![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Orkaitėje apkeptos kiaulių kojos
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
6 vienetai | kiaulės kojos |
1 stiklinė | druska |
1 vienetas | svogūnai |
1 galva | česnakas |
1 arbatinis šaukštelis | maltų lauro lapų |
3 žiupsneliai | džiovintas bazilikas |
3 žiupsneliai | juodieji pipirai |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Kojas gerai nuskusti ir išmirkyti vandenyje.
2.
Virti lėtai apie valandą puode su druska ir prieskoniais, svogūnu.
3.
Po to išimti, sudėti į aliejumi pateptą skardą, apiberti smulkintais česnakais, sumaišytais su nedideliu kiekiu tų pačių prieskonių, o jei reikia, tai ir druskos.
Dėti į įkaitintą 180C orkaitę ir kepti dar apie pusvalandį.
Dėti į įkaitintą 180C orkaitę ir kepti dar apie pusvalandį.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rostbifas
-
Kepsniukai folijoje
-
Įdaryta kepta kiauliena
-
Sprandinės kepsnys
-
Sotūs pietūs - meksikietiškai
-
Jautienos kepsnys
-
Jautiena gurmanams
-
Jautienos didkepsnis su pistacijomis
-
Pikantiškas jautienos kepsnys
-
Jautienos čenakai
-
Troškinta jautiena su paprika
-
Mėsos kukuliai
-
Kiaulienos vyniotinis su morkomis
-
Kepta šoninė
-
Guliašas su kiauliena
-
Kiaulienos šonkauliai su daržovėmis
-
Spanguolinis šašlykas
-
Jautienos nugarinė, marinuota daržovių sultinyje ir sojų padaže
-
Kiaulienos kepsnys
-
Keptas kiškis
Orkaitėje apkeptos kiaulių kojos
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiaulės kojos,
6 vienetai -
Druska,
1 stiklinė -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
1 galva -
Malti lauro lapai,
1 arbatinis šaukštelis -
Džiovintas bazilikas,
3 žiupsneliai -
Juodieji pipirai,
3 žiupsneliai - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mindaugas
Gaminimo eiga:
Kojas gerai nuskusti ir išmirkyti vandenyje.
Virti lėtai apie valandą puode su druska ir prieskoniais, svogūnu.
Po to išimti, sudėti į aliejumi pateptą skardą, apiberti smulkintais česnakais, sumaišytais su nedideliu kiekiu tų pačių prieskonių, o jei reikia, tai ir druskos.
Dėti į įkaitintą 180C orkaitę ir kepti dar apie pusvalandį.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai