Saldūs migdolai su druska
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
200 gramų | migdolai |
70 gramų | dansukker cukrus farinas |
60 gramų | „dansukker“ cukraus milteliai |
1 valgomasis šaukštas | vanduo |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Į prikaistuvį suberkite saldžiuosius migdolus ir cukraus miltelius, cukrų „Farinas“ ir vandenį. Nustatykite didžiausią viryklės kaitrumą ir kruopščiai maišykite.
2.
Sumažinkite ugnį ir įberkite druskos. Maišykite, kol cukrus visiškai ištirps. Nuolat reguliuokite ugnį, kad cukrus nepridegtų.
3.
Išpilkite migdolus ant kepimo popieriaus. Pabarstykite trupučiu druskos. Ataušusius migdolus susmulkinkite.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kriaušės su riešutais
- Jogurtinis pudingas
- Pieniški saldainiai
- Lilės tortas
- Kuršėnietiškas "Čik Čaki"
- Spurgos iš varškės
- Grietinėlės desertas su karštame vyne virtomis spanguolėmis
- Kaimiški ledai
- Pyragėliai su kremu
- Šokoladiniai ledai
- Kepti obuoliai
- Sausainių mišinys stiklainyje
- Nuga
- Kepti įdaryti obuoliai
- Kokosų skanumėlis (Kokosmums)
- Vaisinis desertas
- Imbieriniai saldainiai
- Naminiai ledai
- Vaflių tortas
- Vyšninis tiramisu (be kiaušinių)
Saldūs migdolai su druska
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Migdolai,
200 gramų -
Dansukker cukrus Farinas,
70 gramų -
„Dansukker“ cukraus milteliai,
60 gramų -
Vanduo,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į prikaistuvį suberkite saldžiuosius migdolus ir cukraus miltelius, cukrų „Farinas“ ir vandenį. Nustatykite didžiausią viryklės kaitrumą ir kruopščiai maišykite.
Sumažinkite ugnį ir įberkite druskos. Maišykite, kol cukrus visiškai ištirps. Nuolat reguliuokite ugnį, kad cukrus nepridegtų.
Išpilkite migdolus ant kepimo popieriaus. Pabarstykite trupučiu druskos. Ataušusius migdolus susmulkinkite.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...