Su lupenomis virtos bulvės nulupamos, sumalamos mėsamale, suberiami miltai, krakmolas, įmušami kiaušiniai, pasūdoma, padaromi ploni blyneliai, apibarstomi džiūvėsėliais ir apkepinami riebaluose.
Tiekiami užpilti" sviestu.
Į blynelių tešlą galima įminkyti maltos mėsos (virtos), virtų grybų, pjaustytų petražolių ir kt.
Virtų bulvių blyneliai
INGREDIENTAI:
12 vienetų | bulvių |
2 vienetai | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
2 valgomieji šaukštai | krakmolas |
4 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
3 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Silkė su svogunais marinate
- Užkandėlė su sausais makaronais
- Liežuvio užkandėlė su majonezu
- Briuselio kopūstų ir kumpio šašlykai
- Omleto keksiukai
- Saldus užkandis
- Kepti sūrio sumuštiniai
- Sūri širdelė
- Keptos krevetės
- Žuvies vyniotinis drebučiuose
- Perverti sumuštinukai švediškam stalui
- Aštrus krevečių užkandis
- Keptas sūris
- Skrudintos alyvuogės
- Keptas varškės sūris
- Bulvės daniškai
- Pusryčiai puodelyje
- Žalumynų indeliai su krevetėmis
- Krepšeliai su daržovėmis
- Tortilijų suktinukai
Virtų bulvių blyneliai
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Bulvės,
12 vienetų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Krakmolas,
2 valgomieji šaukštai -
Džiūvėsėliai,
4 valgomieji šaukštai -
Taukai (kiaulių),
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Sviestas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Su lupenomis virtos bulvės nulupamos, sumalamos mėsamale, suberiami miltai, krakmolas, įmušami kiaušiniai, pasūdoma, padaromi ploni blyneliai, apibarstomi džiūvėsėliais ir apkepinami riebaluose.
Tiekiami užpilti" sviestu.
Į blynelių tešlą galima įminkyti maltos mėsos (virtos), virtų grybų, pjaustytų petražolių ir kt.
Reklama:
Komentarai (10)
-
Margarita
2012-11-11 10:48
:super: :bravo: :soku:
-
(anonimas)
2009-09-01 12:21
greitai pasigamina labai geras receptas :-) :super:
-
iluminatas
2009-07-30 13:18
:-o :mmm: :ok:
-
(anonimas)
2009-06-18 11:14
:super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...