
Saldūs migdolai su druska
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
200 gramų | migdolai |
70 gramų | dansukker cukrus farinas |
60 gramų | „dansukker“ cukraus milteliai |
1 valgomasis šaukštas | vanduo |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Į prikaistuvį suberkite saldžiuosius migdolus ir cukraus miltelius, cukrų „Farinas“ ir vandenį. Nustatykite didžiausią viryklės kaitrumą ir kruopščiai maišykite.
2.
Sumažinkite ugnį ir įberkite druskos. Maišykite, kol cukrus visiškai ištirps. Nuolat reguliuokite ugnį, kad cukrus nepridegtų.
3.
Išpilkite migdolus ant kepimo popieriaus. Pabarstykite trupučiu druskos. Ataušusius migdolus susmulkinkite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grietinėlės pyragas
-
Ridikėlių traškučiai
-
Ledų ir kolos kokteilis
-
Tinginys pagal J. Oliverį
-
Jogurtiniai putėsiai su želė sluoksniu
-
Kriaušės tešloje
-
Šokoladiniai traškučiai
-
Citrinos drebučiai
-
Juodųjų serbentų sausainiai
-
Obuolių tortas su varške
-
Naminiai ledai
-
Vafliai su graikiniais riešutais
-
Bananai tešloje
-
Ledinukai "popsiukai"
-
Kepti obuoliai su įdaru
-
Braškinis tiramisu
-
Kriaušės su riešutais
-
Mėtinis agurkų šerbetas
-
Irisiniai saldainiai
-
Šokolado putėsiai
Saldūs migdolai su druska
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Migdolai,
200 gramų -
Dansukker cukrus Farinas,
70 gramų -
„Dansukker“ cukraus milteliai,
60 gramų -
Vanduo,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į prikaistuvį suberkite saldžiuosius migdolus ir cukraus miltelius, cukrų „Farinas“ ir vandenį. Nustatykite didžiausią viryklės kaitrumą ir kruopščiai maišykite.
Sumažinkite ugnį ir įberkite druskos. Maišykite, kol cukrus visiškai ištirps. Nuolat reguliuokite ugnį, kad cukrus nepridegtų.
Išpilkite migdolus ant kepimo popieriaus. Pabarstykite trupučiu druskos. Ataušusius migdolus susmulkinkite.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...