
Skrudinti migdolai
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
750 mililitrų | vanduo |
250 gramų | plikytų migdolų |
250 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Į prikaistuvį suberkite migdolus, granuliuotą cukrų ir supilkite vandenį. Padidinkite viryklės kaitrumą ir laukite, kol užvirs vanduo ir mišinys ims burbuliuoti. Dažnai maišykite.
2.
Sumažinkite kaitrumą ir laukite, kol vanduo visiškai išgaruos, o cukrus kristalizuosis.
3.
Cukrus turi aptirpti – sulipti gabalais aplink riešutus.
4.
Išpilkite migdolus ant kepimo popieriaus ir atskirkite vieną nuo kito šakute.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sausainiai "Riešutėliai" vaikystės skonis
-
Trešnės marškinėliuose
-
Braškių ledai
-
Panna cotta su braškių sirupu
-
Mascarpone pyragaičiai
-
Obuoliai, įdaryti su razinomis, riešutais ir kiaušinio baltymo ''pagalvėle"
-
Želinis desertas su juodu šokoladu
-
„Baltosios gėlės“
-
Greiti braškiniai ledai
-
Karštas vynas
-
Kukurūzų torčiukas
-
Krepšeliai su grūdėta varške ir persikais
-
Uogų skanėstas
-
Spanguolių putėsiai
-
Rūtos bananas su šokoladu ir jogurtu
-
Gaivus tortas
-
Vaisių ir riešutų saldainiukai
-
Ananasų ir kokosų ledai su karamelizuotais čili pipirais
-
Medaus tortukas
-
Vaflių tortas
Skrudinti migdolai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Vanduo,
750 mililitrų -
Plikyti migdolai,
250 gramų -
Cukrus,
250 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į prikaistuvį suberkite migdolus, granuliuotą cukrų ir supilkite vandenį. Padidinkite viryklės kaitrumą ir laukite, kol užvirs vanduo ir mišinys ims burbuliuoti. Dažnai maišykite.
Sumažinkite kaitrumą ir laukite, kol vanduo visiškai išgaruos, o cukrus kristalizuosis.
Cukrus turi aptirpti – sulipti gabalais aplink riešutus.
Išpilkite migdolus ant kepimo popieriaus ir atskirkite vieną nuo kito šakute.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...