Salierą nuvalykite, supjaustykite kubeliais ir virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštėja.
Po to salierą pertrinkite per sietelį. Sriubą užbalinkite grietinėle.
Trinta salierų sriuba
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | salierai (šaknys) |
| 400 gramų | grietinėlės, 35% |
| 1.5 litro | vanduo |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ukrainietiška selianka
-
Pertrinta pievagrybių sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Netradiciniai šaltibarščiai su aguročiu
-
Pievagrybių sriuba studentiškai
-
Pupų sriuba
-
Kiškio kopūstų sriuba
-
Džiovintų grybų sriuba
-
Pieniška briuselinių kopūstų sriuba
-
Trinta sriuba su salierais
-
Pieniška sriuba su kruopomis
-
Burokėlių sriuba
-
Burokėlių ir apelsinų sriuba su šaldyto jogurto kubeliais
-
Olandiška salierų sriuba
-
Pievagrybių sriuba su raugintais agurkais
-
Baltoji brokolių sriuba
-
Šalta mėlynių sriuba
-
Aštri meksikietiška sriuba
-
Silkinė (nors beveik šilkinė) šaltsriubė
-
Cukinijų sriuba su kariu
Trinta salierų sriuba
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Salierai, šaknys,
500 gramų -
Grietinėlė, 35%,
400 gramų -
Vanduo,
1.5 litro - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salierą nuvalykite, supjaustykite kubeliais ir virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštėja.
Po to salierą pertrinkite per sietelį. Sriubą užbalinkite grietinėle.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
