Antienos petelius ir rūkytas kiaulių ausis virkite apie 2 valandas nedideliame vandens kiekyje.
Virimo pabaigoje sudėkite pjaustytas morkas, susmulkintą česnaką ir prieskonius.
Antiena drebučiuose (šaltiena)
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
500 gramų | antienos (švieži petukai) |
2 vienetai | morkos (virtos) |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
2 skiltelės | česnakas |
2 vienetai | kiauliena (rūkytos ausys) |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
2.
Išvirusią mėsytę nukaulinkite ir smulkiai supjaustykite. Susmulkintą mėsą sudėkite į puode likusį skystį ir viską gerai išmaišykite.
3.
Į indelius supilstykite pasigamintą masę ir padėkite šaltai stingti. Kai sustingsta, išimkite iš formų ir patiekite su krienais ar acto marinatu. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vegetariškas sumuštinis
- Lašišos bokšteliai
- Žėlė apelsino žievėje
- Silkių užkandėlė su kiviais
- Velykinis užkandis
- Antiena drebučiuose (šaltiena)
- Silkė su morkomis
- Sočioji užkandėlė su silke
- Vaisių užkandis "Povas"
- Obuolių, ridikėlių ir salierų salotos
- Lietuviški "sushiai"
- Silkė su daržovėmis
- Kaimiška rūkyta dešra
- ZIGMO silkė su daržovių salsa
- Užkandis "Žiemos puokštė"
- Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
- Suši kamuoliukų gamyba
- Pingviniukai
- Vištienos vyniotinis "Marmuras"
- Burokėliai su silke ir karštomis bulvėmis
Antiena drebučiuose (šaltiena)
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Antiena, švieži petukai,
500 gramų -
Morkos, virtos,
2 vienetai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Česnakas,
2 skiltelės -
Kiauliena, rūkytos ausys,
2 vienetai -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Antienos petelius ir rūkytas kiaulių ausis virkite apie 2 valandas nedideliame vandens kiekyje.
Virimo pabaigoje sudėkite pjaustytas morkas, susmulkintą česnaką ir prieskonius.Išvirusią mėsytę nukaulinkite ir smulkiai supjaustykite. Susmulkintą mėsą sudėkite į puode likusį skystį ir viską gerai išmaišykite.
Į indelius supilstykite pasigamintą masę ir padėkite šaltai stingti. Kai sustingsta, išimkite iš formų ir patiekite su krienais ar acto marinatu. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...