Daugelio mėgstamas užkandis — silkė padaže. Silkė išskrodžiama ir, atsižvelgiant į jos kokybę, sūrumą, pamirkoma 3— 24 val. vandenyje, šaltoje arbatoje arba piene (arba iš pradžių vandenyje, vėliau piene).
Išmirkyta silkė nulupama, išimami kaulai ir ašakos, supjaustoma 1 cm pločio gabaliukais, sudedama į silkines ir užpilama padažu.
Padažas: Stiklinė majonezo, sumaišyto su šaukštu obuolių sulčių.
Galima naudoti ir kitus padažus:
Stiklinė majonezo, sumaišyto su 50 g juostelėmis supjaustytų marinuotų baravykų.
arba
Stiklinė majonezo, sumaišyto su smulkiai supjaustytų pomidorų.

Silkės padaže
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | majonezas |
2 stiklinės | pienas |
2 vienetai | silkė |
1 valgomasis šaukštas | obuolių sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Padažas su avokadais
-
Omletas
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Lašišos bokšteliai
-
Kiaušinienė
-
Žirnių užkandėlė prie alaus
-
Šokoladinės braškės
-
Keptų paprikų užkandis
-
Skaniausia lešių užtepėlė
-
Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
-
Bulvių pyragėliai
-
Kiaušinienė su spelta paplotėliu ir skumbre
-
Vyniotinis "Siurprizas"
-
Švelnūs suktinukai
-
Gaivūs lavašo suktinukai
-
Ant žarijų keptos vištų širdelės
-
Aštrūs antienos kukuliukai
-
Pupelės pomidorų padaže
-
Kibinai
-
Pica
Silkės padaže
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Majonezas,
1 stiklinė -
Pienas,
2 stiklinės -
Silkė,
2 vienetai -
Obuolių sultys,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Daugelio mėgstamas užkandis — silkė padaže. Silkė išskrodžiama ir, atsižvelgiant į jos kokybę, sūrumą, pamirkoma 3— 24 val. vandenyje, šaltoje arbatoje arba piene (arba iš pradžių vandenyje, vėliau piene).
Išmirkyta silkė nulupama, išimami kaulai ir ašakos, supjaustoma 1 cm pločio gabaliukais, sudedama į silkines ir užpilama padažu.
Padažas: Stiklinė majonezo, sumaišyto su šaukštu obuolių sulčių.
Galima naudoti ir kitus padažus:
Stiklinė majonezo, sumaišyto su 50 g juostelėmis supjaustytų marinuotų baravykų.
arba
Stiklinė majonezo, sumaišyto su smulkiai supjaustytų pomidorų.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...