Triufeliai su kalėdiniu punšu
AUTORIUS:
Dan Sukker,
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Autorius apie receptą: Iš nurodytų ingredientų paruošite 20 triufelių. Iš nurodytų ingredientų paruošite 20 triufelių. Dan Sukker
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
250 gramų juodojo šokolado
100 mililitrų grietinėlės, 35%
25 gramai sviestas
5 valgomieji šaukštai dansukker cukrus farinas
3 valgomieji šaukštai kalėdinis punšas
Pabarstymui:
šiek tiek kakava
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Susmulkinkite šokoladą.
2.
Prikaistuvyje užvirkite grietinėlę ir cukrų „Farinas“.
3.
Nukelkite prikaistuvį nuo ugnies. Suberkite šokoladą, sudėkite sviestą, supilkite kalėdinį punšą ir maišykite iki vientisos masės. Palaukite, kol truputį atauš.
4.
Sukrėskite triufelių mišinį į nedidelius indelius ir padėkite į šaldytuvą ataušti.
5.
Lengvai pabarstykite kakavos milteliais ir patiekite.

Populiariausi receptai šią savaitę

Triufeliai su kalėdiniu punšu

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai: Pabarstymui:
Autoriaus žodis: Iš nurodytų ingredientų paruošite 20 triufelių. Dan Sukker
Gaminimo eiga:
  1. Susmulkinkite šokoladą.

  2. Prikaistuvyje užvirkite grietinėlę ir cukrų „Farinas“.

  3. Nukelkite prikaistuvį nuo ugnies. Suberkite šokoladą, sudėkite sviestą, supilkite kalėdinį punšą ir maišykite iki vientisos masės. Palaukite, kol truputį atauš.

  4. Sukrėskite triufelių mišinį į nedidelius indelius ir padėkite į šaldytuvą ataušti.

  5. Lengvai pabarstykite kakavos milteliais ir patiekite.

Receptą atsiuntė Dan Sukker
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų