
Bulvių dubenėliai
INGREDIENTAI:
12 vienetų | bulvių (virtos) |
3 vienetai | bulvių (virtos) |
100 gramų | kiaulienos lašiniai |
2 vienetai | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žalios bulvės sutarkuojamos, išspaudžiamos, tada sudedamos virtos sugrūstos bulvės, pasūdoma, suminkoma. Iš masės daromi nedideli rutuliukai, jie suplojami ir viduryje įspaudžiama duobutė. Dubenėliai dedami į verdantį pasūdytą vandenį. Išverda per 15 min. Tiekiami su spirgučiais, pakepintais su susmulkintais svogūnais, pagardintais grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkės iešmeliai su svogūnėliais, paprikomis ir grietinės padažu
-
Kokteilinės krabų salotos krepšeliuose
-
Brokoliai tešloje
-
Marinuotos lašišos užkandis CEVICHE
-
Kiaušiniai įdaryti silke
-
Keptų kalmarų užkandėlė
-
Fondiu iš moliūgo
-
Antienos filė su traškučiais ir ožkos pieno sūriu
-
Silkė su daržovėmis
-
Karštas aštrus užkandis iš pupelių
-
Briuselio kopūstų ir kumpio šašlykai
-
Užkandis su silke stiklinėje
-
Lašišos sumuštinukai
-
Kalakutienos kepsneliai
-
Sumuštinukai "Sweat dreams"
-
Daržovių puokštė
-
Silkė su raudonu grybų padažu
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kalakutiena
-
Šaltiena "Gerulis"
-
Keptas lietuviškas sūris
Bulvių dubenėliai
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Bulvės, virtos,
12 vienetų -
Bulvės, virtos,
3 vienetai -
Kiaulienos lašiniai,
100 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žalios bulvės sutarkuojamos, išspaudžiamos, tada sudedamos virtos sugrūstos bulvės, pasūdoma, suminkoma. Iš masės daromi nedideli rutuliukai, jie suplojami ir viduryje įspaudžiama duobutė. Dubenėliai dedami į verdantį pasūdytą vandenį. Išverda per 15 min. Tiekiami su spirgučiais, pakepintais su susmulkintais svogūnais, pagardintais grietine.
Reklama:
Komentarai (8)
-
jovita
2011-10-26 12:33
man keista kat nereikia krakmolo as bijau kat jie subires.... :-)
-
Linksmute
2010-01-15 17:18
Mes tai si patiekala vadiname "pirstu bakst". Suvoliojam rutuliuka ir tiesiog bakstelt pirstu i viduri.Jokiu dubeneliu nereikia formuot , nes rutuliukai turi buti nedideli , kitaip nebus skanu.Lenkai sita patiekala , kiek zinau,kleckais vadina.Einu gaminti - nezinau kiek metu nedariau. :-D
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...