
Šokoladiniai irisai
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
210 gramų | dansukker cukrus farinas | |
200 mililitrų | grietinėlės, 35% | |
100 gramų | sviestas | |
20 gramų | kakava | |
2 arbatiniai šaukšteliai | „dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile | |
Papuošimui: | ||
100 gramų | juodojo šokolado |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Į prikaistuvį storu dugnu sudėkite visas sudedamąsias dalis, išskyrus šokoladą, ir užvirkite. Virkite ant lėtos ugnies, retkarčiais pamaišydami, kol temperatūra pasieks 125 °C. Lengviausia temperatūrą pamatuoti virtuviniu termometru. Jei neturite termometro, temperatūrą įvertinkite truputį mišinio įlašinę į stiklinę šalto vandens. Jei susiformuoja apvalus vidutinio minkštumo rutuliukas, mišinys paruoštas. Mišiniui pasiekti reikiamą temperatūrą prireiks 30–40 min.
2.
Pilkite masę į kepimo popieriumi išklotą prikaistuvį ir leiskite ataušti.
3.
Tada padalykite ją į gabaliukus.
4.
Išlydykite šokoladą indą su šokoladu įstatę į verdantį vandenį. Pamirkykite šokolade pyrago gabaliukus ir sudėkite juos ant grotelių, kad atauštų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kriaušių desertai
-
Ledai su migdolais
-
Vaflių tortas
-
Vaniliniai drebučiai žemuogių skraistėje
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Duonos putėsiai
-
Varškėčiai su džiovintais vaisiais
-
Šokoladinis desertas su grietinėle ir pistacijomis
-
Abrikosų ledukai
-
Braškinis tiramisu
-
Konjako desertas
-
Keksiukai su persikais
-
Rūtos bananas su šokoladu ir jogurtu
-
Spurgos iš varškės
-
Pieniniai ledai
-
Lizdeliai
-
Tiramisu gaminimas
-
Pudingas
-
Ledai su braškėmis
-
Vaisių ir riešutų saldainiukai
Šokoladiniai irisai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Dansukker cukrus Farinas,
210 gramų -
Grietinėlė, 35%,
200 mililitrų -
Sviestas,
100 gramų -
Kakava,
20 gramų -
„Dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile,
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Juodasis šokoladas,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į prikaistuvį storu dugnu sudėkite visas sudedamąsias dalis, išskyrus šokoladą, ir užvirkite. Virkite ant lėtos ugnies, retkarčiais pamaišydami, kol temperatūra pasieks 125 °C. Lengviausia temperatūrą pamatuoti virtuviniu termometru. Jei neturite termometro, temperatūrą įvertinkite truputį mišinio įlašinę į stiklinę šalto vandens. Jei susiformuoja apvalus vidutinio minkštumo rutuliukas, mišinys paruoštas. Mišiniui pasiekti reikiamą temperatūrą prireiks 30–40 min.
Pilkite masę į kepimo popieriumi išklotą prikaistuvį ir leiskite ataušti.
Tada padalykite ją į gabaliukus.
Išlydykite šokoladą indą su šokoladu įstatę į verdantį vandenį. Pamirkykite šokolade pyrago gabaliukus ir sudėkite juos ant grotelių, kad atauštų.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...