Į verdantį vandenį suberti ryžiai verdami apie 15 min., kol suminkštės. Nukėlus nuo viryklės, sudedami nulupti, be sėklalizdžių, smulkiomis skiltelėmis supjaustyti obuoliai, suberiamas cukrus, truputis druskos, cinamono žievelė, sviestas, uždengiama ir 10—15 min. paliekama pastovėti.
Prieš tiekiant supilama grietinėlė. Obuolius galima ne pjaustyti, o stambiai sutarkuoti.

Ryžių sriuba su obuoliais
INGREDIENTAI:
4 vienetai | obuoliai |
0.5 stiklinės | ryžiai |
1.5 litro | vanduo |
100 gramų | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
šiek tiek | druska |
1 stiklinė | grietinėlės, 35% |
šiek tiek | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Brokolių trinta sriuba
-
Paprasta pievagrybių sriuba
-
Dilgėlių sriuba
-
Bananų sulčių sriuba
-
Grybų sriuba su duona
-
Kreminė vištienos sriuba
-
Trinta runkelių sriuba
-
Šparaginių pupelių sriuba
-
Gazpacho
-
Lauko čili sriuba
-
Žirnių sriuba
-
Lapienė su mėsa
-
Rudeniu kvepianti kreminė baravykų sriuba
-
Šalta daržovių sriuba
-
Kiškio kopūstų sriuba
-
Mėlynių sriuba
-
Daržovių sriuba su grybais
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
-
Žuvienė daržovių sultinyje
-
Vaistai nuo pachmelo
Ryžių sriuba su obuoliais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Obuoliai,
4 vienetai -
Ryžiai,
0.5 stiklinės -
Vanduo,
1.5 litro -
Sviestas,
100 gramų -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai - Druska
-
Grietinėlė, 35%,
1 stiklinė - Cinamonas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į verdantį vandenį suberti ryžiai verdami apie 15 min., kol suminkštės. Nukėlus nuo viryklės, sudedami nulupti, be sėklalizdžių, smulkiomis skiltelėmis supjaustyti obuoliai, suberiamas cukrus, truputis druskos, cinamono žievelė, sviestas, uždengiama ir 10—15 min. paliekama pastovėti.
Prieš tiekiant supilama grietinėlė. Obuolius galima ne pjaustyti, o stambiai sutarkuoti.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...