
Silkė su svogūnais
INGREDIENTAI:
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | salierai |
šiek tiek | petražolės |
0.25 stiklinės | saulėgrąžų aliejus |
4 vienetai | silkė |
2 vienetai | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Silkės nuvalomos, išrenkami kaulai, supjaustomos gabaliukais. Jei sūrios - pamirkomos dieną piene ar vandeny. Silkės sudedamos į silkines ir apibarstomos pipirais. Ant viršaus uždedama griežinėliais supjaustytų, aliejuje pakepintų svogūnų (atvėsusių). Puošiama krapų, salierų, petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkės su citrina
-
Farširuoti kiaušiniai
-
Šventiniai sumuštiniai
-
Keptos krevetės
-
Kiaušininė piciukė keptuvėje
-
Antienos filė su vyšnių padažu
-
Kiaušinių ir svogūnų „košė“
-
Avokado užtepėlė
-
Varškės ir duonos blynai
-
Ypatingieji kiaušinukai
-
Krabų mėsos „Rafaelo“
-
Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
-
Vištos spurgos
-
Kaimiška rūkyta dešra
-
Keptų kalmarų užkandėlė
-
Vištienos užkandis "Kalėdų žaisliukai"
-
Žavesio skaniausi sumuštinukai
-
Gaspadoriaus užkanda
-
Omleto keksiukai
-
Traškūs svogūnų žiedai
Silkė su svogūnais
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Krapai
- Juodieji pipirai, malti
- Salierai
- Petražolės
-
Saulėgrąžų aliejus,
1/4 stiklinės -
Silkė,
4 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Silkės nuvalomos, išrenkami kaulai, supjaustomos gabaliukais. Jei sūrios - pamirkomos dieną piene ar vandeny. Silkės sudedamos į silkines ir apibarstomos pipirais. Ant viršaus uždedama griežinėliais supjaustytų, aliejuje pakepintų svogūnų (atvėsusių). Puošiama krapų, salierų, petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...