Bulvių dubenėliai
INGREDIENTAI:
12 vienetų | bulvių (virtos) |
3 vienetai | bulvių (virtos) |
100 gramų | kiaulienos lašiniai |
2 vienetai | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žalios bulvės sutarkuojamos, išspaudžiamos, tada sudedamos virtos sugrūstos bulvės, pasūdoma, suminkoma. Iš masės daromi nedideli rutuliukai, jie suplojami ir viduryje įspaudžiama duobutė. Dubenėliai dedami į verdantį pasūdytą vandenį. Išverda per 15 min. Tiekiami su spirgučiais, pakepintais su susmulkintais svogūnais, pagardintais grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Avokadai su krevetėmis
- Silkės ir bulvės susitikimas
- Sumuštiniai su rūkytu šamu, keptais pomidoriukais, razinomis ir kedro riešutais
- Ant grotelių keptos daržovės
- Užkandis "Žiemos puokštė"
- Silkė su salotomis
- Lašišos paštetas su žirneliais ir olandišku padažu
- Krepšeliai su grybais
- Suši su krabų lazdelėmis
- Terrine kalakutienos ir vištienos
- Kiaušinių krepšeliai
- Lazdelės su sūriu
- Užkandis su ZIGMO silke ir tepamu sūriu Philadelphia
- Užkandis su vytinta jautiena
- Ančiukų širdelių užkandelė
- Įdarytų paprikų užkandis
- Vyniotinis iš faršo ir sūrio
- Karšti sumuštiniai su morkomis
- Silkių vyniotiniai
- Pikantiški sumuštiniai
Bulvių dubenėliai
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Bulvės, virtos,
12 vienetų -
Bulvės, virtos,
3 vienetai -
Kiaulienos lašiniai,
100 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žalios bulvės sutarkuojamos, išspaudžiamos, tada sudedamos virtos sugrūstos bulvės, pasūdoma, suminkoma. Iš masės daromi nedideli rutuliukai, jie suplojami ir viduryje įspaudžiama duobutė. Dubenėliai dedami į verdantį pasūdytą vandenį. Išverda per 15 min. Tiekiami su spirgučiais, pakepintais su susmulkintais svogūnais, pagardintais grietine.
Reklama:
Komentarai (8)
-
jovita
2011-10-26 12:33
man keista kat nereikia krakmolo as bijau kat jie subires.... :-)
-
Linksmute
2010-01-15 17:18
Mes tai si patiekala vadiname "pirstu bakst". Suvoliojam rutuliuka ir tiesiog bakstelt pirstu i viduri.Jokiu dubeneliu nereikia formuot , nes rutuliukai turi buti nedideli , kitaip nebus skanu.Lenkai sita patiekala , kiek zinau,kleckais vadina.Einu gaminti - nezinau kiek metu nedariau. :-D
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...