Salierai su smegenėlėmis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 600 gramų | salierai |
| 500 gramų | kiaulės smegenys |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| 3 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | lauro lapų (lapeliai) |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | citrinos rūgštis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Nuplauti salierai išverdami pasūdytame vandenyje, nulupami, supjaustomi 0,5 cm storio griežinėliais, apšlakstomi citrinos rūgštimi parūgštintu vandeniu, pavoliojami miltuose ir apkepinami riebaluose. Smegenėlės, 2 val. pamirkytos šaltame vandenyje, nuvalomos (neišėmus iš vandens nulupamos plėvės). Tada sudedamos į verdantį vandenį su lauro lapeliais, pipirais, druska ir verdamos apie 6 min. Vėliau išgriebiamos, susmulkinamos, pavoliojamos miltuose, pakepinamos riebaluose ir sukrečiamos ant apkepintų salierų. Ant viršaus uždedami riebaluose pakepinti svogūnai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aštroki šašlykai
-
Daniškas plovas
-
Orkaitėje kepti kotletai su sūriu
-
Kiaulienos išpjova su gnocchi virtinukais
-
Kotletai "Du viename"
-
Liežuvis su grybais
-
Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
-
Ugniniai šonkauliukai
-
Šašlykai alaus marinate
-
Kiaulienos kepsniai
-
Kiauliena su imbieru
-
Kepti kotletai su moliūgais
-
Egzotiškas karbonadas
-
Apkepas „La Graikija“
-
Čanachai su čiobreliais
-
Blynai su kepenų įdaru
-
Žuvinto kepsnys
-
Steikai
-
Kalakutienos maltiniai
-
Jautienos muštinis su svogūnais
Salierai su smegenėlėmis
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Salierai,
600 gramų -
Kiaulės smegenys,
500 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Taukai (kiaulių),
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Lauro lapai, lapeliai
- Juodieji pipirai
- Citrinos rūgštis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauti salierai išverdami pasūdytame vandenyje, nulupami, supjaustomi 0,5 cm storio griežinėliais, apšlakstomi citrinos rūgštimi parūgštintu vandeniu, pavoliojami miltuose ir apkepinami riebaluose. Smegenėlės, 2 val. pamirkytos šaltame vandenyje, nuvalomos (neišėmus iš vandens nulupamos plėvės). Tada sudedamos į verdantį vandenį su lauro lapeliais, pipirais, druska ir verdamos apie 6 min. Vėliau išgriebiamos, susmulkinamos, pavoliojamos miltuose, pakepinamos riebaluose ir sukrečiamos ant apkepintų salierų. Ant viršaus uždedami riebaluose pakepinti svogūnai.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
