Salierą nuvalykite, supjaustykite kubeliais ir virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštėja.
Po to salierą pertrinkite per sietelį. Sriubą užbalinkite grietinėle.

Trinta salierų sriuba
INGREDIENTAI:
500 gramų | salierai (šaknys) |
400 gramų | grietinėlės, 35% |
1.5 litro | vanduo |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vegetariška avinžirnių sriuba
-
Uogų sriuba su makaronais
-
Saldi obuolių ir kriaušių sriuba
-
Sriuba su jautiena ir perlinėmis kruopomis
-
Grybų sriuba
-
Pikantiška trinta sriubytė su skrebučiais
-
Šalta daržovių ir paukštienos sriuba
-
Sriuba su brokoliais
-
Dešros sriuba
-
Sultinys su pievagrybiais
-
Gazpacho
-
Skani burokėlių sriuba
-
Saldi agrastų sriuba
-
Daržovių sriuba su dešrelėmis
-
Daržovių sriuba su pupelėmis
-
Daržovių sriuba su grybais
-
Soti sriuba
-
Sojų sriuba
-
Toskanos pupelių sriuba
-
Garšvos šaltibarščiai
Trinta salierų sriuba
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Salierai, šaknys,
500 gramų -
Grietinėlė, 35%,
400 gramų -
Vanduo,
1.5 litro - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salierą nuvalykite, supjaustykite kubeliais ir virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštėja.
Po to salierą pertrinkite per sietelį. Sriubą užbalinkite grietinėle.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...