Orkaitėje apkeptos kiaulių kojos
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 6 vienetai | kiaulės kojos |
| 1 stiklinė | druska |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 1 galva | česnakas |
| 1 arbatinis šaukštelis | maltų lauro lapų |
| 3 žiupsneliai | džiovintas bazilikas |
| 3 žiupsneliai | juodieji pipirai |
| šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Kojas gerai nuskusti ir išmirkyti vandenyje.
2.
Virti lėtai apie valandą puode su druska ir prieskoniais, svogūnu.
3.
Po to išimti, sudėti į aliejumi pateptą skardą, apiberti smulkintais česnakais, sumaišytais su nedideliu kiekiu tų pačių prieskonių, o jei reikia, tai ir druskos.
Dėti į įkaitintą 180C orkaitę ir kepti dar apie pusvalandį.
Dėti į įkaitintą 180C orkaitę ir kepti dar apie pusvalandį.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Labai skanus sprandinės vertinis su keptomis daržovėmis
-
Balandėliai
-
Netikras zuikis su kukurūzų ir kiaušinių įdaru
-
Šašlykai, marinuoti kefyre
-
Tiuringijos kepsnys puodelyje
-
Citrininė karka su keptomis daržovėmis
-
Kepti kotletai su moliūgais
-
Jautiena kopūstų padaže
-
Suktinukai
-
Apkepta virta karka
-
Jautienos kotletukai
-
Kiaulienos kepsniai orkaitėje su pomidorais ir pievagrybiais
-
Stirnos nugarinė
-
Kiaulienos kumpis giroje
-
Itališka veršienos filė
-
Virtas rūkytas kumpis
-
Keptos kepenėlės su obuoliais
-
Kiaulienos ir bulvių su brokoliais duetas
-
Medžiotojų kepsniai
-
Jautienos brandintas steikas T-BONE su gražgarstėmis
Orkaitėje apkeptos kiaulių kojos
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiaulės kojos,
6 vienetai -
Druska,
1 stiklinė -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
1 galva -
Malti lauro lapai,
1 arbatinis šaukštelis -
Džiovintas bazilikas,
3 žiupsneliai -
Juodieji pipirai,
3 žiupsneliai - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mindaugas
Gaminimo eiga:
Kojas gerai nuskusti ir išmirkyti vandenyje.
Virti lėtai apie valandą puode su druska ir prieskoniais, svogūnu.
Po to išimti, sudėti į aliejumi pateptą skardą, apiberti smulkintais česnakais, sumaišytais su nedideliu kiekiu tų pačių prieskonių, o jei reikia, tai ir druskos.
Dėti į įkaitintą 180C orkaitę ir kepti dar apie pusvalandį.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai