Trinta aguročių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
6 stiklinės | sultinys (mėsos) |
1 stiklinė | pienas |
200 gramų | aguročio |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | petražolės (šaknis) |
1 arbatinis šaukštelis | kvietiniai miltai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
1 vienetas | kiaušiniai (trynys) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Supjaustyti aguročiai išverdami sultinyje, išgriebiami, ištrinami pro sietelį ir vėl sudedami į sultinį. Svogūnas, morka, petražolės šaknis smulkiai supjaustomi, pridėjus sviesto, iššutinama, sutrinama ir sukrečiama į sriubą. Miltai pakepinami, kol parusvės, atskiedžiami sultiniu ir supilami į sriubą. Užvirinama ir supilamas pienas, sumaišytas su kiaušinio tryniu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pupelių sriuba su sūriu
- Burokėlių sriuba
- Pomidorinė kopūstų sriuba
- Moliūgų ir kukurūzų sriuba
- Vištienos sultinys
- Gardi moliūgų sriuba
- Persikais, muskatu, česnakais pagardinta kiaulienos sriuba
- Lauros šaltibarščiai
- Ukrainietiška selianka
- Dilgėlių sriubytė
- Žirnių sriuba
- Trinta pievagrybių sriuba
- Aštri meksikietiška sriuba
- Sūrio sriuba su krevetėmis
- Lauko čili sriuba
- Pupelių ir kukurūzų sriuba
- Perlinių kruopų košė
- Paprasta makaronų sriuba "Jaunystė"
- Pertrinta burokėlių sriuba
- Bananų sriuba
Trinta aguročių sriuba
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, mėsos,
6 stiklinės -
Pienas,
1 stiklinė -
Agurotis,
200 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Petražolės, šaknis,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
1 arbatinis šaukštelis -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai, trynys,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustyti aguročiai išverdami sultinyje, išgriebiami, ištrinami pro sietelį ir vėl sudedami į sultinį. Svogūnas, morka, petražolės šaknis smulkiai supjaustomi, pridėjus sviesto, iššutinama, sutrinama ir sukrečiama į sriubą. Miltai pakepinami, kol parusvės, atskiedžiami sultiniu ir supilami į sriubą. Užvirinama ir supilamas pienas, sumaišytas su kiaušinio tryniu.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...