
Salierai su smegenėlėmis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | salierai |
500 gramų | kiaulės smegenys |
2 vienetai | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
3 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | lauro lapų (lapeliai) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Nuplauti salierai išverdami pasūdytame vandenyje, nulupami, supjaustomi 0,5 cm storio griežinėliais, apšlakstomi citrinos rūgštimi parūgštintu vandeniu, pavoliojami miltuose ir apkepinami riebaluose. Smegenėlės, 2 val. pamirkytos šaltame vandenyje, nuvalomos (neišėmus iš vandens nulupamos plėvės). Tada sudedamos į verdantį vandenį su lauro lapeliais, pipirais, druska ir verdamos apie 6 min. Vėliau išgriebiamos, susmulkinamos, pavoliojamos miltuose, pakepinamos riebaluose ir sukrečiamos ant apkepintų salierų. Ant viršaus uždedami riebaluose pakepinti svogūnai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Kepsniukai folijoje
-
Citrininė karka su keptomis daržovėmis
-
Kopūstų lapų apkepas su mėsa
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys “Armonika”
-
Amerikietiškai pagaminta mėsa
-
Karbonadas „Skanumas“
-
Tekiloje marinuota jautiena
-
Šašlykai iškylai
-
Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
-
Faršu įdarytos bulvės
-
Troškinta triušiena
-
Vyniotinis Kubilas
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Keptas kiškis
-
Orkaitėje kepti kotletai su daržovėmis
-
Naminis kiaulienos šnicelis
-
Kiaulienos kukuliai tešloje
-
Tomo šašlykai "Skanumėlis"
-
Giminės kotletai ant laužo
Salierai su smegenėlėmis
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Salierai,
600 gramų -
Kiaulės smegenys,
500 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Taukai (kiaulių),
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Lauro lapai, lapeliai
- Juodieji pipirai
- Citrinos rūgštis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauti salierai išverdami pasūdytame vandenyje, nulupami, supjaustomi 0,5 cm storio griežinėliais, apšlakstomi citrinos rūgštimi parūgštintu vandeniu, pavoliojami miltuose ir apkepinami riebaluose. Smegenėlės, 2 val. pamirkytos šaltame vandenyje, nuvalomos (neišėmus iš vandens nulupamos plėvės). Tada sudedamos į verdantį vandenį su lauro lapeliais, pipirais, druska ir verdamos apie 6 min. Vėliau išgriebiamos, susmulkinamos, pavoliojamos miltuose, pakepinamos riebaluose ir sukrečiamos ant apkepintų salierų. Ant viršaus uždedami riebaluose pakepinti svogūnai.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...