
Trinta aguročių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
6 stiklinės | sultinys (mėsos) |
1 stiklinė | pienas |
200 gramų | aguročio |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | petražolės (šaknis) |
1 arbatinis šaukštelis | kvietiniai miltai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
1 vienetas | kiaušiniai (trynys) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Supjaustyti aguročiai išverdami sultinyje, išgriebiami, ištrinami pro sietelį ir vėl sudedami į sultinį. Svogūnas, morka, petražolės šaknis smulkiai supjaustomi, pridėjus sviesto, iššutinama, sutrinama ir sukrečiama į sriubą. Miltai pakepinami, kol parusvės, atskiedžiami sultiniu ir supilami į sriubą. Užvirinama ir supilamas pienas, sumaišytas su kiaušinio tryniu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėlynių sriuba
-
Suomiška žuvienė
-
Svogūnų trinta sriuba
-
Leipcigo daržovių šiupininė
-
Čili sriuba
-
Šiuolaikiška blėkų sriuba
-
Pupelių sriuba su sūriu
-
Persikais, muskatu, česnakais pagardinta kiaulienos sriuba
-
Sriuba "Charčio"
-
Voveraičių sriuba su džiovintais šaltalankiais ir kmynais
-
Sriuba „Minestrone“
-
Paprikų ir vištienos sriuba
-
Margaritos šaltibarščiai
-
Trinta brokolių sriuba
-
Baravykų sriuba su cukinija
-
Vengriška žuvienė
-
Baravykų sriuba
-
Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
-
Vaistai nuo pachmelo
-
Pomidorų sriuba su bazilikais
Trinta aguročių sriuba
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, mėsos,
6 stiklinės -
Pienas,
1 stiklinė -
Agurotis,
200 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Petražolės, šaknis,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
1 arbatinis šaukštelis -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai, trynys,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustyti aguročiai išverdami sultinyje, išgriebiami, ištrinami pro sietelį ir vėl sudedami į sultinį. Svogūnas, morka, petražolės šaknis smulkiai supjaustomi, pridėjus sviesto, iššutinama, sutrinama ir sukrečiama į sriubą. Miltai pakepinami, kol parusvės, atskiedžiami sultiniu ir supilami į sriubą. Užvirinama ir supilamas pienas, sumaišytas su kiaušinio tryniu.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...