Silkės filė supjaustykite skersai juostelėmis, sudėkite į silkinę ir pabarstykite pipirais.
Padažui miltus pakepinkite aliejuje iki gelsvos spalvos, sudėkite krienus, grietinę ir 3 - 5 min. pakaitinkite. Po to suberkite cukrų ir sudėkite išsuktą trynį (įberkite į trynį truputį druskos). Jei reikia, į padažą pagal skonį įpilkite citrinos sulčių ar rūgšties. Padažą atvėsinkite ir užpilkite ant paruoštos silkės.

Silkė krienų padaže
INGREDIENTAI:
150 gramų | silkė (filė) |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
0.5 arbatinio šaukštelio | kvietiniai miltai |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | krienai |
1 vienetas | kiaušiniai (trinys) |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sūrio ir mėsos miksas
-
Lavašo suktinukai
-
Šaltiena "Gerulis"
-
Kiaušinių krepšeliai
-
Spurgos iš varškės
-
Kaliaropių kepsniukai
-
Apkeptas sūris
-
Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
-
Sūrios lazdelės
-
Vaisių užkandėlė "Havajai"
-
Kiaušiniai - laiveliai
-
Krepšelis su ZIGMO sūdyta lašišos file
-
Helovyno užkandžiai
-
Silkė su obuolių ir garstyčių pagardu
-
Žvynabudės muštiniai
-
Naminis lavašas
-
Šventinė užkandėlė "Bokšteliai"
-
Vaisių vėrinukai
-
Bulvių pyragėliai
-
Silkės ir bulvės susitikimas
Silkė krienų padaže
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Silkė, filė,
150 gramų -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai -
Krienai,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai, trinys,
1 vienetas - Cukrus
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Silkės filė supjaustykite skersai juostelėmis, sudėkite į silkinę ir pabarstykite pipirais.
Padažui miltus pakepinkite aliejuje iki gelsvos spalvos, sudėkite krienus, grietinę ir 3 - 5 min. pakaitinkite. Po to suberkite cukrų ir sudėkite išsuktą trynį (įberkite į trynį truputį druskos). Jei reikia, į padažą pagal skonį įpilkite citrinos sulčių ar rūgšties. Padažą atvėsinkite ir užpilkite ant paruoštos silkės.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...