Salierą nuvalykite, supjaustykite kubeliais ir virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštėja.
Po to salierą pertrinkite per sietelį. Sriubą užbalinkite grietinėle.

Trinta salierų sriuba
INGREDIENTAI:
500 gramų | salierai (šaknys) |
400 gramų | grietinėlės, 35% |
1.5 litro | vanduo |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tofu sriuba su daržovėmis
-
Lašišos sriuba
-
Šaltibarščiai
-
Šalta pomidorų sriuba
-
Žemaitiški šaltibarščiai
-
Paprikų sriuba
-
Rūgštynių sriuba
-
Persikais, muskatu, česnakais pagardinta kiaulienos sriuba
-
Trinta pievagrybių sriuba
-
Pievagrybių sriuba su kiaušiniu
-
Šaltibarščiai kitaip
-
Olandiška pievagrybių sriuba
-
Vasaros sriuba
-
Rūgštynių sriuba su kalmarais
-
Pieniška sriuba
-
Prancūziška bulvių sriuba
-
Daržovių sriuba su žiediniais kopūstais
-
Svogūnų sriuba
-
Šalta daržovių sriuba
-
Pieniška moliūgų sriuba
Trinta salierų sriuba
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Salierai, šaknys,
500 gramų -
Grietinėlė, 35%,
400 gramų -
Vanduo,
1.5 litro - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salierą nuvalykite, supjaustykite kubeliais ir virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštėja.
Po to salierą pertrinkite per sietelį. Sriubą užbalinkite grietinėle.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...