Salierą nuvalykite, supjaustykite kubeliais ir virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštėja.
Po to salierą pertrinkite per sietelį. Sriubą užbalinkite grietinėle.
Trinta salierų sriuba
INGREDIENTAI:
500 gramų | salierai (šaknys) |
400 gramų | grietinėlės, 35% |
1.5 litro | vanduo |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šalta ridikėlių sriuba
- Pomidorų sriuba su manų kruopų leistiniais
- Aštri čili sriuba
- Vengriška šalta sriuba
- Pieniška sriuba
- Paprikų sriuba
- Pupelių sriuba
- Šamų sriuba
- Pieniška briuselinių kopūstų sriuba
- Dilgėlių sriuba
- Aštri bolonezo sriuba su sūriu
- Daržovių sriuba su raugintais agurkais
- Burokėlių sriuba
- Tiršta kopūstų sriuba
- Arvydo lieknėjimo sriuba
- Aguonpienis
- Tiršta daržovių sriuba
- Morkų sriuba
- Špinatų sriuba
- Kaliaropių sriuba
Trinta salierų sriuba
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Salierai, šaknys,
500 gramų -
Grietinėlė, 35%,
400 gramų -
Vanduo,
1.5 litro - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salierą nuvalykite, supjaustykite kubeliais ir virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštėja.
Po to salierą pertrinkite per sietelį. Sriubą užbalinkite grietinėle.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...