
1 vienetas | cukinija |
1 vienetas | žiediniai kopūstai |
100 gramų | sviestas |
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 stiklinė | pienas |
4 vienetai | pomidorai |
200 gramų | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
šiek tiek | krapai |
Apvirtus cukinijos griežinėlius sudedame ant riebalais pateptos skardos.
Žiedinį kopūstą nuplauname, susmulkiname į nedidelius gabalėlius ir paverdame pasūdytame vandenyje.
Keptuvėje su sviestu pakepame miltus. Nuolat maišydami į juos supilame pieną ir sudedame žiedinius kopūstus. Pabarstome druska bei pipirais.
Atvėsusią žiedinių kopūstų masę dedame ant cukinijos griežinėlių. Ant viršaus uždedame po pomidoro griežinėlį ir pabarstome tarkuotu fermentiniu sūriu.
Kepame orkaitėje apie 10 min. (kol išsilydo fermentinis sūris).
Prieš patiekdami pabarstome susmulkintais krapais.
Šis cukinijų užkandis gali būti patiekiamas ir karštas, ir šaltas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Duonelė su sviesto ir ridikėlių tepiniu
-
Traškūs svogūnų žiedai
-
Kiaušinienė pomidoruose
-
Ikrų užkandėlė
-
Duona su įdaru
-
Keptuvėje keptas varškės sūris
-
Silkės užkandėlė
-
Marinuota skumbrė
-
Kiškienos paštetas
-
Traškios vištienos juostelės
-
Pomidoriukai
-
Orkaitėje keptas omletas su daržovėmis
-
Krevečių sumuštiniai
-
Žavesio skaniausi sumuštinukai
-
Šventinis lavašo vyniotinis
-
Dešrelės spiralėje
-
Žaismingi seniai besmegeniai
-
Karštos bandelės
-
Šventiniai braškių vėrinukai
-
Pikantiškos morkytės
Cukinijos užkandis

- Paruošimo laikas:
-
Cukinija,
1 vienetas -
Žiediniai kopūstai,
1 vienetas -
Sviestas,
100 gramų -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Pienas,
1 stiklinė -
Pomidorai,
4 vienetai -
Sūris, fermentinis,
200 gramų - Druska
- Kvapieji pipirai
- Krapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Cukiniją nulupame, supjaustome griežinėliais, išimame sėklas ir trumpai paverdame pasūdytame vandenyje.
Apvirtus cukinijos griežinėlius sudedame ant riebalais pateptos skardos.
Žiedinį kopūstą nuplauname, susmulkiname į nedidelius gabalėlius ir paverdame pasūdytame vandenyje.
Keptuvėje su sviestu pakepame miltus. Nuolat maišydami į juos supilame pieną ir sudedame žiedinius kopūstus. Pabarstome druska bei pipirais.
Atvėsusią žiedinių kopūstų masę dedame ant cukinijos griežinėlių. Ant viršaus uždedame po pomidoro griežinėlį ir pabarstome tarkuotu fermentiniu sūriu.
Kepame orkaitėje apie 10 min. (kol išsilydo fermentinis sūris).
Prieš patiekdami pabarstome susmulkintais krapais.
Šis cukinijų užkandis gali būti patiekiamas ir karštas, ir šaltas.