| 1 vienetas | cukinija |
| 1 vienetas | žiediniai kopūstai |
| 100 gramų | sviestas |
| 3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| 1 stiklinė | pienas |
| 4 vienetai | pomidorai |
| 200 gramų | sūris (fermentinis) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | kvapieji pipirai |
| šiek tiek | krapai |
Apvirtus cukinijos griežinėlius sudedame ant riebalais pateptos skardos.
Žiedinį kopūstą nuplauname, susmulkiname į nedidelius gabalėlius ir paverdame pasūdytame vandenyje.
Keptuvėje su sviestu pakepame miltus. Nuolat maišydami į juos supilame pieną ir sudedame žiedinius kopūstus. Pabarstome druska bei pipirais.
Atvėsusią žiedinių kopūstų masę dedame ant cukinijos griežinėlių. Ant viršaus uždedame po pomidoro griežinėlį ir pabarstome tarkuotu fermentiniu sūriu.
Kepame orkaitėje apie 10 min. (kol išsilydo fermentinis sūris).
Prieš patiekdami pabarstome susmulkintais krapais.
Šis cukinijų užkandis gali būti patiekiamas ir karštas, ir šaltas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pupelių ir duonos mišrainė
-
Sumuštinis ant salotos lapo
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Skanieji įdaryti kiaušiniai
-
Stebuklingas omletas
-
Kiaušinienė su spelta paplotėliu ir skumbre
-
Maki suši
-
Pyragėliai su daržovėmis
-
Vyšninių pomidorų užkandėlė
-
Pusryčių agurkėlių sumuštinukai
-
Kibinai
-
Duonos riekutės tešloje
-
Dešrelės spiralėje
-
Pusryčiai puodelyje
-
Vegetariškas sumuštinis
-
Sūrio kroketai
-
Kiaušinių ir svogūnų „košė“
-
Liežuvio užkandėlė su majonezu
-
VILIUKO sumuštiniai
-
Svogūnai prie alaus
Cukinijos užkandis
akcijas
- Paruošimo laikas:
-
Cukinija,
1 vienetas -
Žiediniai kopūstai,
1 vienetas -
Sviestas,
100 gramų -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Pienas,
1 stiklinė -
Pomidorai,
4 vienetai -
Sūris, fermentinis,
200 gramų - Druska
- Kvapieji pipirai
- Krapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Cukiniją nulupame, supjaustome griežinėliais, išimame sėklas ir trumpai paverdame pasūdytame vandenyje.
Apvirtus cukinijos griežinėlius sudedame ant riebalais pateptos skardos.
Žiedinį kopūstą nuplauname, susmulkiname į nedidelius gabalėlius ir paverdame pasūdytame vandenyje.
Keptuvėje su sviestu pakepame miltus. Nuolat maišydami į juos supilame pieną ir sudedame žiedinius kopūstus. Pabarstome druska bei pipirais.
Atvėsusią žiedinių kopūstų masę dedame ant cukinijos griežinėlių. Ant viršaus uždedame po pomidoro griežinėlį ir pabarstome tarkuotu fermentiniu sūriu.
Kepame orkaitėje apie 10 min. (kol išsilydo fermentinis sūris).
Prieš patiekdami pabarstome susmulkintais krapais.
Šis cukinijų užkandis gali būti patiekiamas ir karštas, ir šaltas.
