
Skrudinti migdolai
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
750 mililitrų | vanduo |
250 gramų | plikytų migdolų |
250 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Į prikaistuvį suberkite migdolus, granuliuotą cukrų ir supilkite vandenį. Padidinkite viryklės kaitrumą ir laukite, kol užvirs vanduo ir mišinys ims burbuliuoti. Dažnai maišykite.
2.
Sumažinkite kaitrumą ir laukite, kol vanduo visiškai išgaruos, o cukrus kristalizuosis.
3.
Cukrus turi aptirpti – sulipti gabalais aplink riešutus.
4.
Išpilkite migdolus ant kepimo popieriaus ir atskirkite vieną nuo kito šakute.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Spanguolių putėsiai
-
Šokoladinis fondiu
-
Imbieriniai biscotti
-
Dr. Oetker glaistytas aviečių tortas
-
„McFlurry“ desertas
-
Kavos desertas su šokoladiniais kamuoliukais
-
Pyragas „Sniegas“
-
Šokoladiniai ledai
-
Mėtinis agurkų desertas
-
Bananinis tortas-pyragas
-
Vasariški morengai
-
Citrinos drebučiai
-
Desertas "Snieguolė"
-
Vaisių ir uogų sriuba "Vasarėlė"
-
Varškės desertas
-
Karameliniai saldainiai su riešutais
-
Kepti bananai su ledais ir karamele
-
Citrininiai putėsiai
-
Alaus ir juodojo šokolado triufeliai su graikiškais riešutais
-
Lilės tortas
Skrudinti migdolai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Vanduo,
750 mililitrų -
Plikyti migdolai,
250 gramų -
Cukrus,
250 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į prikaistuvį suberkite migdolus, granuliuotą cukrų ir supilkite vandenį. Padidinkite viryklės kaitrumą ir laukite, kol užvirs vanduo ir mišinys ims burbuliuoti. Dažnai maišykite.
Sumažinkite kaitrumą ir laukite, kol vanduo visiškai išgaruos, o cukrus kristalizuosis.
Cukrus turi aptirpti – sulipti gabalais aplink riešutus.
Išpilkite migdolus ant kepimo popieriaus ir atskirkite vieną nuo kito šakute.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...