Trinta aguročių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
6 stiklinės | sultinys (mėsos) |
1 stiklinė | pienas |
200 gramų | aguročio |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | petražolės (šaknis) |
1 arbatinis šaukštelis | kvietiniai miltai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
1 vienetas | kiaušiniai (trynys) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Supjaustyti aguročiai išverdami sultinyje, išgriebiami, ištrinami pro sietelį ir vėl sudedami į sultinį. Svogūnas, morka, petražolės šaknis smulkiai supjaustomi, pridėjus sviesto, iššutinama, sutrinama ir sukrečiama į sriubą. Miltai pakepinami, kol parusvės, atskiedžiami sultiniu ir supilami į sriubą. Užvirinama ir supilamas pienas, sumaišytas su kiaušinio tryniu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sriuba (Sopa criolla)
- Šalta ispaniška sriuba
- Rūgštynių ir špinatų sriuba
- Brokolių sriuba
- Trinta moliūgų sriuba
- Šaltibarščiai
- Sriuba „Minestrone“
- Pupelių sriuba su sūriu
- Bananų sriuba
- Daržovių sriuba su šonine
- Ukrainietiška selianka
- Lauros šaltibarščiai
- Kaimiška sriubikė
- Burokėlių lapkočių sriuba
- Mamos žirnių sriuba
- Sriuba su konservuotais žirneliais
- Žirnių sriuba su rūkyta mėsa ir skrudinta duona
- Pupelių sriuba su miško grybais
- Pievagrybių sriuba su anakardžiais
- Pomidorų sriuba su cukinija
Trinta aguročių sriuba
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, mėsos,
6 stiklinės -
Pienas,
1 stiklinė -
Agurotis,
200 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Petražolės, šaknis,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
1 arbatinis šaukštelis -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai, trynys,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustyti aguročiai išverdami sultinyje, išgriebiami, ištrinami pro sietelį ir vėl sudedami į sultinį. Svogūnas, morka, petražolės šaknis smulkiai supjaustomi, pridėjus sviesto, iššutinama, sutrinama ir sukrečiama į sriubą. Miltai pakepinami, kol parusvės, atskiedžiami sultiniu ir supilami į sriubą. Užvirinama ir supilamas pienas, sumaišytas su kiaušinio tryniu.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...