
Orkaitėje apkeptos kiaulių kojos
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
6 vienetai | kiaulės kojos |
1 stiklinė | druska |
1 vienetas | svogūnai |
1 galva | česnakas |
1 arbatinis šaukštelis | maltų lauro lapų |
3 žiupsneliai | džiovintas bazilikas |
3 žiupsneliai | juodieji pipirai |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Kojas gerai nuskusti ir išmirkyti vandenyje.
2.
Virti lėtai apie valandą puode su druska ir prieskoniais, svogūnu.
3.
Po to išimti, sudėti į aliejumi pateptą skardą, apiberti smulkintais česnakais, sumaišytais su nedideliu kiekiu tų pačių prieskonių, o jei reikia, tai ir druskos.
Dėti į įkaitintą 180C orkaitę ir kepti dar apie pusvalandį.
Dėti į įkaitintą 180C orkaitę ir kepti dar apie pusvalandį.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiniškos šventės namuose
-
Žuvinto kepsnys
-
Rostbifas
-
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
-
Šventinškai paruošta sprandinė
-
Kepsneliai su slyvomis
-
Kiaulienos išpjova po porais
-
Guliašas
-
Faršo vyniotinis
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys “Armonika”
-
Kebabas ant iešmo
-
Savo sultyse marinuoti šašlykai
-
Mėsos kukuliai
-
Vyne troškintas triušis
-
Karbonadas „Skanumas“
-
Guliašas su šafranu
-
Pikantikškas kiaulienos kepsnys vyno padaže
-
Keptas triušis su ryžiais
-
Jautiena kopūstų padaže
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
Orkaitėje apkeptos kiaulių kojos
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiaulės kojos,
6 vienetai -
Druska,
1 stiklinė -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
1 galva -
Malti lauro lapai,
1 arbatinis šaukštelis -
Džiovintas bazilikas,
3 žiupsneliai -
Juodieji pipirai,
3 žiupsneliai - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mindaugas
Gaminimo eiga:
Kojas gerai nuskusti ir išmirkyti vandenyje.
Virti lėtai apie valandą puode su druska ir prieskoniais, svogūnu.
Po to išimti, sudėti į aliejumi pateptą skardą, apiberti smulkintais česnakais, sumaišytais su nedideliu kiekiu tų pačių prieskonių, o jei reikia, tai ir druskos.
Dėti į įkaitintą 180C orkaitę ir kepti dar apie pusvalandį.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai