![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Užtepėlė su krabais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 pakelis | varškė (grūdėta) |
150 gramų | krabai (mėsa ar lazdelės) |
3 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | krapai (smulkinti) |
šiek tiek | duona (skrudinta ar prancūziškas batonas) |
šiek tiek | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Krabų mėsą ar lazdeles, česnakų skilteles ir krapus smulkinti, užpilti grūdėtąją varškę, majonezą ir viską išmaišyti. Tepti ant skrudintos duonos ar prancūziško batono.
2.
Česnako dėti pagal skonį, kaip kas mėgsta aštriau ar ne, o krapų tai nepagailėti, kuo daugiau. Tinka švieži ar šaldyti krapai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sumuštiniai su gorgonzola ir figomis
-
Užkandis su silke stiklinėje
-
Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
-
Lavašo suktinukai su rūkyta vištiena ir majonezu
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Įdaryti agurkėliai
-
Marinuotos lašišos užkandis CEVICHE
-
Skani užkandėlė su kepenine dešra
-
Vaisių ir uogų krepšelis su bananiniais paukščiais
-
Sūri širdelė
-
Traškus migdolų užkandis
-
Pusryčių užkandėlė
-
Vėrinukai
-
Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
-
Šventiniai nugarinės suktinukai
-
Vištienos užkandis "Kalėdų žaisliukai"
-
Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
-
Krabų lazdelėmis įdaryti kiaušiniai
-
Braškės šokolade
-
Žuvis tešloje
Užtepėlė su krabais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Varškė, grūdėta,
1 pakelis -
Krabai, mėsa ar lazdelės,
150 gramų -
Česnakas,
3 skiltelės - Krapai, smulkinti
- Duona, skrudinta ar prancūziškas batonas
- Majonezas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Krabų mėsą ar lazdeles, česnakų skilteles ir krapus smulkinti, užpilti grūdėtąją varškę, majonezą ir viską išmaišyti. Tepti ant skrudintos duonos ar prancūziško batono.
Česnako dėti pagal skonį, kaip kas mėgsta aštriau ar ne, o krapų tai nepagailėti, kuo daugiau. Tinka švieži ar šaldyti krapai.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...