Dešros sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 250 gramų | dešra (rūkyta) |
| 250 gramų | bulvių |
| 1 litras | sultinys (mėsos) |
| 1 vienetas | svogūnai |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | mairūnas (lapeliai) |
| šiek tiek | prieskoniai |
| 1 vienetas | morkos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Bulves supjaustykite kubeliais ir suberkite į verdantį mėsos sultinį. Gardinkite druska, mairūnais ir užvirinkite. Įdėkite sutarkuotas morkas. Virkite 15 - 20 min. Dešras supjaustykite smulkiais gabaliukais ir dėkite į sriubą. Berkite prieskonių, ant viršaus užpilkite kepintų svogūnų ir tiekite. Prie sriubos tiks duona su sezamų sėklomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvienė su grybais ir riešutais
-
Trinta špinatų sriuba
-
Pomidorų sriuba su cukinija
-
Džiovintų grybų sriuba su rūkytą šoninę
-
Sriuba su jautiena
-
Aštri meksikietiška sriuba
-
Šviežių žirnelių sriuba su grybais
-
Pikantiška trinta sriubytė su skrebučiais
-
Voveraičių sriuba
-
Špinatų sriuba
-
Olandiška salierų sriuba
-
Žirnių sriuba lenkiškai
-
Hamburgiška ungurio sriuba
-
Sriuba "Charčio"
-
Kopūstų sriuba su vištienos maltinukais
-
Persikais, muskatu, česnakais pagardinta kiaulienos sriuba
-
Baltarusiška grybų sriuba
-
Arvydo lieknėjimo sriuba
-
Austrių sriuba
-
Vištiena su sultiniu
Dešros sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Dešra, rūkyta,
250 gramų -
Bulvės,
250 gramų -
Sultinys, mėsos,
1 litras -
Svogūnai,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Mairūnas, lapeliai
- Prieskoniai
-
Morkos,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves supjaustykite kubeliais ir suberkite į verdantį mėsos sultinį. Gardinkite druska, mairūnais ir užvirinkite. Įdėkite sutarkuotas morkas. Virkite 15 - 20 min. Dešras supjaustykite smulkiais gabaliukais ir dėkite į sriubą. Berkite prieskonių, ant viršaus užpilkite kepintų svogūnų ir tiekite. Prie sriubos tiks duona su sezamų sėklomis.
Reklama:
Komentarai (2)
-
as
2010-09-07 12:59
...laaabai skanu :valgau:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
