
Rūkyta lašiša ir rūkytas ungurys
INGREDIENTAI:
500 gramų | lašiša (rūkyta) |
500 gramų | ungurys (rūkytas) |
3 vienetai | citrinos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Gražiai supjaustyta ir sudėta lašiša papuošiama citrinos skiltelėmis (kad būtų patogiau išspausti sultis). Ungurys nulupamas ir, išėmus nugarkaulį, supjaustomas porcijomis. Išdėliojus lėkštėje, papuošiama citrinų skiltelėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Omletas su kumpiu
-
Užtepėlės su duonelėmis
-
Silkė pataluose
-
Pica lavaše jaukiems žiemos vakaras
-
Krepšeliai su avokadais ir ikrais
-
Žaliųjų citrinų ir guaca mole užkandis su fetos sūriu
-
Grikių kruopų pyragėliai su grybais
-
Rūkyti lašiniai
-
Įdarytų paprikų užkandis
-
Naminė pica
-
Žuvis tešloje
-
Užkanda "Lelijos"
-
Tortilijų sumuštiniai su sūriu ir kumpiu
-
Paprikų suktinukai
-
Įdarytos dešrelės
-
Roksės užkandėlė
-
Aštrus pomidorų kokteilis
-
Keptų paprikų užkandis
-
Kepenėlių tortas
-
Omleto keksiukai
Rūkyta lašiša ir rūkytas ungurys
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Lašiša, rūkyta,
500 gramų -
Ungurys, rūkytas,
500 gramų -
Citrinos,
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gražiai supjaustyta ir sudėta lašiša papuošiama citrinos skiltelėmis (kad būtų patogiau išspausti sultis). Ungurys nulupamas ir, išėmus nugarkaulį, supjaustomas porcijomis. Išdėliojus lėkštėje, papuošiama citrinų skiltelėmis.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...