Salierą nuvalykite, supjaustykite kubeliais ir virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštėja.
Po to salierą pertrinkite per sietelį. Sriubą užbalinkite grietinėle.

Trinta salierų sriuba
INGREDIENTAI:
500 gramų | salierai (šaknys) |
400 gramų | grietinėlės, 35% |
1.5 litro | vanduo |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Burokėlių sriuba
-
Špinatų sriuba
-
Morkų sriuba
-
Sriuba su makaronais
-
Saldi sriuba su džiovintais obuolais
-
Trinta kukurūzų sriuba
-
Rūgšynių sriuba
-
Pieniška moliūgų sriuba
-
Sriuba „Minestrone“
-
Daržovių sriuba su pupelėmis
-
Šviežių kopūstų sriuba
-
Vištienos sriuba su koldūnais
-
Kopūstienė su grybais
-
Vasariška sriuba
-
Vengriška šalta sriuba
-
Rugštynių sriuba su vištienos sparneliais
-
Šaltibarščiai kitaip
-
Vengriški barščiai
-
Pievagrybių sriuba su anakardžiais
-
Pupų sriuba
Trinta salierų sriuba
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Salierai, šaknys,
500 gramų -
Grietinėlė, 35%,
400 gramų -
Vanduo,
1.5 litro - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salierą nuvalykite, supjaustykite kubeliais ir virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštėja.
Po to salierą pertrinkite per sietelį. Sriubą užbalinkite grietinėle.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...