
Sprandinės kepsnys ant grotelių
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | kiaulienos sprandinė |
1 stiklinė | džiūvėsėliai |
1 stiklinė | pienas |
2 vienetai | kiaušiniai |
120 gramų | sviestas |
2 arbatiniai šaukšteliai | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
1 žiupsnelis | čiobreliai |
10 vienetų | bulvių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Sprandinę supjaustome riekelėmis, gerai išmušame. Pagardiname druska ir pipirais.
2.
Kiaušinius išplakame, įberiame čiobrelius. Kepsnius voliojame plakinyje ir džiūvėsėliuose.
3.
Kepsnius dedame ant grotelių ir kepame ant laužo, kol gražiai paskrunda.
4.
Bulves išverdame pasūdytame vandenyje. Tuomet sutriname.
5.
Į sutrintas bulves dedame sviestą ir pilame pieną. Gerai išmaišome bulvių košę.
6.
Kepsnius tiekiame šiltus su bulvių koše.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Daniškas plovas
-
Kepenėlės su vaisiais
-
Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
-
Kaukazo šašlykai
-
Ant iešmo kepta aviena
-
Kiaulienos karis
-
Zuikis - vyniotinis su šparagais ir raudona paprika
-
Skanūs kiaulienos kepsniukai
-
Kiauliena su imbiero ir brendžio padažu
-
Bajoriški Radvilų zrazai
-
Šašlykai, marinuoti kefyre
-
Aštrus karbonadas
-
Suktinukai
-
Škotiški kiaušiniai
-
Sultingas šnicelis
-
Krepšiukai su faršu ir puria bulvių koše
-
Bulvių, cukinijų ir faršo kotletai
-
Kepsneliai su kiauliena
-
Kiaulienos kotletai su sūriu
-
Mėsos - bulvių apkepas
Sprandinės kepsnys ant grotelių
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiaulienos sprandinė,
500 gramų -
Džiūvėsėliai,
1 stiklinė -
Pienas,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Sviestas,
120 gramų -
Druska,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Čiobreliai,
1 žiupsnelis -
Bulvės,
10 vienetų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sprandinę supjaustome riekelėmis, gerai išmušame. Pagardiname druska ir pipirais.
Kiaušinius išplakame, įberiame čiobrelius. Kepsnius voliojame plakinyje ir džiūvėsėliuose.
Kepsnius dedame ant grotelių ir kepame ant laužo, kol gražiai paskrunda.
Bulves išverdame pasūdytame vandenyje. Tuomet sutriname.
Į sutrintas bulves dedame sviestą ir pilame pieną. Gerai išmaišome bulvių košę.
Kepsnius tiekiame šiltus su bulvių koše.
Reklama:
Komentarai (2)
-
bevardis
2018-07-28 21:15
o kam cia pienas?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...