Salierą nuvalykite, supjaustykite kubeliais ir virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštėja.
Po to salierą pertrinkite per sietelį. Sriubą užbalinkite grietinėle.

Trinta salierų sriuba
INGREDIENTAI:
500 gramų | salierai (šaknys) |
400 gramų | grietinėlės, 35% |
1.5 litro | vanduo |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Burnočių sriuba
-
Ryžių sriuba su pievagrybiais
-
Greitoji sriubukė
-
Pieniška sriuba su makaronais
-
Lukštuko čili sriubkošė
-
Meksikietiška sriuba
-
Petražolių sriuba
-
Rugpjūčio skonis
-
Sriuba ''Greitukė''
-
Kreminė salierų sriuba
-
Žuvienė, virta ant laužo
-
Vasariška sriuba
-
Pertrinta burokėlių sriuba
-
Džiovintų grybų sriuba
-
Agurkinė sriuba
-
Bananų sriuba
-
Grybų sriuba
-
Pieniška briuselinių kopūstų sriuba
-
Pieniška miltinukų sriuba
-
Saldi sriuba
Trinta salierų sriuba
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Salierai, šaknys,
500 gramų -
Grietinėlė, 35%,
400 gramų -
Vanduo,
1.5 litro - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salierą nuvalykite, supjaustykite kubeliais ir virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštėja.
Po to salierą pertrinkite per sietelį. Sriubą užbalinkite grietinėle.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...