Sutarkuokite bananą ir obuolius burokine tarka.
Išplakite kiaušinius su cukrumi, įmaišykite kepimo miltelius, vaisius ir miltus.
Gauta blynų tešla turi būti riebios grietinės konsistencijos, tad jei kiaušiniai dideli, įdėkite daugiau miltų, jei kiaušiniai mažesni - mažiau miltų.
Pilkite po šaukštą tešlos į įkaitintą keptuvę (pateptą sviestu) ir kepkite blynus, kol abi blyno pusės gražiai apskrunda.

Bananiniai blyneliai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | vanilinis cukrus |
šiek tiek | cukrus |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 vienetas | bananai (gerai išnokęs) |
2 vienetai | obuoliai |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
5 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Cukinijų blyneliai
-
Makaroninis su krabais
-
Blyneliai su razinomis
-
Kvietinių miltų blynai
-
Blyneliai su šokolado traškučiais
-
Brokolių blyneliai
-
Amerikietiški blyneliai
-
Kaliaropių blyneliai
-
Blynas su daržovėmis ir grybais Kūčioms
-
Blynai su lęšiais
-
Ryžių ir veršienos blyneliai
-
Raugintų kopūstų blyneliai
-
Krevečių blyneliai
-
Blynai su sojos faršu
-
Žuvies ir pupelių blynai
-
Šokoladiniai blynai
-
Lietiniai su špinatais ir lašišos įdaru
-
Lietiniai blyneliai su kopūstėliais
-
Blynai su cukinija ir krabų lazdelėmis
-
Spelta blyneliai
Bananiniai blyneliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Vanilinis cukrus
- Cukrus
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Bananai, gerai išnokęs,
1 vienetas -
Obuoliai,
2 vienetai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Kvietiniai miltai,
5 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sutarkuokite bananą ir obuolius burokine tarka.
Išplakite kiaušinius su cukrumi, įmaišykite kepimo miltelius, vaisius ir miltus.
Gauta blynų tešla turi būti riebios grietinės konsistencijos, tad jei kiaušiniai dideli, įdėkite daugiau miltų, jei kiaušiniai mažesni - mažiau miltų.
Pilkite po šaukštą tešlos į įkaitintą keptuvę (pateptą sviestu) ir kepkite blynus, kol abi blyno pusės gražiai apskrunda.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...