
Salierai su smegenėlėmis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | salierai |
500 gramų | kiaulės smegenys |
2 vienetai | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
3 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | lauro lapų (lapeliai) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Nuplauti salierai išverdami pasūdytame vandenyje, nulupami, supjaustomi 0,5 cm storio griežinėliais, apšlakstomi citrinos rūgštimi parūgštintu vandeniu, pavoliojami miltuose ir apkepinami riebaluose. Smegenėlės, 2 val. pamirkytos šaltame vandenyje, nuvalomos (neišėmus iš vandens nulupamos plėvės). Tada sudedamos į verdantį vandenį su lauro lapeliais, pipirais, druska ir verdamos apie 6 min. Vėliau išgriebiamos, susmulkinamos, pavoliojamos miltuose, pakepinamos riebaluose ir sukrečiamos ant apkepintų salierų. Ant viršaus uždedami riebaluose pakepinti svogūnai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kaspinėliai su špinatais
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Kiaulienos karka
-
Paprasti balandėliai
-
Kepenys japoniškai
-
Triušienos pjausniai
-
Suadytas karbonadas
-
Šutinta kiškiena
-
Gardusis šašlykas majoneze
-
Kotletukai su bulvėm
-
Suktinukai patale
-
Keptos barbekiu jautienos receptas
-
Kepta kiaulienos karka žarijose
-
Totoriški avienos maltiniai
-
Pikantiška triušiena
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Kiaulienos kepsnys
-
Sotieji zrazai
-
Blynai su kepenų įdaru
-
Kaimiškas pjausnys
Salierai su smegenėlėmis
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Salierai,
600 gramų -
Kiaulės smegenys,
500 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Taukai (kiaulių),
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Lauro lapai, lapeliai
- Juodieji pipirai
- Citrinos rūgštis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauti salierai išverdami pasūdytame vandenyje, nulupami, supjaustomi 0,5 cm storio griežinėliais, apšlakstomi citrinos rūgštimi parūgštintu vandeniu, pavoliojami miltuose ir apkepinami riebaluose. Smegenėlės, 2 val. pamirkytos šaltame vandenyje, nuvalomos (neišėmus iš vandens nulupamos plėvės). Tada sudedamos į verdantį vandenį su lauro lapeliais, pipirais, druska ir verdamos apie 6 min. Vėliau išgriebiamos, susmulkinamos, pavoliojamos miltuose, pakepinamos riebaluose ir sukrečiamos ant apkepintų salierų. Ant viršaus uždedami riebaluose pakepinti svogūnai.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...