Antienos petelius ir rūkytas kiaulių ausis virkite apie 2 valandas nedideliame vandens kiekyje.
Virimo pabaigoje sudėkite pjaustytas morkas, susmulkintą česnaką ir prieskonius.
Antiena drebučiuose (šaltiena)
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
| 500 gramų | antienos (švieži petukai) |
| 2 vienetai | morkos (virtos) |
| 1 žiupsnelis | druska |
| 1 žiupsnelis | pipirai |
| 2 skiltelės | česnakas |
| 2 vienetai | kiauliena (rūkytos ausys) |
| 1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
2.
Išvirusią mėsytę nukaulinkite ir smulkiai supjaustykite. Susmulkintą mėsą sudėkite į puode likusį skystį ir viską gerai išmaišykite.
3.
Į indelius supilstykite pasigamintą masę ir padėkite šaltai stingti. Kai sustingsta, išimkite iš formų ir patiekite su krienais ar acto marinatu. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti agurkai
-
Varškės užtepėlė su pomidorais ir žalumynais
-
Grybų užtepelė
-
Pikantiški krepšeliai
-
Vieno kąsnio sumuštinukai su silke
-
Kiaušininė užkandėlė
-
Silkės pataluos vyniotinis
-
Įdaryti pomidorai šventiniam stalui
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Įdaryti pomidorai
-
Rūkyti naminiai vijūnai
-
Sumuštiniai su krevetėmis
-
Pomidorų užkandėlė
-
Austrės su lietuviškais obuoliais
-
Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
-
Valentino sumuštinukai
-
Vėrinukai su kumpiu
-
Daržovių puokštė "Vasaros gerybės"
-
Sūrio užkandis prie vyno
-
Avokado užtepėlė
Antiena drebučiuose (šaltiena)
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Antiena, švieži petukai,
500 gramų -
Morkos, virtos,
2 vienetai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Česnakas,
2 skiltelės -
Kiauliena, rūkytos ausys,
2 vienetai -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Antienos petelius ir rūkytas kiaulių ausis virkite apie 2 valandas nedideliame vandens kiekyje.
Virimo pabaigoje sudėkite pjaustytas morkas, susmulkintą česnaką ir prieskonius.Išvirusią mėsytę nukaulinkite ir smulkiai supjaustykite. Susmulkintą mėsą sudėkite į puode likusį skystį ir viską gerai išmaišykite.
Į indelius supilstykite pasigamintą masę ir padėkite šaltai stingti. Kai sustingsta, išimkite iš formų ir patiekite su krienais ar acto marinatu. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
