Skrudinti migdolai
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
750 mililitrų | vanduo |
250 gramų | plikytų migdolų |
250 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Į prikaistuvį suberkite migdolus, granuliuotą cukrų ir supilkite vandenį. Padidinkite viryklės kaitrumą ir laukite, kol užvirs vanduo ir mišinys ims burbuliuoti. Dažnai maišykite.
2.
Sumažinkite kaitrumą ir laukite, kol vanduo visiškai išgaruos, o cukrus kristalizuosis.
3.
Cukrus turi aptirpti – sulipti gabalais aplink riešutus.
4.
Išpilkite migdolus ant kepimo popieriaus ir atskirkite vieną nuo kito šakute.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Rageliai su kremu ir šilauogemis
- Aistės jogurto pyragas
- Džiovintų vaisių saldainiai
- Skaniausias nekeptas sūrio pyragas su avietėmis
- Abrikosų ledukai
- Aronijų pudingas
- Desertas su sausais pusryčiais
- Želės, varškės ir kokosų pieno desertas
- Abrikosų šerbetas
- Kavos ir ledų desertas
- Bananinis desertas ant pagaliukų
- Karštas šokoladas "Skanumėlis"
- Spurgos su įdaru ir glaistu
- Sūrio desertas
- Varškės torčiukas su persikais
- Varškės spurgos
- Kavos desertas su šokoladiniais kamuoliukais
- Šokoladiniai saldainiai
- Obuoliai, įdaryti su razinomis, riešutais ir kiaušinio baltymo ''pagalvėle"
- Kokosų skanumėlis (Kokosmums)
Skrudinti migdolai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Vanduo,
750 mililitrų -
Plikyti migdolai,
250 gramų -
Cukrus,
250 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į prikaistuvį suberkite migdolus, granuliuotą cukrų ir supilkite vandenį. Padidinkite viryklės kaitrumą ir laukite, kol užvirs vanduo ir mišinys ims burbuliuoti. Dažnai maišykite.
Sumažinkite kaitrumą ir laukite, kol vanduo visiškai išgaruos, o cukrus kristalizuosis.
Cukrus turi aptirpti – sulipti gabalais aplink riešutus.
Išpilkite migdolus ant kepimo popieriaus ir atskirkite vieną nuo kito šakute.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...