
Bulvių kotletukai
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | bulvių (virtos) |
150 gramų | kvietiniai miltai |
50 gramų | džiūvėsėliai (malti) |
2 vienetai | kiaušiniai |
100 gramų | kiaulienos šoninė (rukyta) |
1 vienetas | svogūnai (laiškai, kapoti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
šiek tiek | taukai (kiaulių) (kepimui) |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | citrinų sultys |
3 valgomieji šaukštai | svogūnai (laiškai, kapoti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Grietinę išmaišyti su citrinos sultimis ir sukapotais svogūnlaiškiais. Paskaninti druska ir pipirais, po to įdėti į šaldvtuvą. Smulkiai supjaustytą šoninę ir svogūną pakepinti keptuvėje. Nuluptas bulves sumalti mėsmale, suberti šoninę su svogūnu, miltus, maltus džiūvėsėlius, kiaušinius, druską ir pipirus. Kruopščiai išminkyti tešlą. Drėgnomis rankomis formuoti mažus kotletėlius, iš abiejų pusių kepti įkaitintuose taukuose, kol apskrus. Patiekti su grietinės padažu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šviežių kopūstų - morkų salotos su majonezu
-
Kalakutienos pyragas
-
Kalakukas ant iešmelių
-
Paprastas varškės apkepas
-
Varškės virtinukai
-
Makaronai su sojos faršu
-
Japoniški baklažanai
-
Margaritos žuvies apkepas
-
Šventinė kiaulienos armonikėlė
-
Grilyje kapta vištienos filė
-
Kiaulienos šašlykai kepti orkaitėje
-
Skumbrė kepta orkaitėje
-
Kiaulienos nugarinė ananasų sultyse
-
Įdarytos bulvės
-
Morkų blyneliai
-
Kiaulienos faršo kukuliukai įdaryti sūriu
-
Risotto
-
Ryžių ir veršienos blyneliai
-
Kiaulienos kotletai, kepti ant laužo
-
Netikras zuikis tešloje
Bulvių kotletukai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Bulvės, virtos,
1 kilogramas -
Kvietiniai miltai,
150 gramų -
Džiūvėsėliai, malti,
50 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kiaulienos šoninė, rukyta,
100 gramų -
Svogūnai, laiškai, kapoti,
1 vienetas - Druska
- Kvapieji pipirai
- Taukai (kiaulių), kepimui
-
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Citrinų sultys,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai, laiškai, kapoti,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grietinę išmaišyti su citrinos sultimis ir sukapotais svogūnlaiškiais. Paskaninti druska ir pipirais, po to įdėti į šaldvtuvą. Smulkiai supjaustytą šoninę ir svogūną pakepinti keptuvėje. Nuluptas bulves sumalti mėsmale, suberti šoninę su svogūnu, miltus, maltus džiūvėsėlius, kiaušinius, druską ir pipirus. Kruopščiai išminkyti tešlą. Drėgnomis rankomis formuoti mažus kotletėlius, iš abiejų pusių kepti įkaitintuose taukuose, kol apskrus. Patiekti su grietinės padažu.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...