Silkės filė supjaustykite skersai juostelėmis, sudėkite į silkinę ir pabarstykite pipirais.
Padažui miltus pakepinkite aliejuje iki gelsvos spalvos, sudėkite krienus, grietinę ir 3 - 5 min. pakaitinkite. Po to suberkite cukrų ir sudėkite išsuktą trynį (įberkite į trynį truputį druskos). Jei reikia, į padažą pagal skonį įpilkite citrinos sulčių ar rūgšties. Padažą atvėsinkite ir užpilkite ant paruoštos silkės.

Silkė krienų padaže
INGREDIENTAI:
150 gramų | silkė (filė) |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
0.5 arbatinio šaukštelio | kvietiniai miltai |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | krienai |
1 vienetas | kiaušiniai (trinys) |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sumuštinukai su obuoliais
-
Baklažanų užkepėlė su sūriu
-
Silkė su daržovėmis
-
Ūmėdės padaže
-
Sumuštiniai "Laiveliai"
-
Įdarytos bulvės
-
Patroškintos didžiosios tigrinės krevetės
-
Fondiu iš moliūgo
-
Bandelės iš batono
-
Karališkos krevetės
-
Karšti sumuštiniai su šprotais
-
Varškės užtepėlė su pomidorais ir žalumynais
-
Įdaryti kiaušiniai "Musmirės"
-
Vėrinukai su lašiša
-
Raugti agurkėliai su vyšnių lapais
-
Įdaryti agurkai
-
Skanios "Bačkutės"
-
Silkė su plakta grietine
-
Grybų užtepelė
-
Traškus užkandis prie alaus
Silkė krienų padaže
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Silkė, filė,
150 gramų -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai -
Krienai,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai, trinys,
1 vienetas - Cukrus
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Silkės filė supjaustykite skersai juostelėmis, sudėkite į silkinę ir pabarstykite pipirais.
Padažui miltus pakepinkite aliejuje iki gelsvos spalvos, sudėkite krienus, grietinę ir 3 - 5 min. pakaitinkite. Po to suberkite cukrų ir sudėkite išsuktą trynį (įberkite į trynį truputį druskos). Jei reikia, į padažą pagal skonį įpilkite citrinos sulčių ar rūgšties. Padažą atvėsinkite ir užpilkite ant paruoštos silkės.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...