūrio vėrinukai
Rūkyta lašiša ir rūkytas ungurys
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Lašiša, rūkyta,
500 gramų -
Ungurys, rūkytas,
500 gramų -
Citrinos,
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gražiai supjaustyta ir sudėta lašiša papuošiama citrinos skiltelėmis (kad būtų patogiau išspausti sultis). Ungurys nulupamas ir, išėmus nugarkaulį, supjaustomas porcijomis. Išdėliojus lėkštėje, papuošiama citrinų skiltelėmis.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...