Salierą nuvalykite, supjaustykite kubeliais ir virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštėja.
Po to salierą pertrinkite per sietelį. Sriubą užbalinkite grietinėle.

Trinta salierų sriuba
INGREDIENTAI:
500 gramų | salierai (šaknys) |
400 gramų | grietinėlės, 35% |
1.5 litro | vanduo |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Makaronų sriuba su jautienos juostelėmis
-
Čili sriuba
-
Dilgėlių sriuba
-
Aštri pomidorų sriuba
-
Daržovių sriuba su žiediniais kopūstais
-
Trinta brokolių ir žirnių sriuba
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
-
Ukrainietiški barščiai
-
Vasaros sriuba
-
Žalumynų ir sūrio sriuba
-
Aguonpienis
-
Baltoji brokolių sriuba
-
Sriuba su perlinėm kruopom
-
Vištienos sultinys
-
Prancūziška žirnienė
-
Sultinys su pievagrybiais
-
Pomidorinė sriuba
-
Imbierinė avokadų sriuba
-
Pomidorų sriuba su mėsa
-
Leipcigo daržovių šiupininė
Trinta salierų sriuba
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Salierai, šaknys,
500 gramų -
Grietinėlė, 35%,
400 gramų -
Vanduo,
1.5 litro - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salierą nuvalykite, supjaustykite kubeliais ir virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštėja.
Po to salierą pertrinkite per sietelį. Sriubą užbalinkite grietinėle.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...