
Saldūs migdolai su druska
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
200 gramų | migdolai |
70 gramų | dansukker cukrus farinas |
60 gramų | „dansukker“ cukraus milteliai |
1 valgomasis šaukštas | vanduo |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Į prikaistuvį suberkite saldžiuosius migdolus ir cukraus miltelius, cukrų „Farinas“ ir vandenį. Nustatykite didžiausią viryklės kaitrumą ir kruopščiai maišykite.
2.
Sumažinkite ugnį ir įberkite druskos. Maišykite, kol cukrus visiškai ištirps. Nuolat reguliuokite ugnį, kad cukrus nepridegtų.
3.
Išpilkite migdolus ant kepimo popieriaus. Pabarstykite trupučiu druskos. Ataušusius migdolus susmulkinkite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Spanguolių putėsiai
-
Šokoladinis fondiu
-
Imbieriniai biscotti
-
Dr. Oetker glaistytas aviečių tortas
-
„McFlurry“ desertas
-
Kavos desertas su šokoladiniais kamuoliukais
-
Pyragas „Sniegas“
-
Šokoladiniai ledai
-
Mėtinis agurkų desertas
-
Bananinis tortas-pyragas
-
Vasariški morengai
-
Citrinos drebučiai
-
Desertas "Snieguolė"
-
Vaisių ir uogų sriuba "Vasarėlė"
-
Varškės desertas
-
Karameliniai saldainiai su riešutais
-
Kepti bananai su ledais ir karamele
-
Citrininiai putėsiai
-
Alaus ir juodojo šokolado triufeliai su graikiškais riešutais
-
Lilės tortas
Saldūs migdolai su druska
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Migdolai,
200 gramų -
Dansukker cukrus Farinas,
70 gramų -
„Dansukker“ cukraus milteliai,
60 gramų -
Vanduo,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į prikaistuvį suberkite saldžiuosius migdolus ir cukraus miltelius, cukrų „Farinas“ ir vandenį. Nustatykite didžiausią viryklės kaitrumą ir kruopščiai maišykite.
Sumažinkite ugnį ir įberkite druskos. Maišykite, kol cukrus visiškai ištirps. Nuolat reguliuokite ugnį, kad cukrus nepridegtų.
Išpilkite migdolus ant kepimo popieriaus. Pabarstykite trupučiu druskos. Ataušusius migdolus susmulkinkite.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...