
Triufeliai su kalėdiniu punšu
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
250 gramų | juodojo šokolado | |
100 mililitrų | grietinėlės, 35% | |
25 gramai | sviestas | |
5 valgomieji šaukštai | dansukker cukrus farinas | |
3 valgomieji šaukštai | kalėdinis punšas | |
Pabarstymui: | ||
šiek tiek | kakava |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Susmulkinkite šokoladą.
2.
Prikaistuvyje užvirkite grietinėlę ir cukrų „Farinas“.
3.
Nukelkite prikaistuvį nuo ugnies. Suberkite šokoladą, sudėkite sviestą, supilkite kalėdinį punšą ir maišykite iki vientisos masės. Palaukite, kol truputį atauš.
4.
Sukrėskite triufelių mišinį į nedidelius indelius ir padėkite į šaldytuvą ataušti.
5.
Lengvai pabarstykite kakavos milteliais ir patiekite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ledai ant pagaliuko
-
Uogų desertas
-
"Apsnigtos avietės"
-
Obuolių šerbetas
-
Velykinis želinių kiaušinių lizdas
-
Vaniliniai ledai su įcukrintais vaisiais
-
Kalėdinės spurgos
-
Braškių želės saldainiai
-
Šokoladiniai ledai
-
Sausainių tortas
-
Ledų tortas
-
Vyšnių želė
-
Obuolių saldainiai ''Mėnulio skalda"
-
Želė su trešnemis ir persikais
-
Spurgos su įdaru ir glaistu
-
Naminiai ledai
-
Varškės rutuliukai „Raffaello“
-
Sausainių gardėsis su varške
-
Vaisių desertas su brendžiu
-
Dribsnių kokteilis
Triufeliai su kalėdiniu punšu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Juodasis šokoladas,
250 gramų -
Grietinėlė, 35%,
100 mililitrų -
Sviestas,
25 gramai -
Dansukker cukrus Farinas,
5 valgomieji šaukštai -
Kalėdinis punšas,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Kakava
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Susmulkinkite šokoladą.
Prikaistuvyje užvirkite grietinėlę ir cukrų „Farinas“.
Nukelkite prikaistuvį nuo ugnies. Suberkite šokoladą, sudėkite sviestą, supilkite kalėdinį punšą ir maišykite iki vientisos masės. Palaukite, kol truputį atauš.
Sukrėskite triufelių mišinį į nedidelius indelius ir padėkite į šaldytuvą ataušti.
Lengvai pabarstykite kakavos milteliais ir patiekite.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...