
1 vienetas | cukinija |
1 vienetas | žiediniai kopūstai |
100 gramų | sviestas |
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 stiklinė | pienas |
4 vienetai | pomidorai |
200 gramų | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
šiek tiek | krapai |
Apvirtus cukinijos griežinėlius sudedame ant riebalais pateptos skardos.
Žiedinį kopūstą nuplauname, susmulkiname į nedidelius gabalėlius ir paverdame pasūdytame vandenyje.
Keptuvėje su sviestu pakepame miltus. Nuolat maišydami į juos supilame pieną ir sudedame žiedinius kopūstus. Pabarstome druska bei pipirais.
Atvėsusią žiedinių kopūstų masę dedame ant cukinijos griežinėlių. Ant viršaus uždedame po pomidoro griežinėlį ir pabarstome tarkuotu fermentiniu sūriu.
Kepame orkaitėje apie 10 min. (kol išsilydo fermentinis sūris).
Prieš patiekdami pabarstome susmulkintais krapais.
Šis cukinijų užkandis gali būti patiekiamas ir karštas, ir šaltas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sūrio kremu įdaryta paprika
-
Pusryčių agurkėlių sumuštinukai
-
Vieno kąsnio užkandėlė su antiena
-
Plikyti pyragaičiai su lašiša
-
Greitai įdaryti kiaušiniai
-
Netikras zuikis įdarytas žaliosiomis alyvuogėmis
-
Vorų užkandėlė
-
Traškios sūrio lazdelės
-
Užkanda "Lelijos"
-
Pyragėliai su krabų lazdelėmis
-
Plakta kiaušinienė kaip darželyje
-
Silkės užkandėlė
-
Vaisių ir uogų krepšelis su bananiniais paukščiais
-
Ikrų užkandėlė
-
Fondiu iš moliūgo
-
Silkė su daržovėmis
-
Aštrūs kalakutų kaklai
-
Įdaryti artišokai
-
Lavašo suktinukai su krabų lazdelėmis
-
Pyragėliai su žuvimi
Cukinijos užkandis

- Paruošimo laikas:
-
Cukinija,
1 vienetas -
Žiediniai kopūstai,
1 vienetas -
Sviestas,
100 gramų -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Pienas,
1 stiklinė -
Pomidorai,
4 vienetai -
Sūris, fermentinis,
200 gramų - Druska
- Kvapieji pipirai
- Krapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Cukiniją nulupame, supjaustome griežinėliais, išimame sėklas ir trumpai paverdame pasūdytame vandenyje.
Apvirtus cukinijos griežinėlius sudedame ant riebalais pateptos skardos.
Žiedinį kopūstą nuplauname, susmulkiname į nedidelius gabalėlius ir paverdame pasūdytame vandenyje.
Keptuvėje su sviestu pakepame miltus. Nuolat maišydami į juos supilame pieną ir sudedame žiedinius kopūstus. Pabarstome druska bei pipirais.
Atvėsusią žiedinių kopūstų masę dedame ant cukinijos griežinėlių. Ant viršaus uždedame po pomidoro griežinėlį ir pabarstome tarkuotu fermentiniu sūriu.
Kepame orkaitėje apie 10 min. (kol išsilydo fermentinis sūris).
Prieš patiekdami pabarstome susmulkintais krapais.
Šis cukinijų užkandis gali būti patiekiamas ir karštas, ir šaltas.