Į verdantį vandenį suberti ryžiai verdami apie 15 min., kol suminkštės. Nukėlus nuo viryklės, sudedami nulupti, be sėklalizdžių, smulkiomis skiltelėmis supjaustyti obuoliai, suberiamas cukrus, truputis druskos, cinamono žievelė, sviestas, uždengiama ir 10—15 min. paliekama pastovėti.
Prieš tiekiant supilama grietinėlė. Obuolius galima ne pjaustyti, o stambiai sutarkuoti.

Ryžių sriuba su obuoliais
INGREDIENTAI:
4 vienetai | obuoliai |
0.5 stiklinės | ryžiai |
1.5 litro | vanduo |
100 gramų | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
šiek tiek | druska |
1 stiklinė | grietinėlės, 35% |
šiek tiek | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sriuba "Sveikata"
-
Arbūzinė sriuba
-
Trinta sriuba su salierais
-
Linos sriuba
-
Dilgėlių sriubytė
-
Paprikų ir bulvių sriuba
-
Grybų sriuba
-
Šamienė
-
Šalta pomidorų ir baziliko sriuba
-
Trinta brokolių ir žirnių sriuba
-
Meksikietiška sriuba
-
Šalta sriuba
-
Prancūziška bulvių sriuba
-
Prancūziška svognų sriuba
-
Mamos žirnių sriuba
-
Vištienos sriuba su grybais ir kopūstais
-
Burokėlių sriuba
-
Saldi vyšnių sriuba su makaronais
-
Pupelių sriuba su daržovėmis
-
Rumuniška sriuba
Ryžių sriuba su obuoliais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Obuoliai,
4 vienetai -
Ryžiai,
0.5 stiklinės -
Vanduo,
1.5 litro -
Sviestas,
100 gramų -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai - Druska
-
Grietinėlė, 35%,
1 stiklinė - Cinamonas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į verdantį vandenį suberti ryžiai verdami apie 15 min., kol suminkštės. Nukėlus nuo viryklės, sudedami nulupti, be sėklalizdžių, smulkiomis skiltelėmis supjaustyti obuoliai, suberiamas cukrus, truputis druskos, cinamono žievelė, sviestas, uždengiama ir 10—15 min. paliekama pastovėti.
Prieš tiekiant supilama grietinėlė. Obuolius galima ne pjaustyti, o stambiai sutarkuoti.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...