4 stiklinės | kvietiniai miltai |
1 stiklinė | alaus |
500 gramų | margarinas |
šiek tiek | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kalėdiniai sausainiai
- Sausainukai su cinamonu
- Persikiniai sausainiai su kokosu
- Kalėdinės dėžutės
- Paukščiukai
- Sausainiai macarons
- Sausainiai su sėklomis “Sveikuoliai”
- Kūčiukai
- Šokoladiniai biskvitai
- Šventiniai sausainiai
- Grybukai
- Kalėdiniai sausainiai
- Biskočiai
- Songoko sausainiai
- Sausainiai su riešutais
- Šokoladiniai avižiniai sausainiukai
- Sausainiai su saldainiukais vaikams
- Sezamo sausainiai
- Lapeliai su įdaru
- Sausainiai „Kalėdų eglutės“
Alaus sausainiai
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
4 stiklinės -
Alus,
1 stiklinė -
Margarinas,
500 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Margariną rupiai sutarkuoti. Supilti alų ir suberti miltus, pagal skonį pasūdyti ir viską gerai išminkyti. Tešlą iškočioti ir formele išpjauti sausainius. Patepti plaktu kiaušiniu ir pabarstyti cukrumi ir aguonomis arba druska ir kmynais. Kepti vidutinio karštumo orkaitėje.
Komentarai (13)
-
Alida
2015-12-29 19:40
Taip būna kieti
-
amanuaelis
2015-08-10 23:21
Gal galima su radler ar d light kepti ar butu blogiau? Ir ar jaucias alaus skonis kai iskepi? Dekui uz atsakymus☺
-
migle
2015-01-09 22:14
kam rasyti komentara: MANAU KAD NEBLOGI... arba TURETU BUT SKANU... kokia info duoda toks komentaras? Tik vieta uzima puslapyje. Tai iskepk,patobulink,pasidalink patirtim ir pakomentuok. va tada bus nauda!!
-
Aušra Č.
2014-11-24 21:54
Sveiki,norėjau paklausti ar sausainukai kai iškepa nebūna kieti?
-
amandulè
2011-02-10 23:01
:alus: :valgau: :super:
-
lina
2009-11-29 15:57
su kmynais ir druska- tiosiog liux!!!
-
Toma
2009-10-11 20:59
esu kepus ir nezmoniska kieki ju iskepus, juos galima ir saldzius daryti,tarkim kaip skruzdelynui su tokiu glajum. siaip tai labai skanus :-)
-
sonata
2009-07-17 20:36
manau kad neblogi :-)
-
dfs
2009-03-16 21:34
o:-) :-* :valgau: :-| :parselis: :soku2: :aiskinu: :-D :-D :-D :-D :-D