Įdarui papildomai reikės: 40 g džiovintų grybų, 2 svogūnai, 100 g sviesto, truputį pipirų, lauro lapelių, druskos.
Įdarui išmirkyti grybai išverdami, supjaustomi kubeliais ir pakepinami su susmulkintais svogūnais. Atšaldytas įdaras sumaišomas su sviestu ir iš jo formuojamas volelis.
Mėsa išmušama kūjeliu, pabarstoma prieskoniais, druska. Ant jos dedamas įdaras. Sudėjus įdarą, mėsa suvyniojama voleliu ir kepama riebaluose. Suktinis tiekiamas užpiltas sviestu. Aplinkui apdėliojamas virtomis bulvėmis, virtomis morkomis, žaliaisiais žirneliais. Puošiamas petražolėmis.

Strėvos suktinis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
100 gramų | taukai (kiaulių) |
80 gramų | sviestas (tirpintas) |
800 gramų | kiaulienos nugarinė |
2 vienetai | kiaušiniai |
100 gramų | džiūvėsėliai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Orkaitėje kepti kotletai
-
Holishki (balandėliai)
-
Kepta jautienos nugarinė
-
Šventinškai paruošta sprandinė
-
Kiaulienos šašlykai greitai
-
Šašlykai, marinuoti kefyre
-
Šašlykai su majonezu
-
Suktinukai
-
Mėsos ir daržovių drebučiai
-
Neringos kepsnys
-
Virta šerniena
-
Kepenys su mandarinais
-
Aurimo šašlykas
-
Įdaryta paprika
-
Faršu ir paprikomis įdaryti pievagrybiai
-
Troškintos veršienos kepenėlės
-
Šašlykas majoneze
-
Naminis kiaulienos šnicelis
-
Kiaulienos kukuliai su ryžiais
-
Citrininė karka su keptomis daržovėmis
Strėvos suktinis
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Taukai (kiaulių),
100 gramų -
Sviestas, tirpintas,
80 gramų -
Kiaulienos nugarinė,
800 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Džiūvėsėliai,
100 gramų - Juodieji pipirai
- Petražolės
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įdarui papildomai reikės: 40 g džiovintų grybų, 2 svogūnai, 100 g sviesto, truputį pipirų, lauro lapelių, druskos.
Įdarui išmirkyti grybai išverdami, supjaustomi kubeliais ir pakepinami su susmulkintais svogūnais. Atšaldytas įdaras sumaišomas su sviestu ir iš jo formuojamas volelis.
Mėsa išmušama kūjeliu, pabarstoma prieskoniais, druska. Ant jos dedamas įdaras. Sudėjus įdarą, mėsa suvyniojama voleliu ir kepama riebaluose. Suktinis tiekiamas užpiltas sviestu. Aplinkui apdėliojamas virtomis bulvėmis, virtomis morkomis, žaliaisiais žirneliais. Puošiamas petražolėmis.
Reklama:
Komentarai (7)
-
(*)
2011-03-23 16:14
a kur dzhiuveselius det?manau paniruotei, a ne?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...