Į verdantį vandenį suberti ryžiai verdami apie 15 min., kol suminkštės. Nukėlus nuo viryklės, sudedami nulupti, be sėklalizdžių, smulkiomis skiltelėmis supjaustyti obuoliai, suberiamas cukrus, truputis druskos, cinamono žievelė, sviestas, uždengiama ir 10—15 min. paliekama pastovėti.
Prieš tiekiant supilama grietinėlė. Obuolius galima ne pjaustyti, o stambiai sutarkuoti.

Ryžių sriuba su obuoliais
INGREDIENTAI:
4 vienetai | obuoliai |
0.5 stiklinės | ryžiai |
1.5 litro | vanduo |
100 gramų | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
šiek tiek | druska |
1 stiklinė | grietinėlės, 35% |
šiek tiek | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vaistai nuo pachmelo
-
Sušildanti daržovių sriuba
-
Jautienos sriuba
-
Raugintų kopūstų ir kitų daržovių sriuba
-
Florentietiška špinatų sriuba
-
Meksikietiška sriuba
-
Olandiška pievagrybių sriuba
-
Miško grybų ir burokėlių sriuba
-
Tiršta kopūstų sriuba
-
Pieniška grikių sriuba
-
Žirnių su perlinėmis kruopomis sriuba
-
Grybų sriuba
-
Pieniška sriuba su aguonų kukuliais
-
Rūgščiai aštri kinietiška sriuba
-
Netradiciniai šaltibarščiai su špinatais
-
Vaisių sriuba
-
Imbierinė avokadų sriuba
-
Braškynė
-
Cukinijų sriuba su kariu
-
Trinta svogūnų sriuba
Ryžių sriuba su obuoliais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Obuoliai,
4 vienetai -
Ryžiai,
0.5 stiklinės -
Vanduo,
1.5 litro -
Sviestas,
100 gramų -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai - Druska
-
Grietinėlė, 35%,
1 stiklinė - Cinamonas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į verdantį vandenį suberti ryžiai verdami apie 15 min., kol suminkštės. Nukėlus nuo viryklės, sudedami nulupti, be sėklalizdžių, smulkiomis skiltelėmis supjaustyti obuoliai, suberiamas cukrus, truputis druskos, cinamono žievelė, sviestas, uždengiama ir 10—15 min. paliekama pastovėti.
Prieš tiekiant supilama grietinėlė. Obuolius galima ne pjaustyti, o stambiai sutarkuoti.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...