Aštrus guliašas
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
| 500 gramų | kiauliena (išpjova) |
| 1 vienetas | poras |
| 2 vienetai | pipirai (aštrūs) |
| šiek tiek | prieskoniai |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Išpjovą supjaustyti stambiais gabalais, pagardinti druska bei pipirais. Apkepti iš abiejų pusių ant labai stiprios ugnies.
2.
Porus stambiai supjaustyti ir apkepti su sviestu. Pipirus supjaustyti.
3.
Į karščiui atsparų indą sudėti kiaulieną, porus, paprikas. Paardinti druska , pipirais bei prieskoniais. Įpilti sviesto, kuriame kepėt porus, įpilti stiklinė vandens ir kepti 200 °C temp. orkaitėje apie 30 min., uždengus dangčiu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautienos nugarinės kepsnys
-
Įdaryti burokėliai
-
Kepta marinuota veršiena
-
Rūkytas kumpis, keptas folijoje
-
Tortilijos
-
Kiaulienos kepsniai orkaitėje su pomidorais ir pievagrybiais
-
Mėsos apkepas
-
Sultingas šnicelis
-
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
-
Kiaulienos kepsniai
-
Įdaryti piepagrybiai
-
Balandėliai pagal Viką
-
Gardūs veršienos karbonadai
-
Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
-
Orkaitėje apkeptos kiaulių kojos
-
Strėvos suktinis kitaip
-
Karbonadas „Skanumas“
-
Kepsniai su ananasais
-
Troškinta veršiena
-
Kepti inkstai
Aštrus guliašas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kiauliena, išpjova,
500 gramų -
Poras,
1 vienetas -
Pipirai, aštrūs,
2 vienetai - Prieskoniai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išpjovą supjaustyti stambiais gabalais, pagardinti druska bei pipirais. Apkepti iš abiejų pusių ant labai stiprios ugnies.
Porus stambiai supjaustyti ir apkepti su sviestu. Pipirus supjaustyti.
Į karščiui atsparų indą sudėti kiaulieną, porus, paprikas. Paardinti druska , pipirais bei prieskoniais. Įpilti sviesto, kuriame kepėt porus, įpilti stiklinė vandens ir kepti 200 °C temp. orkaitėje apie 30 min., uždengus dangčiu.
Reklama:
Komentarai (2)
-
vitalis
2016-01-14 08:30
Labai jau paprasta det nieko!!!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
