Rūkyta lašiša ir rūkytas ungurys
INGREDIENTAI:
500 gramų | lašiša (rūkyta) |
500 gramų | ungurys (rūkytas) |
3 vienetai | citrinos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Gražiai supjaustyta ir sudėta lašiša papuošiama citrinos skiltelėmis (kad būtų patogiau išspausti sultis). Ungurys nulupamas ir, išėmus nugarkaulį, supjaustomas porcijomis. Išdėliojus lėkštėje, papuošiama citrinų skiltelėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Greiti vištienos kąsneliai
- Kiaušiniai su varškės padažu
- Olivijos omletas
- Vaisių užkandis "Povas"
- Aluje virti vėžiai
- Skrebučiai su užtepėle
- Olgos šventinė silkutė
- Vaisių vėrinukai pagardinti saldžiarūgščiu medaus padažu
- Svogūnai prie alaus
- Silkė su svogūniukais
- ZIGMO silkė su daržovių salsa
- Greitai įdaryti kiaušiniai
- Žaliųjų citrinų ir guaca mole užkandis su fetos sūriu
- Benedikto kiaušiniai su ZIGMO lašiša
- Sumuštinukai
- Sojos paštetas
- Kiaušinienė
- Medalionai arba mini bandelės su dešrele
- Užkandžių krepšeliai su lašiša
- Įdaryti kiaušiniai
Rūkyta lašiša ir rūkytas ungurys
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Lašiša, rūkyta,
500 gramų -
Ungurys, rūkytas,
500 gramų -
Citrinos,
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gražiai supjaustyta ir sudėta lašiša papuošiama citrinos skiltelėmis (kad būtų patogiau išspausti sultis). Ungurys nulupamas ir, išėmus nugarkaulį, supjaustomas porcijomis. Išdėliojus lėkštėje, papuošiama citrinų skiltelėmis.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...