
Rūkyta lašiša ir rūkytas ungurys
INGREDIENTAI:
500 gramų | lašiša (rūkyta) |
500 gramų | ungurys (rūkytas) |
3 vienetai | citrinos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Gražiai supjaustyta ir sudėta lašiša papuošiama citrinos skiltelėmis (kad būtų patogiau išspausti sultis). Ungurys nulupamas ir, išėmus nugarkaulį, supjaustomas porcijomis. Išdėliojus lėkštėje, papuošiama citrinų skiltelėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Švelnūs suktinukai
-
Traškūs žiediniai kopūstai
-
Varškės kamuolėliai
-
Šventinė silkė su razinomis
-
Silkė su svogunais marinate
-
Skanios "Bačkutės"
-
"Firminė" bulvytė
-
Grybukai po sniegu
-
Boružėlės
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Keptų paprikų užkandis
-
Įdaryti pomidorai šventiniam stalui
-
Keptos duonos užkandis prie alaus
-
Gardūs vištienos piršteliai
-
Kumpio salotos krepšeliuose
-
Velykinės morkytės
-
Piršteliai su kmynais
-
Naminė pica su faršu
-
Silkė su porais, salierais ir majonezu
-
Įdaryti burokėliai
Rūkyta lašiša ir rūkytas ungurys
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Lašiša, rūkyta,
500 gramų -
Ungurys, rūkytas,
500 gramų -
Citrinos,
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gražiai supjaustyta ir sudėta lašiša papuošiama citrinos skiltelėmis (kad būtų patogiau išspausti sultis). Ungurys nulupamas ir, išėmus nugarkaulį, supjaustomas porcijomis. Išdėliojus lėkštėje, papuošiama citrinų skiltelėmis.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...