
Turkiška avienos sriuba
INGREDIENTAI:
500 gramų | avienos |
0.5 stiklinės | ryžiai |
šiek tiek | žalumynų (sriubai) |
2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
1 stiklinė | jogurtas |
1 vienetas | citrinos (išspausta) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsa išverdama 1,25L negausiai pasūdyto vandens kartu su nuvalytais ir smulkiai supjaustytais prieskoniniais žalumynais. Ryžiai perplaunami ir išverdami perkoštame sultinyje. Tryniai, jogurtas ir išspaustos citrinos sultys atsargiai išsukama ir, nuolat maišant, supilama į nuo ugnies nukeltą karštą sriubą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rūgšynių sriuba
-
Keptų moliūgų sriuba su vištiena
-
Pupelių sriuba su miško grybais
-
Jautienos sriuba
-
Daržovių sriuba su šonine
-
Šaltibarščiai
-
Šiuolaikiška blėkų sriuba
-
Ankstyvieji šaltibarščiai su obuolių sultimis
-
Burokėlių ir apelsinų sriuba su šaldyto jogurto kubeliais
-
Prancūziška svogūnų sriuba
-
Bulvių ir špinatų sriuba
-
Maitiška bulvienė su širdimi
-
Pupelių sriuba
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
-
Rūgštynių sriuba su špinatais
-
Šalta šviežių agurkų sriuba
-
Saldi agrastų sriuba
-
Paprasta rūgštynių sriuba
-
Dešros sriuba
-
Žirnių sriuba
Turkiška avienos sriuba
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Aviena,
500 gramų -
Ryžiai,
0.5 stiklinės - Žalumynai, sriubai
-
Kiaušiniai, tryniai,
2 vienetai -
Jogurtas,
1 stiklinė -
Citrinos, išspausta,
1 vienetas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa išverdama 1,25L negausiai pasūdyto vandens kartu su nuvalytais ir smulkiai supjaustytais prieskoniniais žalumynais. Ryžiai perplaunami ir išverdami perkoštame sultinyje. Tryniai, jogurtas ir išspaustos citrinos sultys atsargiai išsukama ir, nuolat maišant, supilama į nuo ugnies nukeltą karštą sriubą.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Arvydas Z
2012-11-03 00:10
Ypatingoji avienos savybė - ji įgyja geriausią skonį ir aromatą apkepinant: pakepinti smulkintus svogūnus ir morkas alyvų aliejuje iki lengvo pasikaramelizavimo, tada sudėti mažais gabaliukais pjaustytą avieną, kuri kepinant dar prisigeria svogūnų ir morkų aromato bei skonio... ir tik tada pilti sultinį ar vandenį, dėti daržoves ir kt....
-
Gapsiukas
2010-02-03 23:10
nem nem :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...