Į verdantį vandenį suberti ryžiai verdami apie 15 min., kol suminkštės. Nukėlus nuo viryklės, sudedami nulupti, be sėklalizdžių, smulkiomis skiltelėmis supjaustyti obuoliai, suberiamas cukrus, truputis druskos, cinamono žievelė, sviestas, uždengiama ir 10—15 min. paliekama pastovėti.
Prieš tiekiant supilama grietinėlė. Obuolius galima ne pjaustyti, o stambiai sutarkuoti.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Ryžių sriuba su obuoliais
INGREDIENTAI:
4 vienetai | obuoliai |
0.5 stiklinės | ryžiai |
1.5 litro | vanduo |
100 gramų | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
šiek tiek | druska |
1 stiklinė | grietinėlės, 35% |
šiek tiek | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vengriška žuvienė
-
Makaronų sriuba
-
Pikantiška trinta sriubytė su skrebučiais
-
Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
-
Tofu sriuba su daržovėmis
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
-
Saldi sriuba su džiovintais obuolais
-
Svogūnų trinta sriuba
-
Trinta bulvienė
-
Šaltibarščiai
-
Trinta aguročių sriuba
-
Skani burokėlių sriuba
-
Kopūstų sriuba u vištienos sparneliais
-
Morkų su obuoliais sriuba
-
Žirnelių sriuba
-
Avienos sriuba su ropėmis
-
Agurkų šaltsriubė
-
Makaronų sriuba su jautienos juostelėmis
-
Pupelių sriuba su daržovėmis
-
Dilgėlių sriuba su vištiena
Ryžių sriuba su obuoliais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
-
Obuoliai,
4 vienetai -
Ryžiai,
0.5 stiklinės -
Vanduo,
1.5 litro -
Sviestas,
100 gramų -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai - Druska
-
Grietinėlė, 35%,
1 stiklinė - Cinamonas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į verdantį vandenį suberti ryžiai verdami apie 15 min., kol suminkštės. Nukėlus nuo viryklės, sudedami nulupti, be sėklalizdžių, smulkiomis skiltelėmis supjaustyti obuoliai, suberiamas cukrus, truputis druskos, cinamono žievelė, sviestas, uždengiama ir 10—15 min. paliekama pastovėti.
Prieš tiekiant supilama grietinėlė. Obuolius galima ne pjaustyti, o stambiai sutarkuoti.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...