Silkės filė supjaustykite skersai juostelėmis, sudėkite į silkinę ir pabarstykite pipirais.
Padažui miltus pakepinkite aliejuje iki gelsvos spalvos, sudėkite krienus, grietinę ir 3 - 5 min. pakaitinkite. Po to suberkite cukrų ir sudėkite išsuktą trynį (įberkite į trynį truputį druskos). Jei reikia, į padažą pagal skonį įpilkite citrinos sulčių ar rūgšties. Padažą atvėsinkite ir užpilkite ant paruoštos silkės.
Silkė krienų padaže
INGREDIENTAI:
| 150 gramų | silkė (filė) |
| 1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | kvietiniai miltai |
| 3 valgomieji šaukštai | grietinė |
| 2 valgomieji šaukštai | krienai |
| 1 vienetas | kiaušiniai (trinys) |
| šiek tiek | cukrus |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Valentino sumuštinukai
-
Kiaušiniai - laiveliai
-
Boquerones en vinagre (kilkė acte)
-
Varškės sūris su kmynais
-
Baklažanų suktinukai
-
Įdarytos dešrelės
-
Vištienos tortas
-
Orkaitėje keptas omletas su daržovėmis
-
Omletas mažiesiems
-
Paprikos užkandėlė su varške
-
Labai greita kiaušinių užtepėlė
-
Sveiko hamburgerio gaminimas
-
VILIUKO sumuštiniai
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Šulinėliai su žandenomis
-
Grilintas camembertas
-
Mylimųjų pica
-
Krabų lazdelių ruletai
-
Įdaryti krepšeliai
-
Vytinta išpjova
Silkė krienų padaže
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Silkė, filė,
150 gramų -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai -
Krienai,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai, trinys,
1 vienetas - Cukrus
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Silkės filė supjaustykite skersai juostelėmis, sudėkite į silkinę ir pabarstykite pipirais.
Padažui miltus pakepinkite aliejuje iki gelsvos spalvos, sudėkite krienus, grietinę ir 3 - 5 min. pakaitinkite. Po to suberkite cukrų ir sudėkite išsuktą trynį (įberkite į trynį truputį druskos). Jei reikia, į padažą pagal skonį įpilkite citrinos sulčių ar rūgšties. Padažą atvėsinkite ir užpilkite ant paruoštos silkės.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
