
Rūkyta lašiša ir rūkytas ungurys
INGREDIENTAI:
500 gramų | lašiša (rūkyta) |
500 gramų | ungurys (rūkytas) |
3 vienetai | citrinos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Gražiai supjaustyta ir sudėta lašiša papuošiama citrinos skiltelėmis (kad būtų patogiau išspausti sultis). Ungurys nulupamas ir, išėmus nugarkaulį, supjaustomas porcijomis. Išdėliojus lėkštėje, papuošiama citrinų skiltelėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Briuselio kopūstų ir kumpio šašlykai
-
Pusryčių agurkėlių sumuštinukai
-
Burgundiškos pupelės
-
Tortilijos su kumpeliu
-
Įdaryti kiaušiniai "Musmirės"
-
Krevetės PIL PIL ispaniškai
-
Šokoladinės braškės
-
Silkė su salotomis
-
Kepti kukurūzai
-
Sumuštinis "Ara"
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Pica su ožkų sūriu ir burokėliais
-
Pica
-
Rudeniška silkė su daržovėmis
-
Užkandžiai šulinėliuose su pikantiška mišraine, krevetėmis ir ikrais
-
Virtų kiaušinių pusryčiai
-
Užkandėlė su rūkyta žuvimi
-
Paprikos užkandėlė su varške
-
Buritos (burritos)
-
Keptas varškės sūris
Rūkyta lašiša ir rūkytas ungurys
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Lašiša, rūkyta,
500 gramų -
Ungurys, rūkytas,
500 gramų -
Citrinos,
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gražiai supjaustyta ir sudėta lašiša papuošiama citrinos skiltelėmis (kad būtų patogiau išspausti sultis). Ungurys nulupamas ir, išėmus nugarkaulį, supjaustomas porcijomis. Išdėliojus lėkštėje, papuošiama citrinų skiltelėmis.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...