Į verdantį vandenį suberti ryžiai verdami apie 15 min., kol suminkštės. Nukėlus nuo viryklės, sudedami nulupti, be sėklalizdžių, smulkiomis skiltelėmis supjaustyti obuoliai, suberiamas cukrus, truputis druskos, cinamono žievelė, sviestas, uždengiama ir 10—15 min. paliekama pastovėti.
Prieš tiekiant supilama grietinėlė. Obuolius galima ne pjaustyti, o stambiai sutarkuoti.
Ryžių sriuba su obuoliais
INGREDIENTAI:
| 4 vienetai | obuoliai |
| 0.5 stiklinės | ryžiai |
| 1.5 litro | vanduo |
| 100 gramų | sviestas |
| 2 valgomieji šaukštai | cukrus |
| šiek tiek | druska |
| 1 stiklinė | grietinėlės, 35% |
| šiek tiek | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Juka
-
Aštri meksikietiška sriuba
-
Rūgštynių sriuba
-
Bulbienė
-
Morkų sriuba su pelėsiniu sūriu
-
Sojų sriuba
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
-
Vištienos sriuba su daržovėmis
-
Sriuba su kukuliais
-
Lietuviška kopūstienė
-
Šaltibarščiai
-
Vištienos sultinys
-
Margaritos šaltibarščiai
-
Vengriška žuvienė
-
Špinatų sriuba
-
Pomidorų sriuba su mėsa
-
Burokėlių sriuba
-
Paprikų ir bulvių sriuba
-
Vegetariška avinžirnių sriuba
-
Pieniška močiutės sriuba
Ryžių sriuba su obuoliais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Obuoliai,
4 vienetai -
Ryžiai,
0.5 stiklinės -
Vanduo,
1.5 litro -
Sviestas,
100 gramų -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai - Druska
-
Grietinėlė, 35%,
1 stiklinė - Cinamonas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į verdantį vandenį suberti ryžiai verdami apie 15 min., kol suminkštės. Nukėlus nuo viryklės, sudedami nulupti, be sėklalizdžių, smulkiomis skiltelėmis supjaustyti obuoliai, suberiamas cukrus, truputis druskos, cinamono žievelė, sviestas, uždengiama ir 10—15 min. paliekama pastovėti.
Prieš tiekiant supilama grietinėlė. Obuolius galima ne pjaustyti, o stambiai sutarkuoti.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
