450 gramų | lašiša (malta) |
450 gramų | menkės (malta) |
2 valgomieji šaukštai | krakmolas |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | prieskoniai (žuviai) |
200 gramų | špinatai (malti, šaldyti) |
0.5 vieneto | svogūnai |
1 vienetas | morkos (maža) |
Maltą lašišą kiek galima nuspausti, kad kuo mažiau šlapia būtų. Įmušti kiaušinį, dėti smulkiai pjaustytą svogūną, smulkiai tarkuotą morką, šaukštą krakmolo ir džiuvėsėlių. Džiuvėsėlių kiekis priklauso nuo masės šlapumo. Ji neturi būti kieta, bet ir neskysta. Panašiai kaip kotletukams. Šią gerai išminkytą masę dedame į kepimo indą, kuris išklotas kepimo popieriumi. Ruošiame kitą masę: maltą menkę taip pat gerai nusunkiame, dedame kiaušinį, krakmolo šaukštą, atšildytus špinatus ir džiuvėsėlių. Tešla taip pat turi būti panaši į pirmąją masę. Ją dedame ant lašišos masės ir gerai suplojame. Kepame 30 minučių 160 0C orkaitėje. Iškepus ir atvėsinus, supjaustyti norimo dydžio gabaliukais. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Naminis lavašas
- Patroškintos didžiosios tigrinės krevetės
- Dešrelės spiralėje
- Pomidorų užkandėlė
- Užkanda "Lelijos"
- Sultingas Kebabas
- Tortilijos su kumpeliu
- Sluoksniuotos tešlos suktinukai/bandelės "Gardumėlis"
- Šulinėliai su žandenomis
- Krevečių sumuštiniai
- Silkė su virtomis daržovėmis ir krienų su majonezu padažu
- Vėrinukai
- Šventiniai krepšeliai
- ZIGMO lašišos suktinukai su rikotos įdaru
- Lietuviški "sushiai"
- Suši su krabų lazdelėmis
- Migdoliniai kotletėliai
- Vištienos file užkandis
- Pica su pomidorais ir dešra
- Ančiukų širdelių užkandelė
Žuvies pyragėliai
-
Lašiša, malta,
450 gramų -
Menkės, malta,
450 gramų -
Krakmolas,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Prieskoniai, žuviai
-
Špinatai, malti, šaldyti,
200 gramų -
Svogūnai,
0.5 vieneto -
Morkos, maža,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Šį receptuką radau kitam tinklalapyje, bet kadangi išbandžiau pati ir namiškiams patiko, tad siūlau ir jums išmėginti.
Maltą lašišą kiek galima nuspausti, kad kuo mažiau šlapia būtų. Įmušti kiaušinį, dėti smulkiai pjaustytą svogūną, smulkiai tarkuotą morką, šaukštą krakmolo ir džiuvėsėlių. Džiuvėsėlių kiekis priklauso nuo masės šlapumo. Ji neturi būti kieta, bet ir neskysta. Panašiai kaip kotletukams. Šią gerai išminkytą masę dedame į kepimo indą, kuris išklotas kepimo popieriumi. Ruošiame kitą masę: maltą menkę taip pat gerai nusunkiame, dedame kiaušinį, krakmolo šaukštą, atšildytus špinatus ir džiuvėsėlių. Tešla taip pat turi būti panaši į pirmąją masę. Ją dedame ant lašišos masės ir gerai suplojame. Kepame 30 minučių 160 0C orkaitėje. Iškepus ir atvėsinus, supjaustyti norimo dydžio gabaliukais. Skanaus :)